|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev kljub krvavitvam?
12.1.2009 21:59:38   
skrita
Je imela katera punca z foruma podobno izkušnjo?
Prosim če me kontaktira na ZS!
Sama sem v dilemi. Sem par mesecev po porodu, kljub dojenju pa sem prvo M dobila takoj po končani čišči. Od takrat naprej se krvavitve oz. M ponavljajo v približno istih intervalih. Če je navadna M ali ne nisem več ziher, saj imam vedno bolj občutek, da sem napihnjena (sem namreč suha, trebušček po porodu je hitro šel v stanje kot je bil pred zanositvijo) sedaj pa se tdim sama sebi v buščija okrogla, glede na mojo postavo. Res se ne držim novene diete, vendar mi je vse skupaj sumljivo. Pa tudi prsi se mi zdijo večje, napete, izteka mleko ob stisku, dojim ne več 4m.
Tesd bom sprobala zjutraj, zanima pa me, če je katera punca krvavela in bila noseča, krvavitve pa zamenjala z M?
Nujno prosim, sem res v skrbeh.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev kljub krvavitvam?
12.1.2009 22:05:21   
Kepica83
pozdravljena!
Moja sestra je bila noseča kljub krvavitvam Kaj pa pokaže test?

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 22:11:07   
skrita
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

pozdravljena!
Moja sestra je bila noseča kljub krvavitvam Kaj pa pokaže test?

Testa še nisem delala, saj sem bila prepričana da je to redna menstra. Sedaj me bega izcedek, napete povečane prsi, ...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 22:12:04   
skrita
Koliko časa pa so trajale krvavitve? Več mesecev? Po koliko dni, če morda veš. 

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 22:30:09   
Kepica83
hm isto kot da bi imela M.

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 23:27:51   
druga
res al kaj.....kako dolgo pa ni vedla, da je noseča??

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 23:47:57   
kaja02
v prvo sem tudi jaz bla noseča kljub krvavitvi , po 2 m sem ugotovila da sem noseča, sam je kasneje zaradi pregrade prišlo do ss, ja je možno

naredi test pa boš sigurna

lp

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 11:07:55   
Anonimen
Pozdravljene. saj mi je kar narodno, pa vseeno si moram to razjastniti, jasno mi je da do zanositve pride samo med ovulacijo, ampak a  je vedno na sredini cikla? se pravi da par dni pred/med in po menstruaciji, ne more priti do zanositve?

Hvala za pomoč:)

(odgovor članu kaja02)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2009 13:23:09   
Taddy78
Do zanositve lahko pride kdarkoli, tako da ne računat O dneve, osebno pa poznam punco, ki je zvedela za nosečnost komaj pri 4.mesecih, ker je imela normalne M...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2009 14:48:25   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene. saj mi je kar narodno, pa vseeno si moram to razjastniti, jasno mi je da do zanositve pride samo med ovulacijo, ampak a  je vedno na sredini cikla? se pravi da par dni pred/med in po menstruaciji, ne more priti do zanositve?

Hvala za pomoč:)

mislim da točnega roka kdaj mora O nastopit ni. Pri vsaki je drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2009 14:38:19   
soncnica86
Pozdravljene,

sem nova na forumu in me nekaj zanima.
S fantom sva imela nezaščiten spolni odnos,je končal vame.Potem je čez tri dni prišla M,ki sem jo imela samo 2 dni.Zdaj jo pričakujem čez par dni.Me pa pa zelo bolijo prsi,tudi bradavičke,špika me po jajčnikih,pa slabo mi je že par večerov,mi gre na bruhanje ma ne bruham(samo slino)
Ne vem če bi mi test že kaj pokazal?Se mi zdi za test še prezgodaj,preden ni M,sam tud če pride še vedno ni zagotovila da nism user posted image
Mogoče pa je sam psiha.......

Lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.