|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 9:13:56   
maja75
Punce, a je katera med vami zanosila s pomočjo Klomifena? Po večmesečnem (1 leto) neuspešnem poskušanju, da :nosecka:, mi je ginekolog predpisal Klomifen, za 2 meseca. Ker ne poznam nobene, ki bi ga že uporabljala, prosim vas za kakšno info v zvezi s tem. Me je kar mal strah, ker naj bi imel tudi zoprne stranske učinke (boleč spolni odnos, napihnjen trebug, bolečine v trebuhu...), ki so po mnenju mojega ginekologa sicer pozitivni in kažejo na reagiranje nanj. Full hvala za odgovore!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 9:18:26   
emaa
zanosijo, ne se bat, jaz ga jutri dobim, ker nimam svojih O, komaj čakam, da dobiva realno šanso za :duda:. Drugače pa je s klomifenom zanosila mujcek, BaGSi, pa še kakšna bi se našla, tedve sta pa iz glave. Ni pa nujno, da boš imela stranske učinke, ne študirat nanje pa bo.:)

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 9:44:10   
svizc
:sloncek:JAZ SEM SEDAJ PRVI MESEC NA KLOMIFENU. ovulacijo sem ful čutla bolelo me je pa ko sem mela :sloncek: tri do štiri dni pred ovulacijo pol je šlo pa super med ovulacijo me ni nič bolelo.počutje- počutim se bol mlahavo ker sploh nisem navajena tablet drugač pa je vse ok razen das me skoz neki špika in kar čutim.drugač pa nič bat ker je vse ok klomifen ti lahko samo pomaga da lažje prideš do bebice:bravo:
ne misli na to ti ga kar pridno papcaj in veselo:sloncek::sloncek::sloncek: in rezultati bodo sigurno enkrat prišli
zate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

je pa ne čakam 30.06

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 9:44:30   
billa
Jaz sem ga ta mesec prvič jemala, in čakam rezultate:)
Še 5 dni do dneva X, tako, da se že težko brzdam, da ne naredim kakšnega testa. Nisem pa imela nobenih groznih stranskih učinkov, tako, da kar pogumno, ni nič hudega.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 9:45:16   
billa
svizc,
a imaš ti tudi otečene joškice?

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 9:55:04   
janja
Jaz sem pred skoraj 3 leti zanosila s Klomifenom (v drugem ciklu). Prej smo se matrali za bebico kar nekaj let. No, zdaj smo se odločili še za eno bebico in zdaj sem prvi mesec spet na Klomifenu. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Držim pesti za nas!

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 10:05:18   
maja75
Hvala vsem, ste me prav pomirile. Če obstaja tudi varianta, da ni tolk boleče, mene sigurno ne bo, ker sem se tako odločila. Sem pa itak pripravljena tudi kaj potrpeti, da nama le rata. He, mogoče pa me narava preseneti in sem že noseča, saj sem imela prejšnji teden O, bla pa sva tudi full pridna in sva veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 10:18:33   
Sulfinija
Ojla!!!!

Jaz sem najprej jemala štiri mesece klomifen,vendar žal brez uspeha :((:((:((:((.Meseca marca,aprila in maja sem prav tako bla na klomifenu in dabrastonu kajti hodila sma na IUI vendar prav tako brez uspeha.Pri zadnjem poiskusu mi je sicer kri pokazala hormon vendar sem žal spet dobila to :hudicek:.
Jaz nisem imela po klomifenu nobenih stranskih učinkov,po dabrastonu p ful napihnjen trebuh in pa napihnjene joške drugače je blo vse ok.
Jaz ti svetuzjem,da ne misliš na te stranske učinke kajti to je dober znak,da se nekaj dogaja po jemanju klomifena,......
Jaz ti iz srca privoščim,da bi vama ratalo sedaj kar v prvo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 10:18:49   
TANTRA
Ojla,
jaz sem zanosila po Klomifenu v 3 ciklusu in nisem imela posebnih zorpnih stranskih učinkov. Tudi sedaj čakam na M:hudicek: da začnem z Klomifenom, če ni že kaj ratalo.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 10:40:05   
svizc
ja jest mam tud ful otečene joškice ker jih drugač nikol nimam noben se me ne sme dotaknt tko me bolijo. a je to od klomifena:zmeden:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 11:07:39   
billa
svizc,
nevem če je to klomifen, jaz upam na kaj drugega;)
Naj pove kakšna, ki je že dala skozi kakšen ciklus z klomifenom.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 11:47:18   
maja75
Omenjate napihnjen trebuh.... a je to samo začasno ali se po klomifenu dejansko zrediš? Seveda se ne mislim obremenjevat, je pa fino, če si na vse pripravljen in veš, kaj te čaka.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 11:56:43   
emaa
lahko se zrediš, so le hormoni, jaz sem pripravljena na vse, mi je pa vseeno, ker če sem dala operacijo čez, bom tudi to, da pridem do :duda:. A si ga že začela jemat?

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 11:59:34   
pika74
Jaz sem ga jedla 3 mesce, pa ni nič ratal.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 12:06:20   
Gea1
Jaz sem ga jedla 2 meseca pa tudi ni nič ratal. Imela sem samo bolj bolečo ovulacijo, zredila pa se nisem nič.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 13:01:02   
BaGSi
Jaz sem zanosila prejšnji mesec v 4. ciklusu klomifena :bravo:
Ovulacije sem imala res bolj boleče (vsaj 3 dni me je bolelo), pa tudi vse ostale znake - boleče in napete prsi,nekaj vrtoglavice, tudi zredila sem se za 3 kg (no ni nujno, da je to od klomifena).
Vglavenm, da je uspelo!!

Veliko sreče!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 13:46:45   
billa
bagsi
Torej joške bolijo zaradi klomifena? Jaz sem potihem upala, da je zaradi kakšne lepe novičke.
Vseeno bom upala in čakala petek, ko mi bo več jasno.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 14:10:49   
maja75
Ne, nisem ga še začela jemati, sem ravno imela O, pa čakamo na konec meseca, da vidimo, če nam je sluučaaaajno uspelo. Drugi mesec pa bo na vrsti Klomifen.

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 14:33:39   
BaGSi
mene so bolele tudi v prvih mesecih, ko na žalost nisem bila noseča - cca. 1 teden pred pričakovano M.
Imam pa sedaj iste znake, samo da me prsi bolijo še malo bolj, pa eno število imsm že večje ;) in sem v 7 tednu...
Tako da so znaki lahko v obeh primerih... Upam, da bo pri tebi :nosecka: in bosta v petek :roza:

LP

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Zanositev s klomifenom
20.6.2005 15:05:29   
lumpy
Punce, lep pozdrav. :rozica:

Jaz sem zanosila po Klomifenu. Z mojim :love: sva se trudila dve leti pa brez uspeha, potem pa sem dobila Klomifen za 3 mesece . V tem času pa ni bilo nič, a glej ga zlomka deloval je še naprej in dva meseca po Klomifenu sem zanosila - padlo je kot strela z jasnega, ko sploh nisva pričakovala in sva mislila da tudi Klomifen ne bo nič pomagal. PA JE !!!

Stranskih učunkov drugače nisem imela, le hude glavobole, ki jih prej sploh nisem poznala. Zredila se nisem.

Želim da vam uspe, ne obupajte :sloncek:, meni je g. rekel da med jemanjem Klomifena, če je problem pri ženski zanosi le majhen odstotek žensk, rezultati se pokažejo menda šele po terapiji. Jaz sem dokaz!!!

(odgovor članu maja75)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.