Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 12:43:31
|
|
|
|
pina-1
|
pozdravljena, tudi jaz grem 14, na laparoskopijo. tudi PCO. Pred 4 leti sem po laparoskopiji takoj zanosila, upam da bom tudi v drugo.... držim peti tudi zate.
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 12:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
O super želim da nama rata. Naj še katera javi.
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 12:56:31
|
|
|
|
Fargesia
|
jaz imam 26.6. laparoskopijo...seveda tudi lastnica PCOja...ko mi je rekel da moram it na laparo, mi je srce padel v hlače, zdej sem pa že pogum nabrala...ampak mislim da ga bom še eneparkrat zgubila in spet najdla do 26.6. A SO FUL HUDE BOLEČINE? mene je najbolj strah narkoze...ko sem bila majhna, so mi širili sečevod in sem po vsaki narkozi bruhala kot nora...
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 13:05:56
|
|
|
|
pina-1
|
maša nič ne boli- no vsaj mene prvič ni. meni je blo najhuje ko so mi en dan prej dali nek sirup za čiščenje. bljak sem mislila da bom skupaj padla. vem da sem pred op dobila eno inekcijo v rito. v op pa so mi tako nežno vstavili kateter za infuzijo... jaz sem bla prepričana da pa meni una maska ne bo pomagala in sem se bala da ne bom zaspala pa sem kot top. še isti večer sem vstala in se sama umila. drugi dan sem šla domov. čez par dni pa je blo že vse ok. nobenih bolečin.... ti bom poročala če je blo v drugo isto
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 17:52:46
|
|
|
|
Fargesia
|
pina-1, DRŽIM PESTI ZATE!!!! poročaj...
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 18:40:27
|
|
|
|
Massa26
|
Oj, jaz sem imela diagnozo PCO in endometrioza, zanosila sem pa takoj v prvem ciklusu po laparo. Tako da zame je bila čudež. Narkoze me je bilo tudi ful strah in ko sem v operacijski, ko so me vprašali, če me je kaj strah, rekla, da me je samo narkoze, so mi dali samo spinalno analgezijo, torej injekcijo v hrbet (ki nič ne boli), tako da sem bila budna, samo čutila nisem nič. Vidiš pa itak nič ne, ker te zagrnejo s tistimi zelenimi plahtami. Zame je bilo to idealno. Kakšen teden potem malo boli, ampak nič hujšega. Meni je bilo še najhuje to, da sem mogla na hrbtu spat. Aja, pred operacijo sem dobila tudi apaurin, tako da sem bila malo zadeta, kar je prav pasalo .. Le pogumno, z laparo zgubit ne morete nič, lahko pa ogromno profitirate LP!
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 21:07:39
|
|
|
|
Fargesia
|
mene je grozno strah narkoze...zaradi slabih izkušenj...upam da bodo mene tudi kaj vprašali...če ne bom pa sama omenila, saj ne šparam jezika...
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 19.4.2007 22:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla mene pa čaka operacija 14 junija v Postojni.Če je še kakšna takrat, upam, da se spoznamo. Jest se pa nič ne bojim, ker vem, da nama bo vse to poplačano z . Pozitivne misli, pa bo.
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 20.4.2007 6:55:46
|
|
|
|
Sandra-4
|
Pozdravljene! Jaz sem imela histero in laparoskopijo 1.3.07 in vas moram potolažiti, da nič ne boli oz. nekaj bolečin je res prisotnih po operaciji, a ni nič hudega. Vsem želim čim bolj uspešne operacije.
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 21.4.2007 23:23:16
|
|
|
|
taja27
|
v februarju 2005 sem imela laparoskopijo (lastnica PCOS), v začetku maja neuspeli IVF ICSI, naslednji ciklus spantana , februar 2006 se je rodila najina šefica. še zdaj težko verjamem, da je res. ko spi jo hodim kar naprej gledat in jokam od sreče. kakšen občutek moči, ko potolažiš svojega otroka, ki je imel grde sanje. življenje dobi povsem nove razsežnosti. in lepo je biti mama. tudi vas čaka vse lepo. verjamem in verjamite.
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 3.5.2007 13:46:12
|
|
|
|
mkonec
|
LP, js sem imela laparoskopijo 6. decembra lani in od takrat še nise ugledala . Pred tem sem dala skozi že čisto vse možne preiskave v SG, sedaj pa sem konec junija naročena v MB.
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 3.5.2007 16:37:19
|
|
|
|
florita
|
Punce ravno korevam po laparoskopiji in histeroskopiji. Naj povem da se nič bat. Tudi sama sem bila na istem živčna kot pred operacijo. Najbolj me je bolelo ko sem dobila odvajalo ker me je vrglo, tako mi je bilo slabo in driskala sem še pol ured pred operacijo. Potem pa zaspiš. Maša82 jaz sem jamrala da mi je rado slabo, zato so mi dali in mi po narkozi ni bilo slabo. Bolelo me ni nič, le ramena in težko sem vstajala iz ležečega položaja v sedeči položaj. Tako da le pogumno. Aja po novem sem tudi jaz med tistimi ki imajo PCO.
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 4.5.2007 7:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene čaka laparo v juniju. Zanima pa me kakšno opravičilo dobiš? Ali ti ga napiše ginekološka klinika ali osebna ginekologinja. Namreč zoprno mi bi bilo v službi, da bi vedeli da imam problem. Kako je s tem?
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 4.5.2007 9:18:00
|
|
|
|
perlica
|
Pozdravljena! Jaz sem imela lani aprila laparo,ker sem imela zamašene jajcevode,sem pa zanosila drugi mesec po laparo . Ampak žal IMN,ker imam slabo sluznico.
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 4.5.2007 9:21:29
|
|
|
|
perlica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tudi mene čaka laparo v juniju. Zanima pa me kakšno opravičilo dobiš? Ali ti ga napiše ginekološka klinika ali osebna ginekologinja. Namreč zoprno mi bi bilo v službi, da bi vedeli da imam problem. Kako je s tem? Dobiš normalno bolniški list na katerem nič ne piše zakaj si na bolniški. Meni ga je osebni zdravnik napisal.Doma pa sem bila 14dni Držim pesti za vse ki imate laparo ,in da bote čimprej
|
|
|
|
RE: Zanositev po laporoskopiji 5.5.2007 14:38:11
|
|
|
|
bonci
|
Sem bila lani januarja na laparo in histeroskopiji. Ugotovili so še endometriozo. Odvajalo je bilo res malo preveč, ampak je šlo. Za operacijo sem lepo spančkala; pri zbujanju pa prijavila, da nisem poročena. Menda je bila cela panika, če so sploh operirali pravo bejbo. Tri dni sem bila v bolnišnici; bolečine skoraj ni bilo nobene; +10 dni na bolniški; dobiš normalen bolniški list od tvojega osebnega zdravnika. Trenutno sem noseča 16T pa še mal; zanosila pa sem z IVF. Se je blo treba vseeno bolj pomatrat. Punce pogum!!! Želim vam veliko uspeha in en lep dan!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?