|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev tik pred M.
4.5.2006 9:32:36   
kitty
Pozdravljene punce!

Vem, da imam mal čuden vprašanje ampak res ne vem. Ali lahko pride tri dni pred predvideno menstruacijo do zanositve? Spolne odnose imava redno na dva dni. Drgač pa stiskite pesti dons more pridt pa je za enkrat še ni user posted image  Se mi pa zdi da odkar delava na user posted image  (9-ti mesec) zmer je drugačen filing. Enkrat me joškice bolijo že 14 dni prej, enkrat dva dni prej, zdej sm dobila izbruh mozoljevuser posted image  pa herpes, enkrat mi pred menstro bl sladko paše drugič pa pojem celo pizzo k jo ponavad pol. Mislm user posted image  !! Aja, dejte mi na prvi vprašanje odgovort.

Hvala vam, Kitty
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev tik pred M.
4.5.2006 9:52:30   
Copatka
fino, da si to temo odprla, ker jaz vam moram nekaj zanimivige povedat:
vse veste, kako "obsedeno" računamo O dneve in ugotavljamo, kako je s tem pri nas... no, zadnjič mi je pa neki priznani dr razložil, da se pri ženskah dogajajo glede ciklusov vse sorte zmešane stvari in da se včasih lahko zgodi, da O "zabluzi" in nektere ženkse, pazi to, jo imajo lahko tik po ali tik pred M  (torej - sekstat je treba tudi med M). 

skratka - v čem je point - če se preveč zanašamo na O dneve, ki smo jih super ugotovile, lahko zaradi neumnosti (oz neseksanja) med ostalimi dnevni čakamo in čakamo in čakamo...

ne vem, če je to vse res, vem pa, da se z našimi organizmi lahko dogaja vse sorte torte - zato predlagam vsem na forumu - čim večkrat v akcijo , z veseljem in ljubeznijo do nas samih in partnerja - vse ostalo pa narava sama pove, kdaj smo pripravljene in kdaj mogoče še ne....

nazdravljam na dober seks!
copatka

p.s. he, he - se mi vidi, d mam glih O, ker sem totalno nakurjena

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2006 10:12:50   
kitty
Dobr to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2006 10:24:50   
mia-2
Jest pa poznam primer ženske ki je imela več ovulacij med enim ciklusom.Eno ovulacijo celo med menstruacijo!To ji je ginekolog ugotovil ker je je uz delal in ni mogel verjet.

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2006 10:31:20   
Nitka
Tukaj lahko svojo izkušnjo povem, in sicer pri prejšnji nosečnosti smo ugotovili, da je bila moja O šele 9 dni pred user posted image , torej 19. dan po zadnji user posted image . Je mogoče. Zato pa mi je user posted image  pokazalo dobro komaj 10 dni po pričakovani user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2006 12:24:14   
darja.grm
Jest tud lahko iz lastnih izkušenj povem, da sem zanosila kasneje, kot naj bi bla predvidena O. Tko da je res vse mogoče.Tak da punce predlagam da res čim večkrat v user posted image pa bo.Pa velik sreče vsem ki delate na user posted image , sej to je en lep mesec pa naj bo vaš.

carpe diem

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2006 14:25:29   
sezam
Vse je možno. Poznam primer, ko je zanosila na dan, ko bi mogla dobit M.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2006 20:19:53   
Ocenia
Ne samo tik pred M, tudi takoj za M zna biti O. Zato le veselo user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2006 21:45:24   
lučka 25
Ne dolgo nazaj sem že omenila na tem forumu, da je moja sodelavka prvega otroka zanosila takoj po user posted image , drugega na sredi ciklusa, ter tretjega tik pred user posted image . Gre za eno in isto osebo, ki je imela O pri vsaki nosečnosti drugače. Vse je možno. Kar na 2 dni user posted image pa bo.
Sem pa pri sebi opazila, da imam med user posted image  tisti prozorni sluz, kot pri O, pa od kar si zadnja dva meseca merim BT, mi tudi le-ta pade in nato naslednji dan spet naraste. Ampak moj žal ni (še) zainterisiran, da bi med user posted image   tudiuser posted image . Kaj pa vem, saj po skoraj enem letu že ne vem več kaj je kaj in kdaj je kaj. Sem včasih že kar malo user posted image .

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2006 9:24:38   
kitty
Hvala punce za vaše odgovore. Je res, da tud pri sebi opažam, da nimam vedno ovulacije na sredini meseca.
A veste da user posted image še vedno ni user posted image user posted image user posted image . Se vam še javim!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2006 9:59:53   
iwa
Punce tud jest se strinjam z vašo ugotovitvijo, tud jest namreč nimam O vedno v istih dneh. Sejuser posted image je pa itak tko fletn da itak če pogost user posted image zadaneš tud taprave dneve. Sm pa brala v strokovni literaturi o načrtovanju družine da je lahko včasih med M ovujaciji podoben izcedek, pa to ni O... Je pa tud res da je mene mami zanosila zadnji dan M tko da vse je možn. Čim več user posted image pa bo prej al slej tud velik user posted image in user posted image !Pa lep dan!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2006 10:01:02   
iwa
Aja kitty tebi pa želim da res ne pride in da si že srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2006 12:28:47   
kitty
user posted image user posted image user posted image

user posted image  še ni! Hvala vam punce! Jutri al pa v nedeljo naredim test tko, da vam v pon. javim!

Lep vikend vsem

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
5.5.2006 22:41:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2006 17:25:06   
svetlana1
Ojla Kitty, si naredila test? Jaz sem bila na istem kot ti, v četrtek bi mogla dobiti, mozolji so me napadli pa še povrhu herpes dobila, k' ga dobim enkrat na dve leti in čudež, danes zjutraj naredim test in jupi pokaže pozitivno, tako da upma da je pri tebi enako. Komaj čakam da povem možu, ker mu še nisem rekla, ker ga ni doma, po telefonu pa nisem hotla o tem govoriti.
Srečno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2006 17:37:52   
Tejchy
Tudi js se strinjam, da je možno zanositi v najbolj nemogočih dnevih. V tej fazi, sploh če dnevno načrtujemo, računamo,... dela psiha 100/h, kar se odraža tudi v našem telesu - zato se nam cikli pomešajo, O se premika, napadejo nas hormoni in še bi lahko naštevala. Zato punce kr pridno user posted image  ves mesec, pri tem se čim bolj sprostit in kmalu bomo tudi me srečke user posted image

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?