lollipop
|
ojla, pri nas je pa situacija taka: Na taprvo punčko sva čakala skoraj tri leta (sum na PCO, jemala klomifen), zdaj je stara 3,5 dojila sem jo skoraj leto in pol, vendar ne polno, ker že od začetka ni blo dovolj mleka. Želela sva še enega malčka, vendar sem čakala na službo in ko sem dobila spet za eno leto, sva šla takoj v akcijo. Menstruacijo sem imela šele pol leta, ginekolog me je poslal v Leonišče, kjer me je sprejela dr. Požlep, ki je sprva nekaj jamrala, da to še ni neplodnost, potem mi je pa dala Letrozol Teva - takoj je uspelo in naš drugi fantek je zdaj star dobre tri mesece. Zdaj bi rada čimprej še tretjega, (že ko sva se spoznala pred 10 leti!!!, sva se nekako pogovarjala o tem, da bi imela več otročičkov ) da bi imela vsaj nekaj porodniške, ker sem trenutno še v porodniški za drugega in se upošteva osnova zadnjih 12 mesecev (po porodniški sem upravičena še do nadomestila). Problem je v tem, da menstruacije še ni oz. ne vem če je ali ni. Ko sem bila na pregledu 6t po porodu, sem imela krvav izcedek, ki bi bil lahko še čišča, vendar je g rekel, naj to štejem kot m. Potem dva meseca nič, nazadnje je bilo pa čisto malo krvi, v bistvu samo na papirju, vsakič, ko sem se obrisala, kak dva dni... Ne vem kaj naj ... res bi rada čimprej še enega, ker če bom čakala na službo za nedoločen čas, tako kot pri taprvi, lahko čakam do 50.-ga . Mož je tudi trenutno brez dela (oba zaključeno VII. stopnjo ), tako da praktično živimo od moje porodniške (in od prihrankov, ki naj bi bili za stanovanje). Ne morem si privoščit, da bi bila brez prihodkov eno leto, pa tudi ne bi rada čakala, da bom stara 40. Ima katera podobne izkušnje? Morda bi lahko odprle novo temo: sprožitev M med dojenjem oz. v času porodniške za predhodnega otroka
|