|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zapp
8.3.2009 22:23:15   
SaTiSa
Koliko vas je uporabnic Zapp-a, kakšne so prednosti in kakšne pomanjklivosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zapp
8.3.2009 22:56:03   
frutka_
Mi smo bili zadovoljni uporabniki Zappa. Minusov nima.user posted image

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2009 22:58:53   
Anonimen
Ima en ogrooooooomen minus - naslon ima fiksen.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2009 6:47:33   
skuštrana
Ima en ogrooooooomen minus - naslon ima fiksen.

Pri nas to ni bil minus. Že prvorojenka se je kar pogreznila vanj in zaspala, tale drugi čmrlj pa spetuser posted image
Meni je edini minus nestabilnost - se mi je s ta starejšo velikokrat prevrnil, ker je ona zelo živahen otrok. S tamalim se mi ni, ampak on je bolj miren.Če bi še enkrat kupovala bi vzela Mutsyjevega Spiderja ali pa Zappa na 4 kolesa.

user posted image
Takole sladko se v zappu spi user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 9.3.2009 6:54:09 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2009 8:19:50   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

Koliko vas je uporabnic Zapp-a, kakšne so prednosti in kakšne pomanjklivosti?

Mi imamo Zappa. Kaj pa vem, meni naslon ni bil nikoli problem, mali pač ni spal več v vozičku. Zame je najbolj pomembno, da je čimlažji in da se zloži na čimmanj in to dejansko je Zapp. Pa še udoben je za otročke, pa videla sem otroke tudi brez problema spati not. Je pač marela, ki bi jo kupila vedno znova. Brez problema. Pa đe dizajn je luštkan pa barve tudi. Drugače pa jaz nisem vešala kaj na voziček in se mi ni nikoli prevrnil. Sicer so pa vse marele zelo nestabilne, tako da to je potrebno vzeti v zakup.

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2009 8:36:34   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Pomojem pa ima eden in to zelo velik minus, fiksen priklon!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2009 8:56:03   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

.Če bi še enkrat kupovala bi vzela Mutsyjevega Spiderja ali pa Zappa na 4 kolesa.

a bejž, bejž user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da če je otrok zaspan, zaspi tudi stoje, tak da naslon nima veze.
No jaz kot "neizkušena" mati, in ker sem prebrala več negativnih kritik zaradi tega nesrečnega naklona sem potem kupila baby weltovo marelo, ki ima 4 ali 5 naklonov, da je lahko potem tudi gospod lepo notri spaluser posted image  (pa mi za 1x ni žal, ampak je voz tak zjahan, da je samo še za kratke tureuser posted image , jah, no za user posted image št.2 treba novega, ni kejuser posted image )

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2009 12:52:52   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pomojem pa ima eden in to zelo velik minus, fiksen priklon!!!!!

KO sem voziček kupovala sem vedela, da se ne poleže in tega nisem pogrešala.  Meni je bil super voziček. Evo, edini minus je to, da zdaj ko imam dva otroka ne morem buggyboarda gor priključit, da bi večjega vozila poleg.
Ostalo je super!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2009 20:49:27   
mayci
Meni se je tudi to, da se ne poleže, izkazalo za pomanjkljivost.user posted image  
Sam voziček mi je še vedno eden najlepših, tudi vozi se ga fantastično, pa zlaganje je super...user posted image , ampak moj mali je noter res tako čudno spal, tako zgrbljeno, da sem potem Zappa s težkim srcem prodala in kupila TFK Buggster, ki ima naklon.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2009 12:56:10   
mišk

KO sem voziček kupovala sem vedela, da se ne poleže in tega nisem pogrešala.  Meni je bil super voziček. Evo, edini minus je to, da zdaj ko imam dva otroka ne morem buggyboarda gor priključit, da bi večjega vozila poleg.
Ostalo je super!

Jst sem pa glih včeraj na sončkovi spletni strani gledala, kao da se da buggyboard gor dat.user posted image  Tam, kjer piše na katere vozičke paše. Daj preveri.

Drugače pa imamo mi tudi Zappa. Prednost mi je, ker je lep, majhen, lahek in okreten. Pomanjkljivost pa mogoče to, da nima niti ene odlagalne površine. Še mobitela nimaš kam dat al pa flaške/lončka.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2009 12:57:23   
mišk
Frutka RR: To sem mislila.user posted image

http://www.buggyboard.info/page.php?buggy=41

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2009 12:59:41   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ostalo je super!

