Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zanositev kljub krvavitvam? 12.1.2009 21:59:38
|
|
|
|
skrita
|
Je imela katera punca z foruma podobno izkušnjo? Prosim če me kontaktira na ZS! Sama sem v dilemi. Sem par mesecev po porodu, kljub dojenju pa sem prvo M dobila takoj po končani čišči. Od takrat naprej se krvavitve oz. M ponavljajo v približno istih intervalih. Če je navadna M ali ne nisem več ziher, saj imam vedno bolj občutek, da sem napihnjena (sem namreč suha, trebušček po porodu je hitro šel v stanje kot je bil pred zanositvijo) sedaj pa se tdim sama sebi v buščija okrogla, glede na mojo postavo. Res se ne držim novene diete, vendar mi je vse skupaj sumljivo. Pa tudi prsi se mi zdijo večje, napete, izteka mleko ob stisku, dojim ne več 4m. Tesd bom sprobala zjutraj, zanima pa me, če je katera punca krvavela in bila noseča, krvavitve pa zamenjala z M? Nujno prosim, sem res v skrbeh.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 12.1.2009 22:05:21
|
|
|
|
Kepica83
|
pozdravljena! Moja sestra je bila noseča kljub krvavitvam Kaj pa pokaže test?
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 12.1.2009 22:11:07
|
|
|
|
skrita
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko pozdravljena! Moja sestra je bila noseča kljub krvavitvam Kaj pa pokaže test? Testa še nisem delala, saj sem bila prepričana da je to redna menstra. Sedaj me bega izcedek, napete povečane prsi, ...
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 12.1.2009 22:12:04
|
|
|
|
skrita
|
Koliko časa pa so trajale krvavitve? Več mesecev? Po koliko dni, če morda veš.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 12.1.2009 22:30:09
|
|
|
|
Kepica83
|
hm isto kot da bi imela M.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 12.1.2009 23:27:51
|
|
|
|
druga
|
res al kaj.....kako dolgo pa ni vedla, da je noseča??
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 12.1.2009 23:47:57
|
|
|
|
kaja02
|
v prvo sem tudi jaz bla noseča kljub krvavitvi , po 2 m sem ugotovila da sem noseča, sam je kasneje zaradi pregrade prišlo do ss, ja je možno naredi test pa boš sigurna lp
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 13.1.2009 11:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. saj mi je kar narodno, pa vseeno si moram to razjastniti, jasno mi je da do zanositve pride samo med ovulacijo, ampak a je vedno na sredini cikla? se pravi da par dni pred/med in po menstruaciji, ne more priti do zanositve? Hvala za pomoč:)
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 13.1.2009 13:23:09
|
|
|
|
Taddy78
|
Do zanositve lahko pride kdarkoli, tako da ne računat O dneve, osebno pa poznam punco, ki je zvedela za nosečnost komaj pri 4.mesecih, ker je imela normalne M...
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub krvavitvam? 13.1.2009 14:48:25
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene. saj mi je kar narodno, pa vseeno si moram to razjastniti, jasno mi je da do zanositve pride samo med ovulacijo, ampak a je vedno na sredini cikla? se pravi da par dni pred/med in po menstruaciji, ne more priti do zanositve? Hvala za pomoč:) mislim da točnega roka kdaj mora O nastopit ni. Pri vsaki je drugače.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.