|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po odstranitvi Mirene
21.8.2009 10:18:15   
RAKICA2007
Pozdravljene!

Doma imam princesko staro 2,5 leti. Po porodu sem se odločila za Mireno. Ker so mi kontr. tabletke povzročale veliko skrbi (saj sva se za princesko matrala skoraj 2 leti), sem se odločila za to vrsto zaščite. Zaradi Mirene nimam mesečnih krvavitev, imam user posted image  enkrat na 2-3 mesece pa še to bolj malo. Sem povprašala G in je rekla, da krvavitev ni pomembna. Zanima pa me, ali je katera po odstranitvi Mirene zanosila? Koliko časa je potrebno počakati (po tabletkah se čaka okoli 6 mesecev)? Ali je katera imela kakršnekoli težave pri zanositvi po odstranitvi Mirene?

Hvala za odgovore.

Lep sončen dan še naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po odstranitvi Mirene
21.8.2009 10:59:58   
Zala01
Meni je g. svetoval, naj po odstranitvi počakam 2 menstruaciji, potem pa lahko začnem delat na otroku. Ne morem reči, da so bili ravno problemi z zanositvijo, ampak sem vseeno mislila, da mi bo prej uspelo. Mireno sem odstranila avgusta 2008, zanosila sem aprila 2009, tako da meni je uspelo po dobrih 8 mesecih. Nosečnost pa do zdaj poteka b.p.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2009 11:02:11   
RAKICA2007
Najlepša hvala za odgovor.
Najprej ti čestitam za user posted image  in naj bo nosečnost lepa in maksimalno uživaj v njej.user posted image

hmmmmm, jah tale kontracepcija je user posted image user posted image user posted image
potlej se moram prej psihično pripravit, da bomo tudi mi čakali in upali user posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2009 11:41:05   
Zala01
Hvala...res uživamuser posted image ...pa naj vama čim prej uspeuser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?