Jst sem pa glih včeraj na sončkovi spletni strani gledala, kao da se da buggyboard gor dat.user posted image  Tam, kjer piše na katere vozičke paše. Daj preveri.

Drugače pa imamo mi tudi Zappa. Prednost mi je, ker je lep, majhen, lahek in okreten. Pomanjkljivost pa mogoče to, da nima niti ene odlagalne površine. Še mobitela nimaš kam dat al pa flaške/lončka.

na e-bayu sem gledala, da se da košara dokupit, drugače si pa lahko ono mrežico kupi, sam ne smeš preveč not naložit.
user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2009 13:21:32   
mišk
Ja, vidiš, kaj takega mu manjka!user posted image  Bomo pa neki zinproviziral.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2009 18:23:31   
SaTiSa
Sem tudi jaz gledala to košarico, ampak stane tam okoli 30€. Kaj pa tisti obroč, da otroka ne rabiš vezat? Sem že iskala, ampak nikjer ne zasledim da bi to za Zappa obstajalo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2009 23:04:15   
mayci
Jaz varovala sploh nisem pogrešala.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2009 8:23:49   
tosja
Za vse morebitne interesente... user posted image

V Pikapolonici je znižan iz 199,90 na 175,90 do 16.04. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 11.3.2009 8:24:02 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu SaTiSa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2009 9:11:50   
TomTaylor
Zapp:

Plusi:
- lahek
- majhen
- super majhen ko je zložen

Minusi:
- zelo nestabilen
- nima nobene vrečke ali košare za odložiti najnujnejše, medtem ko tiste torbe za nošenje nismo niti 1x rabili - nepotrebna roba.
- fiksno naslonjalo (tamali smo morali orenk našponati naramnice, da ni naprej na nos padala, kadar je spala)
- pozimi, se mi je zdel zelo neudoben - poleg vseh tistih oblačil, bunde ...  nimaš šanse da bi kam zatlačil odejico, pri nogah pa sploh ne ker je spodaj ozko, otroci pa nog nimajo pri miru. Vseskozi smo izgubljali odejico...

Na splošno sem bila pa nad Quinny Zapp in Speedi, ki smo ju imeli zelo razočarana, saj kolikor stane(ta) (nova) ponujata izredno malo....Priznam, da sem ju kupila zaradi dobrega izgleda in "dizajna", ampak za pomanjkljivosti, ki jih imata, sta predraga...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2009 12:50:22   
*tajda*
Zappa sem kupila ko je bil mojuser posted image  star 8 mesecev in ni hotel več spati v vozičku,zato nisem rabila nalonjala ki se poleže.je super lahek voziček,idealen za na potovanja,v trgovino.Moti me samo da zelo ropota sprednje kolo.
To je marela voziček in se nikakor ne more primerjati z enim normalnim vozičkom,ker so vse marele narejene po istem principu,tako da so majhne imajo majhna kolesa in čim manj dodatkov.To je pomožni voziček če moraš kam na hitro skočit.Mi smo zadovoljni znjim,ker mali že hodi in ga občasno jemljemo sabo če ksm gremo.Za dalje ture je pa definitivno bolj primeren večji voziček.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2009 22:23:11   
tviti
tudi mi smo imeli zappa,pred štirimi leti ko so jih pri nas začeli prodajat.takrat mi je bil noro lep in sem ga morala imeti.sedaj sem ga prodala ker jih je toliko na cesti,da so že dolgočasni jaz pa še kar rada sledim trendom novih vozičkov.user posted image mislim da prihajajo v modo spet takšni preprosti dizajni marel kot so meclaren,cybex,mutsy spider...
so veliko bolj praktični,stabilni,otroci lahko zaspijo,lažje vodljivi...in seveda lepi.sicer pa mi z zappom nismo bili preveč zadovoljni,je bil bol moderen takrat kot pa praktičen.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2009 22:56:13   
Žabika
Tudi mi imamo Zapp-a, in sicer štirikolesnika, ki je super. Stabilen je, košaro spodaj ima, nagibnega naslona nismo potrebovali, ker načeloma ni spala v vozičku, če pa že je, sem ji glavico malo podložila in je tudi uživala.

Meni je tudi voziček všeč, barve so lepe, zloži se super. Odličen je za potovanja z letalom, ...

(odgovor članu tviti)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.