|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaposlitveni intervju
14.1.2007 15:04:14   
tulip
Delodajalci postavljajo na zaposlitvenih intervjujih (razgovorih) razna vprašanja, poleg tistih standardnih seveda. Nemalokrat nas spravijo v zadrego, ker nas presenetijo, ker so preveč osebna, taka, da o njih še nismo razmišljali ali pa celo žaljiva.

Zanima me, kakšna  vprašanja ste kdaj dobili ( tudi 'nenavadna ') in kako ste reagirali.

Tu je še nekaj mojih:

- kako bi se opisala in kaj bi izpostavila kot svojo prednost
- o družini seveda, če imam varstvo za otroka
- vprašanja o firmi sami - da vidijo, če vem, kam sploh prihajam
- če sem v zadnjem času bila pobudnica čemu, kar je meni in drugim prineslo korist in kaj je to bilo
- če je partner zaposlen
- koliko let sem študirala in kolikšna je bila moja povprečna ocena in zakaj je trajalo toliko časa
- na moje vprašanje o plači so rekli da o tem konkretno še niso razmišljali in da tistih 20- 30 tisoč -oz. 100evrov- pač ne igra nobene vlogeuser posted image
- konkretno preverjanje znanja z določenega področja

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaposlitveni intervju
14.1.2007 21:02:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tulip

Delodajalci postavljajo na zaposlitvenih intervjujih (razgovorih) razna vprašanja, poleg tistih standardnih seveda. Nemalokrat nas spravijo v zadrego, ker nas presenetijo, ker so preveč osebna, taka, da o njih še nismo razmišljali ali pa celo žaljiva.

Zanima me, kakšna  vprašanja ste kdaj dobili ( tudi 'nenavadna ') in kako ste reagirali.

Tu je še nekaj mojih:

- kako bi se opisala in kaj bi izpostavila kot svojo prednost To vprašanje se mi niti najmanj ne zdi nenavadno. Vsak človek se mora ceniti in biti hkrati tudi kritičen
- o družini seveda, če imam varstvo za otroka Se mi zdi logično, da si organiziraš varstvo če greš v službo, tudi sama (če bi bila delodajalec) bi raje vzela nekoga, ki ima varstvo urejeno
- vprašanja o firmi sami - da vidijo, če vem, kam sploh prihajam  To je prva stvar, ki jo potencialni zaposleni mora vedeti. Če ne veš s čim se firma ukvarja ne moreš biti uspešen pri svojem delu - ker ne delaš samo za denar ampak delaš za firmo. Zaposleni se mora čutiti eno s podjetjem, le tako bo podjetje uspešno. Ob primerni motivaciji seveda (plača, nagrade,....).
- če sem v zadnjem času bila pobudnica čemu, kar je meni in drugim prineslo korist in kaj je to bilo npr. moža sem motivirala (z obljubo, da bo zvečer v postelji veselo), da je opral, posušil in zlikal perilo. Jaz sem bila zadovoljna, mož je bil zadovoljen ker mu čez dan nisem težila, zvečer pa sva bila oba nagrajena user posted image user posted image
- če je partner zaposlen ok. tukaj ne najdem nobene zveze.
- koliko let sem študirala in kolikšna je bila moja povprečna ocena in zakaj je trajalo toliko časa Pač poveš. Lagati nima smisla ker laž ima kratke noge.
- na moje vprašanje o plači so rekli da o tem konkretno še niso razmišljali in da tistih 20- 30 tisoč -oz. 100evrov- pač ne igra nobene vlogeuser posted image Jz bi se za plačo pogajala
- konkretno preverjanje znanja z določenega področja razumljivo

user posted image

Jz sem bila na razgovoru v svojem življenju ene 4x (študentsko delo) in 1x (prejšnji teden) odkar sem diplomirala. Moram reči, da me nikjer niso presenečali z vprašanji, pa na vseh so me takoj sprejeli. Razen na tistem prejšnji teden, kamor me je napotil ZZZ, ker ni bilo za moje področje.
Mislim, da se najbolj obrestuje da odgovorjaš iskreno in po pravici. Najbolje se obnesejo diplomatski odgovori user posted image
Sicer pa nima smisla nekaj pametovati, ker se nepristnost takoj opazi, laž kmalu razkrije. Si kar si. Če te sprejmejo zaradi tega, prav, če ne, pa še bolje, ker se v taki službi nikoli ne bi dobro počutil.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 12:33:00   
Meggi
Pravkar sem zvedela, dame čaka jutri. Sn kar mal živčna. Zato zdej brskam po spletu da najdem čimveč info o njih. Pa seveda kaj naj oblečem, ko tako staromodna sn skakala s plenicami in popackanimi coti,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 13:57:56   
Anonimen
Meggi; čestitam! In želim ti, da boš jutri dobro opravila! Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 14:17:29   
Anonimen
Mene pa niso nič spraševali o zasebnem življenju .... niti o tem ali imam otroka ali ne, ali si ga želim, niti me niso vprašali če sem poročena.
Vprašanja so bila izključno strokovna, da sem se počutila kot na izpitu.
Po 20 minutah sem prišla ven tako utrujena, da sem se komaj odvlekla domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 16:30:01   
Meggi
Dej nam mal izdaj kaj so te spraševali, na katerem področju, in kakšen je bil rezultat?
  Hvala ti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 16:33:47   
Anonimen
Meggi, kje pa imaš razgovor?

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2007 16:48:07   
Meggi
Pozna  katera dejavnost Razvojnih agencij?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2007 17:55:26   
Anonimen
neuser posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2007 18:12:48   
tulip
Caffee, nisem mislila da so bila vsa moja vprašanja čudna, navedla sem jih bolj kot primer vprašanj na razgovoru. Me je pa zanimalo, če je še kdo dobil kakšna neprimerna vprašanja, namreč po pogovorih s kolegicami se to kar dostikrat dogaja.
Meni se vprašenja o mojih družinskih razmerah ne zdijo primerna in so tudi nezakonita, zato ne vem če je smiselno vedno vse po pravici povedat.
V idealnih okoliščinah seveda, tako pa...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2007 19:56:45   
Anonimen
Glede zasebnega življenja (otroci, status poročenega/neporočenega, kje živiš-hiša/blok,...) to jih res ne briga in zdi se mi skrajno nekorektno od kadrovika, da bi to spraševal, ampak če se pa slučajno zgodi, da te vprašajo se je pa smiselno diplomatsko ognit odgovoru ali odgovoriti z vprašanjem...Pomojemuser posted image
Jz bi tkole odgovorila:
D: Ste poročeni? Ja, sem. Pa vi?
D: Koliko otrok imate? Pet (ali 1,2,3,...). Pa vi?
In v kolikor bi mi odgovoril, da otroke ima, bi mu/ji obzirno povedala da otroci niso nikakršen problem, saj bi bil/a potemtakem tudi on/ona sam/a nesposoben opravljati poklic/službo.
Če pa otrok nima pa itak nima niti smisla delat za tako podjetje, ker se največkrat izkaže, da nimajo nobenega posluha niti za delavce niti za mamice...

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......