|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 14:03:25   
*maja
Saj vem da naj bi bilo normalno, če dojen dojenček ni pokakan tudi po cel teden, samo mene vseeno malo skrbi :(. Naša pupa je stara 10 dni in bila pokakana že 4 dni, pa me zanima kako ste ve reševale take težave.
Jaz namreč kar pazim na prehrano (nobene čokolade in hrane , ki naj bi napenjala), tako da ne vem kje bi bil vzrok.
Please help....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 14:08:07   
Marogica
Meni je bilo rečeno, da pri doječih otrocih ni panike tudi do 10 dni, če se ne pokakajo. Pri otrocih, ki dopivajo adaptirano mleko je stvar drugačna. Nekje 2-3 dni bi bilo normalno. Meni je pediatrinja rekla, naj mu skuham kamilični čaj(100 ml) in mu dan 5 velikih žlic sladkorja. Vendar pozor: kamilice ne smejo biti dolgo v vodi (max. 1 min) drugače zapirajo. Je pomagalo. Če ne pa se dobijo svečke, vendar se posvetuj s pediatrinjo.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 14:23:33   
ma-ja
Preveri, če dobiva dosti hrane. Jaz imam sicer že malo večje otroke, moja sestra je pa imela tak problem. Ko je šla na redni pregled s svojo trimesečnico, je ugotovila, da mala dobiva premalo hrane. V enem mesecu se je zredila samo za 300g. V tem času pa je tudi kakala samo na 3 do 4 dni. Je pa mala zaspanka in sestra je pač ni zbujala. Zdaj jo večkrat doji in mala nima več problemov z zaprtjem, s težo pa tudi spet lepo napreduje. Mogoče je pa tudi to lahko razlog.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaprtje pri novorojenčku
27.6.2005 15:17:25   
Špacka

Pri naši je bilo res tako, da je dobivala premalo hrane, sploh se ni redila, ampak je hujšala, tako da sem jo potem zbujala na 3 ure.
Drugače pa, če se otrok napenja mu lahko pomagaš s termometrom, to baje pomaga, al pa skuhaj kamilice in jih sladkaj na 50ml 1 žlička samo uporabljala sem mlečni sladkor, ki se dobi v lekarni.Če pa to ne pomaga pol pa svečka...

Lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?