|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po splavu
3.8.2007 22:26:45   
Anonimen
Zanima me, kdaj ste ponovno zanosile po splavu user posted image  Moja znanka je pred časom (dobro leto) imela ss, in sedaj nikakor ne more zanositi . Trenutno je na robu obupa. Porajajo se ji tudi dvomi, da so jo kaj zapacali, ko so jo čistili.

Ker vem, da je po ss imela strašno krizo zaradi izgube in sedaj zelo trpi bi ji rada na nek način pomagala. Ker imam sama dva otročka, sem opazila, da se jih je kar začela malce izogibat. Pred ss je bila nad prvim user posted image  ful navdušena in ga je nenehno prihajala obiskovat, itd, sedaj pa ju je malce dala kar na stranski tir. Mislim, da je eden od vzrokov ravno to, da ne more zanositi.

Mi lahko daste kakšen nasvet, kako ji pomagati. Pogovor z njo o tem je namreč zelo težaven. O teh stvareh se ne želi kaj preveč pogovarjati.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po splavu
3.8.2007 22:32:11   
Anonimen
Hm, če je zaprta vase, pol je zelo težko. Mojo teto je tud ful bolelo, ko je njena generacija vsa že z otroki, ona se pa že 14 let matra. In ji je blo zelo težko pogledat vozičke, nosečnice...je sama pršla do zaključka, da ko bo, bo. Če sploh bo. In se ne sekira več. Je pa zdej stara 37 let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 22:50:02   
Anonimen
user posted image Kar na jok mi gre, ko tole berem.Upam, da nam bo ospelo. Vsem nam...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2007 8:28:40   
koala
Težko je, sploh če o tem ne želi govoriti. Daj ji vedeti da si tu zanjo in pusti da se sam odpre. Jo pa čisto razumem zakaj se izogiba majhnih otrok. Jaz sem imela en čas takšno obdobje da sem čutila prav fizično bolečino ob pogledu na otročka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 10:40:43   
soncek.djukelica
zdravo,

tvojo prijateljico čisto zastopim, ker si je srce para,ko gleda otroke in dojenčke!skušaj ji pomagati z malimi stvarmi! pojdi na kavo z njo brez otrok, napiši ji kakšno pismo preko e-maila, javljaj se ji preko sms, ali pa jo pokliči,pogovor ji bo dobro del! pa ne drezi v njo z vprašanji glede dojenčka, morda le bežno..sama ugotovi, kako daleč lahko greš! v končni fazi pa jih lahko poveš za primere,kjer se je nosečnost končala z ss in ponovno zanositvijo in ji s tem daš upanje,da ni osamljen primer! najbolj pomembno pa je,da ji daš podporo, da ji daš spodbudo, da čuti,da ti ni vseeno zanjo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 11:02:03   
Naty*
Tud sama jo razumem, ker vem kakšen je ta občutek izgube. Moje dojemanje nosečnic in otrok se sicer hvalabogu ni spremenilo, če ti pa podzavest tko nardi, si pa tkointko težko sam pomagaš.

Če imaš kako možnost, ji predlagaj naš forum. Pa ne zdej to gledat kot reklamo (user posted image ). Meni je dosti lažje odkar pišem na tem forumu. Ko se ti to zgodi, ti sicer govorijo "nisi edina, sej boš tud ti mela dojenčka, ne sekiraj se", ampak to ti takrat nič ne pomaga. Tu pa se pogovarjaš z ženskami, ki so same dale skoz že marsikaj, celo veliko hujše stvari in vidiš, da se z voljo veliko doseže. Znajo te razumet in sočustvovat s tabo, ko potrebuješ toplo besedo jo tu dobiš in ko prebereš post mamice, ki je po veliko letih končno dočakala štručko, se ti dobesedno lahko ulijejo solze sreče.

Poskusi ji na nek način povedat za naš forum. Veliko ženskam je pomagal in sem prepričana, da tudi njej.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2007 9:16:06   
mihi78
Tudi jaz sem že doživela 3 SS pa se nimam namena predati, ker sem trdno prepričana, da dan, ko bom v rokah držala svojo user posted image , ni več daleč! Je pa tako, po 2 SS sem imela težko krizo. Le s težavo sem gledala srečne nosečnice in mamice. Potem pa sem spoznala, da niso one krive za mojo nesrečo in da pravzaprav ne morem vedeti, katera izmed njih je morda imela podobne težave. Človek preživi vse - ženske pa itakuser posted image Veliko tolažbo pa imam v moji čudoviti nečakinji, s katero se obožujeva pa v nečaku, majhni štručki, ki se je rodil OKT 06. Mogoče še malo počakaj, potem pa prijateljici predlagaj obisk foruma, ker je res čudovit način, da si olajšaš dušo, deliš žalost in veselje,...user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2007 9:32:14   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

zdravo,

tvojo prijateljico čisto zastopim, ker si je srce para,ko gleda otroke in dojenčke!skušaj ji pomagati z malimi stvarmi! pojdi na kavo z njo brez otrok, napiši ji kakšno pismo preko e-maila, javljaj se ji preko sms, ali pa jo pokliči,pogovor ji bo dobro del! pa ne drezi v njo z vprašanji glede dojenčka, morda le bežno..sama ugotovi, kako daleč lahko greš! v končni fazi pa jih lahko poveš za primere,kjer se je nosečnost končala z ss in ponovno zanositvijo in ji s tem daš upanje,da ni osamljen primer! najbolj pomembno pa je,da ji daš podporo, da ji daš spodbudo, da čuti,da ti ni vseeno zanjo!

Zelo dober nasvet, se podpišem pod njega!

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2007 10:14:53   
Anonimen
Punce, zelo lepe nasvete delite. Ko berem imam kar solze v očeh, kajti po SS sem postala bolj občutljiva in mi hitro gre na jok.user posted image user posted image

NE SMEMO SE PREDATI, USPELO NAM BO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2007 10:45:51   
soncek.djukelica
urskaj, vedno je žarek upanja! Sej v tem je smisel življenja! Pobrati se in začeti znova,ne glede na vse preizkušnje,ki ti jih življenje daje!
Veliko pomenijo prijatelji,pa je to lahko le eden!
Koliko solz sem pretočila, ko nisem zanosila,ko je vsak mesec prišla M! Ko se je partner ohlajal,ko to čutiš v srcu! In če verjameš kako težko je,ko niti 1x ne zanosiš! Meni se zdi,da je to za žensko izrednega pomena! A je plodna? A se bo pokazal žarek upanja, a bo kdaj malo bitjece rastlo v meni?
In kot sama praviš, splačale so se vse preizkušnje in ovire, splačalo se je počakat! In zdej,ko sta dve največji sreči v meni, zdej vem,da je vse moje trpljenje poplačano, zdej lahko ponosno kažen svoj trebušček in se smejim vsem ljudem,ki me opazijo in vsem mamicam,ki hranijo svojega otroka! Lahko rečem le to, hvala Bogu za to srečo! In vem,da vsaka bo prišla za mano!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2007 12:44:19   
Anonimen
soncek.djukelica, zelo sem vesela zate. Hvala za lepe besede, ki nam jih pišeš.
Kar preko foruma čutim, da si zelo dobosrčna in sočutna ženska, poleg tega pa sta lahko tvoja dva sončka srečna, da bosta imela tako fajno mamico.

Hvala.

SREČNO!!!!!!!!!user posted image user posted image

Urška

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?