|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev kljub tabletkam
4.9.2006 17:12:45   
nina malina
Lep pozdrav,
jaz sem čisto nova tukaj, ampak sem prebrala par vaših nasvetov in se mi zdi, da ste čisto taprava družba za moj problemček
Sem mamica sedemletne punčke, .... . Že tri leta jem kontracepcijske tabletke Logest , nikoli nisem nobene pozabila vzet, no če že, potem sem jo takoj zjutraj. Vedno sem imela do minute točno mestruacijo ter telo močno in bolečo. Zdaj je že tretji mesec, da imam samo malo rjavega izcedka, pa še to dan ali dva (vložka skoraj ne rabim), bli me spodnji del trebuha, trebuh imam napihnjen da me bo razneslo, noro sem utrujena,prsi so se mi nenavadno povečale, vendar me ne bolijo....
Ali mislite, da je možnost, da zanosim kljub temu,da jem tabletke? V petek imam sicer pregled pri ginek. ampak vseeno bom zelo vesela vašega odgovora, .....
Upam, da JA!user posted image

Hvala, Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev kljub tabletkam
4.9.2006 17:16:00   
Marogica
Pravijo sicer, da so tabletke 99% sigurne. Mogoče si pa ti padla v ta 1%, pri katerih tabletka pač ni delovala. Da pa te ne bi preveč strašila, počakaj raje na pregled in mnenje ginekologa.

p.s. Pa lepo pozdravljena na tem forumuuser posted image

(odgovor članu nina malina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 18:02:17   
Anonimen
Se pridružujem mnenju Marogice, mogoče pa siuser posted image .

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2006 18:26:43   
t*e*j*k*a
zdravo!

Sem že slišala az več priemrov ko so zanosile kljub jemanju tabletk- in jih baje niso pozabile vzeti, zato se mi zdi čisto možno da bi zanosila.

Ampak ne vem kako vpliva jemanje tabletk na nosečnost, ti si potemtakem noseča že 2 meseca in še kar jemlješ tabletke.

Saj se boš pogovorila z G in ti bo ona povedala pri čem si!!

Držim pesti da bo vse najboljše!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2006 18:34:18   
biser
Lep pozdrav!

Tudi jaz sem jemala kontracepcijske tabletke dolgo časa in sem vedno redno jemala. Po treh letih se je zgodilo, da sem kljub tabletkam zanosla in ker nisem vedela, sem jih nekaj časa še jemala in zdaj imam kljub temu lepega in zdravega sinčka Timoteja. Tako, da se pridružujem mnjenju mojih predhodnic, da tabletke res niso 100 % in da je možnost, da si tudi ti prišla v tist procent.
Bom držala pesti ,da kmalu vidiš user posted image  ali user posted image .

biser

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2006 18:56:42   
Anonimen
Kaj pa če narediš test nosečnosti ( pa ješ kontracepcijske tablete ), je možno da so hormoni tako močni da pokaže test da si noseč - čeprav nisi?

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2006 21:14:07   
Jančika_
Jaz te bom pa samo pozdravila, kaj mislim, sem ti pa že povedala, neuser posted image . Fajn rihtaj!

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2006 22:53:52   
pot
Enkrat je bilo v Polnočnem klubu govora o zaščiti tabletk in ena ženska je rekla, da je zanosila kljub tabletkam. Potem se je dala pa sterilizirat in spet zanosila. Tako, da je vse možno. Držimo pesti, da se zgodi vse po vajinih željah in da ni nič narobe.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2006 23:50:31   
lelaval
Pozdravljena!
Je že res, da nobena stvar ni 100%. Jaz bi na tvojem mestu že naredila test (pred petkovim) pregledom.
Upam, da bo vse vredu - pa če si user posted image  ali ne. Seveda pa javi, kaka je situacija. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2006 12:03:45   
nina malina
Hvala za odgovore.
Vedno več jih poznam, ki jim je uspelo zanositi kljub kontracepcijskim tebletkam. Prav zanima me kaj bo v petek.
Hvala vsem, ki ste napisale vrstico ali dve, je veliko lažje čakat.

