Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 13:22:32
|
|
|
|
tweety83
|
Ja ponavadi svetujejo vsaj tri cikluse počakat,potem pa veselo na delo. Veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 13:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi poslušala G in ne bi čakala. Itak, tabletke niso škodljive, tako, da nimaš kaj skrbet. Plus tega je tako, da boš mogoče imela sedaj prve tri mesece normalen ciklus, potem se zna pa kaj zmešati.
|
|
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 13:38:55
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ali pa tudi ni treba čakati, prijateljica je jemala cilest in sta lahk takoj začela delati na dojenčku in jima je tudi takoj ratalo, jaz sem pa jedla logest in sem na tebletkah zanosila. pa so me vsi potolažili (tri ginekologinje), da bo z otrokm vse vredu, saj so zdaj tabletke tako nizko hormonske, da ni potrebno nič čakati oz če se zgodi ni nobenga tveganja.
|
|
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 14:03:49
|
|
|
|
nincrli
|
Če ti je rekla, da ni treba čakat potem ne čakaj, ker ne veš koliko časa lahko traja preden zanosiš. Vso srečo!
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 14:51:05
|
|
|
|
ninamalina5
|
Meni je tudi ginekolog rekel,da ni potrebno čakati! Tako,da se ne rabiš nič bati in sekirati! Želim ti veeeeeeeeeeelikooooo sreče!
|
|
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 14:56:00
|
|
|
|
ninamalina5
|
pomar*ANČA* ti si tudi zanosila ob jemanju Logesta?? Pa si donosila otročka? Jaz sem namreč tudi in ko sem ugotovila kaj je na stvari sem nehala s tabletkami, potem pa se mi je sprožila menstruacija, krvavitev, SS . Dojenček sicer ni bil planiran, kako bi le bil, če sem jedla tabletke...sem bila pa po tem kr precej žalostna in sva rabila nekaj časa,da sva se "sestavila" nazaj.
|
|
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 14:56:25
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Senčka Sem malo v dilemi in sicer s fantom bova počasi začela "delati" na naraščaju. Že 11 let jemljem tabletke Minulet in me zanima po kolikem času od prenehanja jemanja tabletk lahko pričneva z "delom". Ginekologinja pravi, da pavza ni potrebna in lahko pričneva takoj. Moja logika mi pravi, da se mora telo po 11 letnem jemanju najprej očistiti (vsaj 3 mesece) in urediti menstruacijski cikel. Kaj pravite ve oz. vaše ginekologinje? Upam, da se tema ne ponavlja ... Vsak pravi drugače. Jaz sem jemala tabletke pribl. 10 let, mogoče malo manj. Po nasvetu G in zaradi sebe smo začeli delati dojenčka po treh ciklih. Takoj po prenehanju sem začela tudi redno uživati folno kislino. Zanosila pa sem takole - 31. marca začetek zadnje mens., zanosila sem pa v mesecu aprilu - se pravi takoj. G mi je tudi razložila, da je velika verjetnost zanositve po prenehanju jemanja tabletk. Odloči se pa sama in veliko sreče pa veliko delajta.
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 19:11:18
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninamalina5 pomar*ANČA* ti si tudi zanosila ob jemanju Logesta?? Pa si donosila otročka? Jaz sem namreč tudi in ko sem ugotovila kaj je na stvari sem nehala s tabletkami, potem pa se mi je sprožila menstruacija, krvavitev, SS . Dojenček sicer ni bil planiran, kako bi le bil, če sem jedla tabletke...sem bila pa po tem kr precej žalostna in sva rabila nekaj časa,da sva se "sestavila" nazaj. sem donosila zdravega in pridnega fantka. tudi ni bil načrtovan, ampak so mi že v štartu rekli, da če bo kaj narobe bo že telo samo sprožilo splav, da drugače se pa naj ne obremenjujem. ampak sem se vseeno precej sekirala, doker nisem rodila in se res prepričala da je vse ok. ampak jaz nisem nadaljevala z tabletkam ker ni bilo menstruacije, sem čakala kdaj bo...pa so se prej pojavili nosečniški znaki..
|
|
|
|
RE: Zanositev po 11 letnem jemanju tabletk 22.9.2009 19:22:20
|
|
|
|
NM28
|
jaz sem tudi v letošnjem maju prenahala s kt, jemala pa sem jih cca 10 let. Ginekologinja mi je svetovala 3 mesece, vendar je rekla, če se slučaj prej zalomi, naj ne delam panike ampak pridem k njej in se bova pogovorili sicer je sedaj že mimo tri mesece
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?