|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev in zobje
9.9.2008 20:30:49   
maca81
Čau,
sem bolj nova tukaj in imam vprašanje.
Po zadnjem nezaščitenem spolnem odnosu imam nekaj nosečniških znakov- špikanje v jajčnikih, stalna slabost, tiščanje v želodcu, pogosto lulanje... odnos je bil v plodnih dnevih. Ker pa je komaj teden od tega, test še ne pokaže. M pričakujem čez kakih 13 dni. Povedati moram, da nikoli nimam takih "občutij" in ni pms.
Vse lepo in prav, če le ne bi bila naslednji teden naročena pri zobarju, ki sem ga komaj dočakala po 3 letih. Mami pravi, da med nosečnostjo ni fajn zobe popravljat, da je lahko kaj narobe. Mene pa skrbi moj modrostni zob, ki bo verjetno moral ven. Lahko to kako vpliva na otroka? Če me vpraša, če sem user posted image , kaj naj rečem- ne vem?!?
Imam še eno vprašanje- v pon sem bila pri G, ki mi je vzela PAP bris. Mojih "simptonov" ji nisem omenila.  Se lahko iz tega brisa izve, če semuser posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev in zobje
9.9.2008 20:41:42   
maca8
Ojla!
Mislim, da je bilo ravno nekaj tem nazaj glede zobarja in nosečnosti, lahko pogledaš.
Želim ti veliko sreče in da si srečka user posted image .

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2008 20:48:41   
maca81
He, he..ne morem verjet, imava čist podobna nicka user posted image
Iščem in iščem, pa ne najdem.

(odgovor članu maca8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2008 20:55:36   
cuddy
oj.
Nekje sem pred časom brala na portalu rtvslo.si, da naj ne bi v prvih 3 tednih nič škodljivega vplivalo na plod.
Sicer je bilo govora o alkoholu, kar je v bistvu hujše kot zobar.

Ne vem no, lahk pa pokličeš v G ambulanto pa vprašaj sestro.
Ti bo že povedala.
Če dovolijo nosečnicam leteti z avionom do 7 meseca, ....

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2008 21:04:49   
Dream
Lahko povem iz lastnih izkušenj, da sem MORALA dati ven en zob, ker je bil kot tempirana bomba in ni bilo druge rešitve. Zobozdravnik mi je povedal, da sama anestezija na plod nima popolnoma nobenega vpliva, tako da mi ni potrebno skrbeti glede tega. Sicer pa skozi vso nosečnost lepo hodim k zobozravniku - bila sem tudi včeraj (pa imam še 1 mesec dni do poroda). Edini problem je v tem, če ti je npr. na tistem stolu nerodno sedet, če ti postane slabo ali podobno. V tem primeru pa tkao ali tako ni treba it k zobozdravniku, temveč se lahko prenaročiš - in pametno je, da poveš, da si noseča.

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2008 21:28:18   
maca8
Ja podobna nicka user posted image  pa upam da bova tudi obe srečki user posted image !
Tudi jaz je ne pričakujem in upam da bom kmalu zagledala user posted image user posted image !

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2008 21:39:13   
Anonimen
ne vpliva na otroka!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu maca81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2008 21:50:05   
maca81
Uf, ste me kar malo pomirile. Bom pa zobarju vsekakor povedala, pač, kakšna je situacija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2008 23:04:42   
eya
ja, povej mu. Iz pap testa se pa ne more videti, ali si noseča.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2008 23:09:23   
sttj
Povej,da pričakuješuser posted image ,običajno delajo do 7 meseca,če pa je kaj nujnega ti tudi naredijo.Pa srečno!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2008 19:28:01   
maca81
Hejj, punce! No, sem bila pri zobarju in je vse super z mojimi zobmi, tako da ne bo nobenega ruvanjauser posted image
Zdaj samo še čakam in močno upam na user posted image aliuser posted image

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?