Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaposlitev za določen čas! 1.2.2007 13:12:45
|
|
|
|
ona
|
Ti vejetno sprašuješ,če ti pripada plača od novemba 2005 do februaja 2006,ko se ti je iztekla pogodba!če si ti na porodniški od novemba 2005 to nima veze z plačo,ker itak dobivaš porodniško nadomestilo in delodajalec nima do tebe nobene obveznosi,razen,da ti da še dopust za 2 meseca v letu 2006. nisi pa nič napisala ali so te dali stran ali si še v firmi.Malo več napiši,da ti bomo znale pomagat! Torej na kratko-plače ti ne bo nobeden dal,če si na porodniški
|
|
|
|
RE: Zaposlitev za določen čas! 1.2.2007 17:36:08
|
|
|
|
UVI
|
Ona hvala za odgovor. V bistvu je bila to moja dodatna zaposlitev, saj drugače sem redno zaposlena, za nedoločen čas in sem tudi že zmenjena za koriščenje dopusta. Zanimalo me je predvsem, če se mi ti štirje meseci prenesejo na prihod v službo po končani porodniški, npr. namesto od nov 2005 do feb 2006 pač na feb 2007 pa do maj 2007 ali moram skleniti novo pogodbo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?