Anonimen
|
Lep pozdrav, dekleta! Tudi jaz sem dala novembra skozi HSG in zdaj se že več kot 1 mesec ful čudno počutim. Dan po posegu sem imela rahel rjav izcedek, ki je trajal nekaj dni, po kakih 14 dneh sem ful čutila špikanje v levem jajčniku, zdaj po novem letu pa me je ene par dni ful bolelo v levem predelu, da sem kar težko hodila, saj sem z vsakim korakom začutila bolečino. Če se kako čudno pretegnem ali obrnem, je bolečino še vedno čutiti. Zadnjič sem takoj po spolnem odnosu imela celo neke krče in špikalo me je v nožnici. Zasledila sem že dosti, da ste nekatere po HSG-ju zanosile, jaz sicer mislim, da noseča nisem, saj drugače menstruacije sploh nisem imela. Včasih pride dan, ko me prav čudno "šraufa" po maternici, kot da se bo glih zdaj ulilo, ampak zgodi se ne nič. Pogosto se mi pojavlja samo sluz, včasih je gosta, včasih bolj redka. Sploh ne razumem več svojega telesa. Edino, ko sem imela po posegu tistih par dni rjav izcedek, so se pojavljali tudi rjavo-rdeči kosi. Zdelo se mi je, kot da so kakšni ostanki jajčec. Imam namreč policistične jajčnike in je zgledalo, kot da so se tiste ciste odluščile od jajčnikov. Ampak M seveda ni bilo, ker bi po vsej logiki potem mogla pridet. Anonimna, kaj pa ti; si imela menstr. po posegu? Kakšne znake imaš, da sklepaš da si noseča? Me zanima, če se počutiš podobno kot jaz? Vsem skupaj lep večer še naprej!!!
|