Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaostanek menstr. cikla 18.3.2012 13:19:11
|
|
|
|
astarxy
|
živjo vsem, sem nekako v situaciji, malo hecni, pa me zanima če ima kdo od vas že kaj izkušenj... menstruacija mi zaostaja zdaj že več kot (nekje) dva tedna... ponavadi nimam redne, a toliko mi ne zaostaja nikoli. pred tremi dnevi sem naredila hitri test, ki je bil negativen. vendar imam vse (pred)znake menstruacije - bolečine v trebuhu, nihanja v razpoloženju, prsi imam ogromne in boleče (vsi modrci so mi premajhni:) ), slabost skozi cel dan. vse, razen krvavenja. menda na zaostanek vplivajo stres (tega vsak dan v službi obilico), povečana telesna aktivnost (no, hodim precej, a ne bi rekla, da pretiravam), povečana ali zmanjšana telesna teža (mislim, da sem v zadnjem času nekoliko shujšala, a nič dramatičnega, bolj zaradi utrujenosti in stresa)... in seveda nezaščiteni spolni odnosi; te s partnerjem imava, želiva si otroka(e). kaj menite, zakaj zaostanek, ste doživele že kaj podobnega? aja, še to - nasplošno sem čisto ''razštelana''.. :) hvala, lp.
< Sporočilo je popravil astarxy -- 18.3.2012 13:21:38 >
|
|
|
|
RE: Zaostanek menstr. cikla 18.3.2012 16:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na vse, kar si napisala, sem sigurna, da si 10000 % noseča! Začni izbirati imena in kupovati stvari za dojenčka! Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Mislim, kako naj me vemo, zakaj ti M zamuja? Že sama si naštela 5 možnih vzrokov, zagotovo jih obstaja vsaj še 5 (mogoče luteinska cista?). Kolikor vem, Pušenjak pravi, da lahko M zamuja do 3 mesece, potem pa je treba h ginekologu. Ti imaš pa več možnosti: čakaš, ponavljaš test na 2-3 dni, ali pa greš takoj h ginekologu po tabletke za sprožitev M. Pa z njim obenem razčistiš še glede razlogov za zamujanje M.
|
|
|
|
RE: Zaostanek menstr. cikla 18.3.2012 20:23:11
|
|
|
|
astarxy
|
sarkazem in ciničnost popolnoma nepotrebna. mogoče bo pa kdo drug bolj natančno prebral moje sporočilo, ga ne jemal osebno (?) in mi mogoče podal kakšno mnenje na podlagi izkušnje, o čemur sem pravzaprav pisala. :) lp!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?