Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaposlovanje pri tujih trgovcih 5.1.2007 15:40:52
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest sem v Hofru delala preko študenta, potem pa so mi ponudili stalno zaposlitev. Samo mi njihova zaposlitvena politika ni ustrezala. Ful hočejo, da si zaposlen za polovični delovni čas, kar pa ne pomeni, da tudi delaš samo toliko časa. Saj ne rečem, nadure plačajo, vendar se zadeva ne splača, ker je osnova nizka (oni pa so na prfitu, ker so precej nižji davki in prispevki za polovični delovni čas). Jaz sem se vprašala, kaj pa če zbolim ali grem na porodniško, tukaj ti ne upoštevajo nadur, ampak ti računajo od osnovne plače. Zato si precej na slabšem v takem primeru. Plačo izplačujejo v dveh delih: fiksni in variabilni del. Slednjega ti lahko kadarkoli ne izplačajo, torej si zopet lahko ob dohodek. Sicer sem jaz delala v pisarni, kjer naj bi bilo malo bolje, vsaj tako so govorili, da je v trgovinah še precej slabše. Konec koncev pa je vsaka služba boljša od nobene (vsaj zdi se mi tako).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?