Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaposlitev preko javnih del 13.11.2006 9:03:22
|
|
|
|
blue sky
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Že nekaj časa me muči en problem, in sicer sem od 30. januarja 2006 zaposlena preko javnih del v negospodarstvu - to je tudi moja prva zaposlitev. Pogodba mi poteče 30. decembra letos, PDP pa imam 2. marca 2007. Kolikor sem seznanjena, grem v tem primeru potem takoj na zavod in se tam prijavim kot brezposelna oseba, 28 dni pred PDP pa se z zavoda odjavim in grem na CSD v porodniško. Upam, da se do sem ne motim. Prejšni teden pa sem neformalno izvedela, da naj bi mi podaljšali pogodbo do nastopa porodniške, da bi lahko potem dobivala "celo" porodniško. Sodelavki, ki je istočasno začela delati z mano, pa naj bi menda podaljšali pogodbo še za eno leto, namesto mene pa našli drugo zamenjavo. Je to dovoljeno , meni se zdi to diskriminacija. Ali lahko njej podaljšajo, meni pa samo zaradi nosečnosti ne??? Vsak vaš nasvet in pomoč je dobrodošla! Upam, da nisem preveč zakomplicirala, ampak trenutno sem zaradi tega res čisto na tleh. Hvala!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?