Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zanositev kljub tabletkam 30.6.2008 12:24:42
|
|
|
|
Očka24
|
Pozdravljeni, z dkletom sva bila skupaj dobro leto, imela sva redne spolne odnose, jemala je Logest kontracepcijske tablete. Veliko sva se pogovarjala o družini in otrocih, oba sva si jih nekje v prihodnosti zelo želela. Pred slabim mesecem sva imela še zadnjič spolni odnos. Menstruacije ni dobila, čeprav jo je do sedaj imela na dan točno. Med samim jemanjem je nekaj dni vmes imela težavo s prebavo z drisko, zgodilo pa se je da je enkrat pozabila vzeti tablet in enkrat zamudila za 12h. Testa ni napravila, menstracijo pa bi morala dobiti čez nekaj dni. Ali obstaja možnost, da je zaradi zgoraj opisanih dogodkov prišlo do zanositve? Kako na otroka vpliva nadalno jemanje tabletk, je to škodljivo? Verjetno je najbolje,če nebo menstruacije, da obišče ginikologa! Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub tabletkam 30.6.2008 12:43:50
|
|
|
|
timika
|
Če ne bo M, najprej preverita stanje s testom, potem razmišljajta dalje. Če je +, se partnerka naroči pri ginekologu, sicer je pa brez m lahko 3 mesece, preden je primer za obravnavo pri gin. Tako pravi teorija, lahko pa da jo njen ginekolog seveda naroči že prej. srečno!
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub tabletkam 30.6.2008 12:43:54
|
|
|
|
majcci
|
Možnost zanositve je še posebej če je pozabila vzeti tabletko v prvem tednu jemanja. Drugače pa naj ne bi bilo nič narobe s plodom kljub jemanju tabletk,vendar bi vseeno priporočla, da jih zdaj ne začne jemati - nov cikel ki prihaja. A je teden že mimo, ko se tebletke ne jemljejo? Naj pa kar gre do ginekologa, lahko je tudi kakšen drugačen razlog, da nima menstruacije.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub tabletkam 30.6.2008 14:15:32
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz sem jedla logest in cilest tabletke od 16ga leta, nazadnje sem jedla logest, pa sem zdaj v petem mesecu. možno je, da je zanosila, ampak ta možnost je zelo majhna. jaz nisem vedela da sem noseča in sem še celi mesec jedla tabletke, ampak so to nizkohormonske tabletke in na razvoj otroka ne vpliva.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub tabletkam 3.7.2008 9:07:25
|
|
|
|
KOLIBRI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Očka24 Menstruacije ni dobila, čeprav jo je do sedaj imela na dan točno. menstracijo pa bi morala dobiti čez nekaj dni. Najprej se odloči, če M zamuja ali ne, ker zgornji izjavi si nasprotujeta!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?