|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositi z refoškom
2.3.2009 16:51:02   
memole80
Danes sem slišala eno dobro: par prijateljic je zanosila s pomočjo refoška. Pred user posted image so spili 2 dcl refoška in jim je uspelo. Prvič so bili bolj sproščeni, drugič pa baje, da refošk "pospeši" semenčeca. Malo za hec, malo za res. Za probat je.....samo upajmo, da se ne bo rodil kakšen pijanček. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositi z refoškom
2.3.2009 16:54:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majo pa njihovi dedci hitro presnovo, da je refošk že do semenčic pršuuser posted image

Šit ej kaj vse človk ne prebereuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa refošk ne more škodtuser posted image , sam teran je še boljšuser posted image

(odgovor članu memole80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2009 16:56:05   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majo pa njihovi dedci hitro presnovo, da je refošk že do semenčic pršuuser posted image

Šit ej kaj vse človk ne prebereuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa refošk ne more škodtuser posted image , sam teran je še boljšuser posted image

Jaz sem tudi kmalu skupaj padla, ko sem to slišala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2009 16:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Jaz sem tudi kmalu skupaj padla, ko sem to slišala....user posted image user posted image user posted image

Spada v kategorijo da bo punčka če boš v škornjih al kako žeuser posted image

(odgovor članu memole80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2009 17:02:19   
CatJa
Ah, ja. Da bi le delovalo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2009 17:04:57   
memole80

Ja, res je. Hotela sem vas malo nasmejati....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2009 17:07:05   
Anonimen

Ja, res je. Hotela sem vas malo nasmejati....

Uspelo ti jeuser posted image user posted image user posted image

Sedim v šihtu in razmišljam o refoškuuser posted image

(odgovor članu memole80)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2009 17:18:27   
natasaom
sem mislila,da te je refošk nategnu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2009 17:33:23   
ursa30
grem hitr na dva deci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2009 17:34:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

grem hitr na dva deci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne pozab seksat poluser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2009 17:36:00   
ursa30

če bom zmožna user posted image user posted image user posted image glede na to, da ne prenašam najbolje alkohola, se zna zgodit, da bom mela tale dva deci preveč user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2009 17:37:54   
Anonimen

če bom zmožna user posted image user posted image user posted image glede na to, da ne prenašam najbolje alkohola, se zna zgodit, da bom mela tale dva deci preveč user posted image user posted image

Eh....na hrbtu ležat k želva ti bo pa mnde ja rataluser posted image
Pa ne pozab pol k mu pride z ritjo v luft ritatuser posted image , mnde da pomagauser posted image
Aja....pa ne bruhat.....k pol še dolg ne boste več otrok delaluser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2009 17:40:52   
ursa30

Eh....na hrbtu ležat k želva ti bo pa mnde ja rataluser posted image
Pa ne pozab pol k mu pride z ritjo v luft ritatuser posted image , mnde da pomagauser posted image
Aja....pa ne bruhat.....k pol še dolg ne boste več otrok delaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na hrbtu mi bo po moje ratal ležat, noge bom tut lahk dala u luft..sam bruhanje me pa res mal skrbi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2009 19:57:17   
Anonimen
HAHAHAHAHAHAHA..... meni je ratalo zanositi, ko sem si dala prežvečeni žvečilni na nos in sem se po telesu namazala z motornim oljem...........
malo za šalo, nič slabega.user posted image

Si me nasmejala, hvala!

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2009 20:05:29   
Anonimen
Pa ne pozab pol k mu pride z ritjo v luft ritatuser posted image , mnde da pomaga

ja, noge ti more za lustr privezatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2009 16:40:59   
lambada
No če mi verjamete ali ne, to je meni rekel moj g. Jaz sem se samo smejala, on pa je rekel da je to res, da moram poskusit. To mi je rekel en mesec preden mi je odkril pregrado. Pol pa sem jaz njega zezala, češ da mi refošk ni pomaagal, pa je rekel, da bomo pregrado odstranli, pol pa naj spet poskušam z refoškom.user posted image

Zgubit nimam kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2009 19:42:04   
čebelca2

ojej, men so tud pregrado pred dobrim mesecem odstranl... pol najbolš da se kr ene plaške refoška lotim pa kam pade pade... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2009 21:29:06   
tia12

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.3.2009 6:49:19   
majolkica
a refoškov liker tudi pomaga?!

tistega imam dosti doma....

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.3.2009 8:18:58   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica

a refoškov liker tudi pomaga?!

tistega imam dosti doma....

mmmm, tega bi pa še jst z veseljem mal ruknla user posted image user posted image

(odgovor članu majolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.3.2009 9:49:33   
barvar
Lambada, ti pa sigurno hodiš k dr.Šučurju na Ptuju, ker on ima zmeraj take ideje! Je tudi moj ginekolog, zato vem. No ja, poskusit ni greh. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.3.2009 12:44:43   
lambada
Ne ne hodim k dr. Šučurju na Ptuj. Hodim k dr. Maurič v mb.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.3.2009 12:55:11   
lambada
Barvar, kaki pa je dr. Šučur? Jaz razmišljam o zamenjavi. Sem se preselila in se mi ne da vedno vozit v mb.

Kateri pa so še drugi ginekologi na Ptuju, ki so ok?

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.3.2009 15:21:39   
barvar
Dr.Šučur je zelo vredu. Jaz sem z njim zadovoljna, predvsem pa se mi je zdel zelo človeški pred 14dnevi ko sem imela SS in je bil res prijazen in v bistvu tudi razočaran, saj smo se vsi skupaj kar precej namučili za tega otročka. Drugače pa je vredu tudi dr.Đukanović, ki je predstojnik v SB Ptuj in pa tudi dr.Mileta, ki je resda že malo starejši, ampak zelo strokoven. Tako, da še malo povprašaj, potem pa se odloči za enega. Lep pozdrav, Barbara.

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!