|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po operaciji
17.11.2005 14:33:46   
laky
Vsem en lep oblačen pozdravček,

Po vseh težavah user posted image (ss - moja prva nosečnost, depresija, solze in operacija pregrade), ki se me lotevajo že od začetka avgusta lahko sedaj spet razmišljam o otročekuuser posted image . Pred dvema tednoma sem bila na operaciji za odstranitev maternične pregrade. Zaenkrat sem vse skupaj dobro preživela - po vsem strahu in travmami, ki sem jih ob tem doživljala (nobeni ne želim, da gre skozi vse to). Življenje nam pač postavlja ovire in prepreke skozi katere moramo iti in jih tudi preživeti.
Sedaj pa upam, da bo v moje življenje posijal sonček in da nama bo z možekom uspelo spočeti in ustvariti novo življenje user posted image - bebico, ki si jo res močno želiva. Tifol sem že začela jemati (baje je to priporočljivo še preden zanosiš). Čakam pa še na pregled pri G in njeno potrditev za zanositev. Ali je mogoče katera imela enake izkušnje kot jaz? Zanima me kako dolgo po operaciji ste počakale preden ste ponovno začele delati na bebici? Eni G pravijo en ciklus, nekateri pa kar tri. Od česa je to odvisno. user posted image

Lepe pozdravčeke in veliko uspelih nosečnosti vam vsem skupaj želi ponovno nasmejana trpinkauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po operaciji
18.11.2005 6:55:41   
*Neja*
Pozdravljena!

Moja zgodba je popolnoma enaka tvoji. Prva nosečnost se je končala s SS, potem je sledila operacija pregrade. Na pregledu pri G (po operaciji) mi je bilo rečeno, da lahko že po naslednjem ciklusu (torej po naslednji M) začnem delati na user posted image . To sva tudi storila in... zdaj sem srečka user posted image .

Vem, kaj vse si prestala, zato ti želim veliko poguma in uspeha. Če te še kaj zanima, mi lahko pišeš na privat.

LP

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2005 7:51:10   
sašaš
Oj!

Meni so pregrado odstranili marca, ampak prej nisem imela nobenega ss. Rekli so mi, da moram z zanositvijo počakati vsaj 3 cikluse. No, 7 mesecev po tem sem zanosila - v prvo (prej nisva poskušala)! user posted image

Srečno! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2005 11:24:11   
laky
*Neja* Čao,
Veš prav lepo je slišati, da ti je ratalo takoj po operaciji in da je še katera, ki je imela enake probleme kot jaz. Zdaj vsaj vem da imam vse možnosti, da ponovno zanosim (upam, da kar kmalu in da mi je usoda to namenila). V preteklih mesecih sem vse videla samo črno (svet se mi je podiral po kockah - vedno znova udarec, pa komaj sem se pobrala in spet), kako bo vse šlo narobe. Kako si ti preživljala in doživljala to obdobj?. Po vsem tem kar si mi povedala bi lahko midva z možekom začela delati na bebici user posted image že v decembru.
Koliko časa pa si že ti srečna nosečka in kako se počutiš? Imaš sedaj mogoče še kakšne probleme in kakšne napotke ti daje G. glede na preteklost.user posted image Bi se ti oglasila privat pa ne vem tvojih podatkov.

Prav lepo bi bilo poklepetat z osebo, ki jo je doletela enaka usoda. Le da si ti še en korak pred mano in upam oz. močno si želim, da ti bom lahko sledila.

Lepo, veselo in s soncem posijano nosečnost ti želim.user posted image

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?