|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po laporoskopiji
19.4.2007 12:31:33   
Anonimen
Zdravo!

Drugi mesec  me čaka laparoskopija. Zanima me ali ste kmalu po posegu zanosile. Imam PCO.

Ne zamerit moji anonimnosti.
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po laporoskopiji
19.4.2007 12:43:31   
pina-1
pozdravljena, tudi jaz grem 14, na laparoskopijo. tudi PCO.
Pred 4 leti sem po laparoskopiji takoj zanosila, upam da bom tudi v drugo....

držim peti tudi zate.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 12:49:18   
Anonimen
O super user posted image  želim da nama rata.
Naj še katera javi.

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2007 12:56:31   
Fargesia
jaz imam 26.6. laparoskopijo...seveda tudi lastnica PCOja...ko mi je rekel da moram it na laparo, mi je srce padel v hlače, zdej sem pa že pogum nabrala...ampak mislim da ga bom še eneparkrat zgubila in spet najdla do 26.6.

A SO FUL HUDE BOLEČINE? mene je najbolj strah narkoze...ko sem bila majhna, so mi širili sečevod in sem po vsaki narkozi bruhala kot nora...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2007 13:05:56   
pina-1
maša  nič ne boli- no vsaj mene prvič ni. meni je blo najhuje ko so mi en dan prej dali nek sirup za čiščenje. bljak sem mislila da bom skupaj padla. vem da sem pred op dobila eno inekcijo v rito. v op pa so mi tako nežno vstavili kateter za infuzijo... jaz sem bla prepričana da pa meni una maska ne bo pomagala in sem se bala da ne bom zaspalauser posted image user posted image user posted image  pa sem kot top. še isti večer sem vstala in se sama umila. drugi dan sem šla domov. čez par dni pa je blo že vse ok. nobenih bolečin....
ti bom poročala če je blo v drugo isto

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2007 17:52:46   
Fargesia
pina-1, DRŽIM PESTI ZATE!!!!
poročaj...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2007 18:40:27   
Massa26
Oj,

jaz sem imela diagnozo PCO in endometrioza, zanosila sem pa takoj v prvem ciklusu po laparo. Tako da zame je bila čudež. Narkoze me je bilo tudi ful strah in ko sem v operacijski, ko so me vprašali, če me je kaj strah, rekla, da me je samo narkoze, so mi dali samo spinalno analgezijo, torej injekcijo v hrbet (ki nič ne boli), tako da sem bila budna, samo čutila nisem nič. Vidiš pa itak nič ne, ker te zagrnejo s tistimi zelenimi plahtami. Zame je bilo to idealno. Kakšen teden potem malo boli, ampak nič hujšega. Meni je bilo še najhuje to, da sem mogla na hrbtu spat. Aja, pred operacijo sem dobila tudi apaurin, tako da sem bila malo zadeta, kar je prav pasalo user posted image ..

Le pogumno, z laparo zgubit ne morete nič, lahko pa ogromno profitirate user posted image user posted image

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2007 21:07:39   
Fargesia
mene je grozno strah narkoze...zaradi slabih izkušenj...upam da bodo mene tudi kaj vprašali...če ne bom pa sama omenila, saj ne šparam jezika...user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2007 22:38:15   
Anonimen
Ojlauser posted image  mene pa čaka operacija 14 junija v Postojni.Če je še kakšna takrat, upam, da se spoznamo. Jest se pa nič ne bojim, ker vem, da nama bo vse to poplačano z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pozitivne misli, pa bo.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2007 6:55:46   
Sandra-4
Pozdravljene!
Jaz sem imela histero in laparoskopijo 1.3.07 in vas moram potolažiti, da nič ne boli oz. nekaj bolečin je res prisotnih po operaciji, a ni nič hudega. Vsem želim čim bolj uspešne operacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2007 23:23:16   
taja27
v februarju 2005 sem imela laparoskopijo (lastnica PCOS), v začetku maja neuspeli  IVF ICSI, naslednji ciklus spantana user posted image , februar 2006 se je rodila najina šefica.

