Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaprtje po GH in aptamil 22.1.2010 22:10:10
|
|
|
|
manna
|
Lahko probaš, ampak Aptamil Comfort je ogabnega okusa, smrdi za znoret, res. Tko da.. hmmm..jaz bi rajši probala z drugimi stvarmi; skuhaš suhe slive in mu daš za pit, pa špinača recimo odpira,...
|
|
|
|
RE: Zaprtje po GH in aptamil 22.1.2010 22:42:19
|
|
|
|
neli365
|
Ja vem ja, da ful smrdi pa tak grenak je. Sam me je strah da se potem prebava navadi na "odvajalo". In ko potem ne bo več pil aptamila bodo isti problemi.
|
|
|
|
RE: Zaprtje po GH in aptamil 22.1.2010 23:18:56
|
|
|
|
Najaa
|
Moja je bila isto ful zaprta, ko je prešla na GH, poleg tega je še aptamil pila. In nobene tekočine ni hotla tak da je bila ful zaprta. Poskusi mu dajat tekočimo, kakšen čaj ali vodo. Moja je pila (po težkih mukah, kadar sem spravila v njo) slivov sok od hippa in slivove kašice. Pol sem ji kuhala kompot iz jabolk in sliv in je tega pila in še sadje pojedla. Počasi počasi se ji je odprlo in je začela pit tekočino in vedno bolj pestreo jest in tudi prebava se je uredila. Jaz na tvojem mestu ne bi menjavala mleka, ker ne glede na vse se mora vsak organizem navadit na GH. Če boš menjala mleko to ne pomeni, da bo pa kar boljše.
|
|
|
|
RE: Zaprtje po GH in aptamil 23.1.2010 11:45:20
|
|
|
|
kalypso
|
hmm... zanimivo, meni se pa zdi, da je od vseh Aptamilov ravno Comfort najbolj solidnega okusa, in verjemte sprobali smo vse, zdaj smo na ADC zaradi alergije. Mislim pa, da je razlika med Aptamil Comformil in Aptamil Comfort. Comfort je bolj sladek kot Comformil, ne vem v čem je fora ampak tako je Comformil iz Mullerja kaj pa če poskusiš dat od Novalaca? Mislim, da imajo eno vrsto mleka proti zaprtju.V vsakem primeru pa boš razliko opazla šele nekaj dni po spremembi mleka, ker traja da ga telo sprejme... Js tud ne bi menjavala, naj pije tistega, ki ga pije že ves čas, saj je telo nanj najbolj navajeno, prebava pa se bo tudi uredila. Malo sladkega čaja ali kakšen sokec ali kompot, pa bo.
< Sporočilo je popravil kalypso -- 23.1.2010 11:47:17 >
|
|
|
|
RE: Zaprtje po GH in aptamil 26.1.2010 17:24:06
|
|
|
|
tanja1980
|
No mi smo ze v zacetku iz aptamila presli na Novalac in po njemu se ji je prebava popolnoma uredila (prej sem si 4,5 mesecev črpala svoje mleko in včasih tudi po 5 dni ni kakala). Pri uvajanju gh pa smo tudi mi imeli nekaj časa štalo...je ako jokala ko je kakala, da je bi zivi obup. In tudi trdo je kakala da je blo joj. Sem ji dajala vodico, seveda jo pije samo po žlički..., v glavnem mislila sem, da bo konec sveta. Ko dva ali več dni ni kakala sem jio dala svečko ker razne slive, donat itd itakni pomagalo...Po slabem mesecu dni, še prej pa se je zadeva uredila. In sedaj kakao spet 4x na dan...smrdi kot kuga, se je pa normaliziralo. Očitno se morajo navadit, da je treba pritiskat, da gre kakec ven in tudi organizem se mora navadit na novo floro... vse se bo uredilo prej ali slej
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.