|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zapp vs. Baby Welt
13.5.2009 10:04:44   
Tanja74
Kupujemo nov voziček, odločamo se med Zappom in Baby Weltowim Fit vozičkom (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192509)
Zanimajo me vaše izkušnje oz. katerega priporočate.
Hvala,
Tanja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zapp vs. Baby Welt
13.5.2009 10:43:22   
Lunca1
Jaz imam bubuja, ki je praktično tak kot babywelt Moon fit. smo zelo zadovoljni. Je lahek in ima v nasprotju z Zappom možnost nagiba in eno mini košarico (ta bi bila lahko bolj praktična). Pa spredaj ima zaščito, ki je Zapp nima. Kupili smo ga pa v Turbolimaču.

(odgovor članu Tanja74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2009 11:10:06   
Ryssa
Mi imamo babywelt in sem zadovoljna. Mi je bil vedno všeč zapp, vendar sem gledala na funkcionalnost. Je pa babywelt zelo podobnega izgleda, s tem da ima še varovalo in možnost večih naklonov. Bi se mi mali smilil, da bi moral v vozičko ves čas sedet. Zapp se mi zdi, da je bolj primeren za večje otroke in za kratke relacije, ko otrok v vozičku ne spi.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2009 11:53:18   
poka1
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Mi imamo babywelt in sem zadovoljna. Mi je bil vedno všeč zapp, vendar sem gledala na funkcionalnost. Je pa babywelt zelo podobnega izgleda, s tem da ima še varovalo in možnost večih naklonov. Bi se mi mali smilil, da bi moral v vozičko ves čas sedet. Zapp se mi zdi, da je bolj primeren za večje otroke in za kratke relacije, ko otrok v vozičku ne spi.

Enako!

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2009 14:25:50   
ninocka
Jst sem kupila zdej rabljenega Zappa (rabim za tretjega soncka, da lahko dam lupinico gor in pa da je vozicek cim lazji).
Je pa nas tamal ful navdusen nad njim - sam da ga vidi, kar leze vanj in se ful rad prevaza v njem. Pa drugace nimamo vozicka ze kaksne pol leta.
Prej ga nisem kupovala, ker me je isto motilo to, da se ne da polezat, zdaj sem pa ugotovila se, da me moti, ker nima bremze na rocaju. Sej vecina marel je itak nima, ampak mene to zdaj ful moti user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

spol
Lelly28 RR

Ko ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok?

punčka (50%)

fantek (19%)

nisem imela posebne želje (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!