še zdaj težko verjamem, da je res. ko spi jo hodim kar naprej gledat in jokam od sreče. kakšen občutek moči, ko potolažiš svojega otroka, ki je imel grde sanje. življenje dobi povsem nove razsežnosti. in lepo je biti mama.

tudi vas čaka vse lepo. verjamem in verjamite.

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2007 13:46:12   
mkonec
LP,
js sem imela laparoskopijo 6. decembra lani in od takrat še nise ugledala user posted image . Pred tem sem dala skozi že čisto vse možne preiskave v SG, sedaj pa sem konec junija naročena v MB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2007 16:37:19   
florita
Punce ravno korevam po laparoskopiji in histeroskopiji. Naj povem da se nič bat. Tudi sama sem bila na istem živčna kot user posted image  pred operacijo. Najbolj me je bolelo ko sem dobila odvajalo ker me je vrglo, tako mi je bilo slabo in driskala sem še pol ured pred operacijo. Potem pa zaspiš. Maša82 jaz sem jamrala da mi je rado slabo, zato so mi dali in mi po narkozi ni bilo slabo. Bolelo me ni nič, le ramena in težko sem vstajala iz ležečega položaja v sedeči položaj. Tako da le pogumno. Aja po novem sem tudi jaz med tistimi ki imajo PCO.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu mkonec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2007 7:43:13   
Anonimen
Tudi mene čaka laparo v juniju. user posted image

Zanima pa me kakšno opravičilo dobiš? Ali ti ga napiše ginekološka klinika ali osebna ginekologinja. Namreč zoprno mi bi bilo v službi, da bi vedeli da imam problem. Kako je s tem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2007 9:18:00   
perlica

Pozdravljena!

Jaz sem imela lani aprila laparo,ker sem imela zamašene jajcevode,sem pa zanosila drugi mesec po laparouser posted image .
Ampak žal IMN,ker imam slabo sluznico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2007 9:21:29   
perlica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi mene čaka laparo v juniju. user posted image

Zanima pa me kakšno opravičilo dobiš? Ali ti ga napiše ginekološka klinika ali osebna ginekologinja. Namreč zoprno mi bi bilo v službi, da bi vedeli da imam problem. Kako je s tem?

Dobiš normalno bolniški list na katerem nič ne piše zakaj si na bolniški.
Meni ga je osebni zdravnik napisal.Doma pa sem bila 14dniuser posted image

Držim pesti za vse ki imate laparouser posted image ,in da bote čimprejuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.5.2007 14:38:11   
bonci
Sem bila lani januarja na laparo in histeroskopiji. Ugotovili so še endometriozo.
Odvajalo je bilo res malo preveč, ampak je šlo.
Za operacijo sem lepo spančkala; pri zbujanju pa prijavila, da nisem poročena. Menda je bila cela panika, če so sploh operirali pravo bejbo.
Tri dni sem bila v bolnišnici; bolečine skoraj ni bilo nobene; +10 dni na bolniški; dobiš normalen bolniški list od tvojega osebnega zdravnika.
Trenutno sem noseča 16T pa še mal; zanosila pa sem z IVF. Se je blo treba vseeno bolj pomatrat.
Punce pogum!!!
Želim vam veliko uspeha in en lep user posted image  dan!

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.5.2007 15:48:24   
soncek.djukelica
sama sem imela kar nekaj laparoskopij! od narkoze,mi je je bilo tudi slabo,vendar sem ugotovila,da je treba čim prej vstati iz postelje!čeprav z muko,vseeno so te rezali,ampak, jaz sem se na zadnji kar potrudila in tudi ramena, me niso kaj dosti bolela! user posted image
zanosila pa sem leto in pol po zadnji laparoskopiji in sicer z ivf postopkom! user posted image
pco sicer nimam, sem pa lastnik endrometrioze! user posted image
lp user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?