honey
|
NAJA78, mal pozn odgovor, ker doma nimam Neta. Moja gin. je rekla, da je bil vzrok krvavitve najbrž psihični napor. Ko sem ugotovila, da sem noseča, se je moj zdajšnji možek odločil, da se morava poročit (stara šola) in sva se res, ko sem bila v 4. mesecu. V soboto sva se poročila, v nedeljo pop. sva imela avion za Turčijo (medeni teden). Prej sem seveda bila na gin. pregledu, kjer so mi DOVOLILI na avion, saj naj bi bilo vse O.K.. Zadnjo noč pred odhodom sem se okrog 3.30 zjutraj zbudila in šla na WC, ker se mi je zdelo, da me na WC, pa sem videla, da sem vsa krvava. Takoj so me peljali v bolnico, kjer sem strogo ležala do večera, da me je pregledal gin., nato pa mi je zjutraj naredil UZ. Hvala bogu je bilo s tamalim vse O.K., krvavitev je bila vaginalna, samo mogla sem ostat še 1 teden v Turčiji, ker nisem smela z nobenim prevozom domov, ker sem mogla strogo ležat, lahko sem šla samo na kosilo in nazaj ležat. Že tam so mi rekli, da je najbrž bil samo prehud psihični napor, ker fizično je bilo z mano oz. s sinekom vse v redu. Ampak bila je pa panika! Sem mislila, da se nama bo obema zmešal. Naslednji dan, ko so mi nardil UZ, ko sem slišala, da srček bije, so me kar solze oblile, tok sem bila srečna, pa mož tudi! Upam, da bo pri tebi tudi vse O.K., ker sem bila jaz potem isto vodena pod rizično, tako kot ti, pa se je na koncu vse lepo izšlo. Držim pesti
|