|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositi ali ne zanositi...prosim mnenja
25.7.2006 12:58:48   
Anonimen
Pozdravljene
..naj najprej svojo povem zgodbo v skrajšani obliki...
Bila noseča, v drugem trimesečju rodila mrtvega otroka, naredili so abrazijo.
Pušenjak pravi, da naj bi počakala tri user posted image , in potem lahko znova zanosim...
Moja G. pravi 6. mesecev, in nato lahko začneva spet delat na user posted image ...

stvar je pa taka...(sem že 4. mesecev po UPN)
...danes sem bila na pregledu pri G., rekla mi je da imam pravkar ovulacijo (saj veste kaj to pomeni kajne, user posted image user posted image ), hkrati mi je pa dala napotnico za Leonišče za histeroskopijo (natančen pregled, če imam pregrado, pa čeprav je ona ni videla, samo za vsak slučaj)...
Datum sem dobila začetku septembra...

..kaj narediti, ali naj samo s kondomom in pazi varjanta,...ali naj se vseeno odločiva in prosto do user posted image ...
...seveda da ni rečeno, da bi zanosila glih ta mesec...samo kaj pa če slučajno...
kaj pol????
Kaj bi vi naredili na mojem mestu???
Prosim za nasvete, sem čist obupana....kaj naj naredim!!!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositi ali ne zanositi...prosim mnenja
25.7.2006 13:06:13   
mojca*
jaz bi počakala...
saj je že konec julija, še dober mesec do pregleda, potem pa....
vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2006 13:07:43   
darjatimci
Mislim,da ti je že ginekologinja malo namignila,veselo na delo,kondome pa na stran.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2006 13:45:34   
Luni
Moje mnenje: na tvojem mestu bi počakala pregled. Kaj če imaš pa res pregrado in s tem tvegaš še en splav? Raje počakaj, bolje en mesec tako, da dobiš izvide. Pregrada ni tako nedolžna, kot je slišati.....

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2006 14:37:07   
kapica
Jaz ti tudi svetujem da pocakas. Kaj pa ce gre spet narobe, potem bos imela pa obcutek krivde in ti bo zal da si tako hitela. Mislim da dva meseca nista tako veliko...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2006 16:08:55   
emaa
jaz bi tudi raje počakala, da si ne bi slučajno kaj očitala, če bi bilo potem kaj narobe.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2006 16:31:08   
dorina
Tako, kot ti je svetovala že večina, bi tudi jaz na tvojem mestu počakala. Čeprav razumem, da si verjetno že nestrpna in se ti meseci tako vlečejo... Pa vseeno-ziher je ziher.user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2006 16:33:54   
eva1
Jaz vrjetno ne bi več čakala, ker za to žalostno izkušnjo vrjetno ni kriva maternica(oblika), ampak splet okoliščin!
Zato če se odločiš tako, kar veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2006 17:30:41   
Naty*Taja
Ja pa je kriva maternica, če je slučajno pregrada not!! Sem slišala, da se le-ta opazi samo tri dni v ciklusu, tak da je čist možno,da je tvoja g ni vidla, pa vseeno je. Po moje tudi počakaj še en mesec. Ziher je ziher.

MONTIGNAC

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2006 17:44:59   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Ja pa je kriva maternica, če je slučajno pregrada not!! Sem slišala, da se le-ta opazi samo tri dni v ciklusu, tak da je čist možno,da je tvoja g ni vidla, pa vseeno je. Po moje tudi počakaj še en mesec. Ziher je ziher.

Pa ne za odmrtje ploda v maternici, lahko da povzroči splav, ne more pa povzročiti da plod umre zaradi peregrade!
Meni so preglrado ugotovili z navadnim UZ in so jo 3x potrdili ne glede na ciklus, tako da to prvič slišim, da se lahko vidi le 3 dni v ciklusuuser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2006 18:23:58   
Anonimen
Počakaj, da boš potem brez skrbiuser posted image .

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2006 19:12:04   
tinaaja
Jaz tud mislim, da pregrada povzroci splav, ne pa odmrtje ploda.
Sploh pa G ni vidla v primeru anonimne pregrade..
Ce bi bila pregrada vidna samo 3 dni, pol bi za histeroskopijo tud narocal samo tiste 3 dni.. Oz bi to igralo kaksno vlogo, kdaj te narocijo - sklepam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2006 19:18:55   
Anonimen
Jaz sem po ss-u v 9. tednu rabila 9 mesecev, da sem se nekako postavila nazaj na noge. Začela sva delati na user posted image  ko sem začutila da sem pripravljena.
Če se čutiš pripravljeno, pa glede na to da so že 4 M za tabo, kr veselo na delo! user posted image  Pa veliko uspeha želim!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2006 19:59:26   
emaa
Kolikor vem pregrada povzroči lahko ss, prezgodnji porod ali odmrtje ploda. Odmrtje ploda pa zato, ker se plod lahko usidra v bližino pregrade, ko raste mu zaradi pregrade zmanjka hranil in odmre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2006 20:48:16   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Kolikor vem pregrada povzroči lahko ss, prezgodnji porod ali odmrtje ploda. Odmrtje ploda pa zato, ker se plod lahko usidra v bližino pregrade, ko raste mu zaradi pregrade zmanjka hranil in odmre.

To pa 100% ni res!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2006 8:16:26   
Anonimen
Hvala punce za odgovore...
...v bistvu, ste prav tako skeptične kot jaz, nekatere bolj nekatere manj...
...meni so rekli da ziher ni pregrada kriva za odmrtje ploda...da se je pač zgodilo...da pa pregrada povzroči zgodnji SS,...
..pa ali naj bi se ta pregrada videla v nosečnosti...??
...imam pa še eno  vprašanje...pa sej če pregrada obstaja, ali ni takrat dosti težje zanosit, kot običajno???
...če bi to držalo, verjetno ne bom še do takrat noseča...
...res je pa da mi do zdaj G. nikoli ni govorila o nikakršni pregradi, in da je to bolj preventivni ukrep...

...mislim, da je že dosti stvari Usoda naredila, kokr pač je...Pa se bom verjetno tudi tokrat pustila njej...
...kar bo bo...upajmo pa na najboljše...

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2008 18:06:25   
PoliDadi
Pozdravljene punce.Meni so 3,12,07 na 3D ultrazvoku rekli da nimam pregrade da imam policisticne jajcnike.Danes 5,2,08 pa mi je ginekologinja rekla da imam pregrado.Halllooooooo zmente se zaj kaj mam.Cakam kot budalo na preglede nato pa se me pri vsakem pregledu postavijo za mesec ali pa se vec nazaj.Zdaj moram do aprila cakat da mi bodo dali datum kdaj mi bodo odstranli pregrado.Je ze bila katera na tem,user posted image je hudo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2008 18:30:14   
Anonimen
PoliDadi te razumem kako se počutiš...vse kar te zanima si preberi na spodnji povezavi...nekje na sredini je opisan tudi postopek ko sem bila na operaciji.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2244384&mpage=1&key=

(odgovor članu PoliDadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?