|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 18:52:02   
Bib
Zanima me, če mora kakati vsak dan po adap. mleku.(moja ne kaka 2 dni in se mi zdi da jo zvija).:((

Zanima me, s kakšnim čajčkom pogmagam svoji punčici.

Do sedaj sva se samo dojili pa ni bilo takih težav.:bravo:

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 19:41:01   
Mojca P.
Caj skuhaj sama iz kamilic, kumine, lovorja, majarona. Naj ne bo premocen, se posebaj ce sta se strogo samo dojili in poskusi dat veckrat po malo (ne vec kot 50 ml naenkrat). Lahko pa ga tudi kupis (plantex, hipp), vendar pa ti najveckrat vsebujejo sladkor (zobki??).

Sicer malo pobrskaj z iskalnikom, saj je vec deklet ze imelo podobne tezave. Nasla bos odgovore, ki ti bodo pomagali tudi ce ze uvajata gosto hrano (ponudi slivov sok). :rozica:

(odgovor članu Bib)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 19:45:21   
Blink1
Poskusi mogoče s kakšnim drugim mlekom. Aptamil bi naj bil najtežje prebavljiv:zmeden2:

(odgovor članu Bib)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 20:21:07   
Špacka
Lahko poskusiš z menjavo mleka, drugače pa naši mali že od začetka dodajam Aptamil in tud kaka na 2-3 dni, kar pa po posvetu pediatra ni nič narobe, seveda če otrok nima problemov, baje da je normalno do 7 dni, če otrok je adaptirano mleko:zmeden2:
Zraven pijemo čajček od Hipp-a za prebavo, al pa kamilico.

(odgovor članu Bib)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 20:37:02   
Blink1
Naša je tudi redko kakala, pa še ful težko - se je jokala zraven:(

(odgovor članu Bib)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 21:36:05   
SISI25
Jaz jima dajem aptamil že od začetka, res s kombinacijo mojega mleka (pol pol) pa zaenkrat kakata hvalabogu enkrat ali dvakrat na dan.

(odgovor članu Bib)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 21:43:05   
asija
Poskusi ji dati pred vsakim obrokom 10 ml čaja, če pa ne bo boljše zamenjaj mleko, lažje prebavljiv je Hipp.

(odgovor članu Bib)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zaprtje po Aptamilu 2
30.4.2005 22:06:01   
Sonka
Tudi pri nas je prišlo do zaprtja po Aptamilu 2 in ga Pia nekako ni sprejela. Pa nam je pediatrinja svetovala naj kar do enega leta dajemo Aptamil 1. Tako smo tudi naredili pa ni bilo problemov. Na 2 smo šli šele po enem letu.

(odgovor članu Bib)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?