aurora28
|
Pozdravljene punce. Se v neki meri strinjam z Anonimno v tem, da se ni na to zanašati, da ti podaljšajo in potem na polovici pogodbe zanosiš. Malce se mi zdi vse skupaj sproducirano, saj vendar gre za telo in organizem in ne neko nalogo, ko se odločiš, se vsedeš za mizo, jo napišeš in to je to. Svetujem ti, da razmišljaš tako, da si sama želiš zanositi in si ustvariti družino in ne glede na to, ali ti podaljšajo pogodbo ali pač ne v zdajšnji službi? Če ti tukaj ne bodo podaljšali, te bodo pa kje drugje zaposlili . Se pa z anonomno ne strinjam v tem, da pravi, da je bolje počakati, da dobiš za nedoločen čas??? Saj to je v današnjem času skoraj tobmola, da dobiš za nedoločen čas. Sorry anonimna, da ne boš mislila, da sem se zdaj spravila nate in nekaj pametujem, ampak sem namreč sama v isti situaciji, saj mi pogodba v službi poteče konec maja in z mojim dragim načrtujeva družino. Sem se odločila, da se ne bom obremenjevala z zaposlitvijo, saj mi je namreč prioritetam, da si ustvarim družino. Sem pa že slišala mnogo govoric, da delodajalci raje zaposlujejo mlade mamice, kot ženske, ki do sedaj še nimajo otrok...in to zaradi tega, saj razmišljajo takole: Če zaposlim žensko, ki še nima otrok, lahko pričakujem, da bo v kratkem zanosila in bo recimo imela kakšne težave v nosečnosti...bo šla na bolniško..jo 9 mesecem ne bo v službo in potem bo nastopil še porodniški dopust...in je skupaj ne bo slabi 2 leti...in kaj bo imel delodajalec od zaposlene osebe???? Je pa drugo razmišljanje: Če delodajalec zaposli mlado mamico, bo seveda pomislil, da bo mlada mamica mogoče 2X mesečno manjkala, saj ji bo otrok zbolel, vendar bo svoje delo v večini normalno opravljala, kar pomeni...da ima delodajalec več koristi, če se lahko tako izrazim z mlado mamico, kot z žensko, ki še nima otrok. To je samo moje razmišljanje, saj sem sama v takšni vlogi in sem dolgo časa tehtala, kaj mi je za storiti in sem se odločila za družino!!! Služba se bo že najdla.
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 15.3.2007 18:59:47 >
|