|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaostanek menstr. cikla
18.3.2012 13:19:11   
astarxy
živjo vsem,

sem nekako v situaciji, malo hecni, pa me zanima če ima kdo od vas že kaj izkušenj...
menstruacija mi zaostaja zdaj že več kot (nekje) dva tedna... ponavadi nimam redne, a toliko mi ne zaostaja nikoli. pred tremi dnevi sem naredila hitri test, ki je bil negativen. vendar imam vse (pred)znake menstruacije - bolečine v trebuhu, nihanja v razpoloženju, prsi imam ogromne in boleče (vsi modrci so mi premajhni:) ), slabost skozi cel dan. vse, razen krvavenja.

menda na zaostanek vplivajo stres (tega vsak dan v službi obilico), povečana telesna aktivnost (no, hodim precej, a ne bi rekla, da pretiravam), povečana ali zmanjšana telesna teža (mislim, da sem v zadnjem času nekoliko shujšala, a nič dramatičnega, bolj zaradi utrujenosti in stresa)... in seveda nezaščiteni spolni odnosi; te s partnerjem imava, želiva si otroka(e).

kaj menite, zakaj zaostanek, ste doživele že kaj podobnega?

aja, še to - nasplošno sem čisto ''razštelana''.. :)

hvala, lp.

< Sporočilo je popravil astarxy -- 18.3.2012 13:21:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaostanek menstr. cikla
18.3.2012 16:13:07   
Anonimen
Glede na vse, kar si napisala, sem sigurna, da si 10000 % noseča! Začni izbirati imena in kupovati stvari za dojenčka! Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Mislim, kako naj me vemo, zakaj ti M zamuja? Že sama si naštela 5 možnih vzrokov, zagotovo jih obstaja vsaj še 5 (mogoče luteinska cista?). Kolikor vem, Pušenjak pravi, da lahko M zamuja do 3 mesece, potem pa je treba h ginekologu. Ti imaš pa več možnosti: čakaš, ponavljaš test na 2-3 dni, ali pa greš takoj h ginekologu po tabletke za sprožitev M. Pa z njim obenem razčistiš še glede razlogov za zamujanje M.

(odgovor članu astarxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2012 20:23:11   
astarxy
sarkazem in ciničnost popolnoma nepotrebna.
mogoče bo pa kdo drug bolj natančno prebral moje sporočilo, ga ne jemal osebno (?) in mi mogoče podal kakšno mnenje na podlagi izkušnje, o čemur sem pravzaprav pisala.

:) lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2012 22:33:19   
Mimona29
Ne zapravljaj casa na forumu pa raje skoci po test!

(odgovor članu astarxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?