Moram pa še nahitro povedat, da sem ugotovila, da je tale forum fantastičen in me je žal, da nisem že prej potelovadila po njem.

Jančika, user posted image !

lp, Nina

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2006 12:16:19   
LuLuna
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa če narediš test nosečnosti ( pa ješ kontracepcijske tablete ), je možno da so hormoni tako močni da pokaže test da si noseč - čeprav nisi?

Mislim, da to ni možno, kajti test reagira na "nosečniški hormon" (HcG) in ne na hormone, ki jih vsebujejo KT.

Evo še en koristen link v zvez s tem.
http://www.webwomb.com/hpt_levels_hcg_levels.htm

< Sporočilo je popravil LuLuna -- 5.9.2006 12:21:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2006 12:27:05   
biser
Lep pozdrav!

Jaz poznam tudi primer, ko je bila gospa stara 67 let in je bila v menopavzi že 10 let, pa sta z možem imela nezaščitene spolne odnose, ker sta pač misla, da ne moreta spočet otroka, pa jima je vseeno ratalo. Nosečnost je bila normalna in tudi porod, edino kar je  bilo, da je rodila 14 dni prezgodaj. Drugače pa imata sedaj pri 67 ali 68 letih zdravega otročka. user posted image  

Vse se zgodi, če se zgoraj tako odločijo user posted image

biser

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2006 12:30:15   
nina malina
Vau!
:O)
Vedno bolj razburljivo postaja, hahaha!
Počakajmo do petka...
papa

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2006 10:28:16   
Anonimen
Še ena ki je zanosila s tabletkami, in to dvakrat. Ampak meni so zdaj končno povedali da hormonska zaščita ni zame, mi ne prime- ne ga srat!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
6.9.2006 13:17:44   
Anonimen
Nina, jaz imam pa eno vprašanje zate. Kot sem iz teksta razumela bi bila zelooooo vesela, če bi bila noseča. Zakaj pa potem jemlješ KT?

Pa upam, da se ti želja uresniči!

Lp, jjasna

Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2006 13:35:59   
Anonimen
Miška01, ki je včasih sodelovala na forumu, je mislim da 2-ali pa 3-krat zanosila ob jemanju tabletk.
Ampak ti si potem že krepko nosečka, če si. Uf, zdaj pa še mene firbec matra.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2006 15:33:14   
nina malina
Ojej, Splišni,
hahaha...
mene tut firbec matra, ne vem al je psiha al nosečnost, ampak vse simptome imam.
Hahaha...
Še dva dni!

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2006 14:11:10   
nina malina
Tako, še
10 min pa grem na pregled.
;O)

Pa da vidimo kaj je zdaj to?!

lp vsemuser posted image

"Kdor hoce videti, mora gledati s srcem. Bistvo je ocem nevidno." (Antoine de Saint-Exupery - Mali Princ)

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2006 17:56:04   
punsha
No.... kako je bilo, so kakšni rezultati? Upam na najboljše!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 19
8.9.2006 18:02:28   
Anonimen
nina malina, tudi mene daje firbec!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
8.9.2006 18:30:40   
naja2
Jaz tudi držim pesti in upam da bodo rezultati pokazali to kar si želiš user posted image .

l.p.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
8.9.2006 22:37:59   
nina malina
Np!user posted image
Nič, razen vnetih jajčnikov.
user posted image
user posted image
Ni pravi čas za dojenčke.

lp vsem.....
Nina

"Kdor hoce videti, mora gledati s srcem. Bistvo je ocem nevidno." (Antoine de Saint-Exupery - Mali Princ)

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.9.2006 22:50:15   
naja2
Hojla Nina malina
Tudi men je hudo [sm=smiley19.gif" border=0>, pa smo že mislile, da je ponovno eni ratalo
Bo pa naslednič boljše, ne razmišlajta preveč in predvsem uživajta - pa lahko nočko.

p.s. Pa to rečem jaz. Se namreč že skoraj leto trudiva - tudi za tale mesec - nimam posebnih znamenj, da bi se pri meni kaj dogajalo.
Se bomo pa še malo tolažile. 

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?