giotti
|
Uf, res smotana situacija je nastala zdaj pri tebi Zdaj ti nikakor ne pomaga, da ti vse rečemo, po domače, da si zaj***la, ker si povedala, oziroma, da to ni pametno povedat, ker to ti prav nič ne pomaga. Zdaj je, kar je, ona ve (by the way, tudi pri meni v službi vedo iz pač določenega vzroka, kar mi gre pa seveda fuuuuuuul na živce, čeprav sem zaposelna za nedoločen čas, čutim pa, da me to ovira pri tem, da mi dajo določene projekte za vodit na primer) in zdaj je vpršanje, kako naprej. Če ti poteče pogodba 4.12., potem je zdaj ful pomembno, da niti ne pisneš, dokler ti ne podaljšajo, da si zanosila, če boš do takrat že nosečka. Po novem zakonu delodajlec nima pravice spraševati glede nosečnosti svojih uslužbenk, tako da če te bo konkretno pred podaljšanjem vprašala, če si že noseča, ji lahko komot odgovoriš, da je to tvoja osebna stvar. Pa tudi sicer o tem nikakor več ne govori in se izmikaj tovrstnim pogovorom. Če pa boš čutila, da je tvoja služba varna in nikakor ne boš zaradi tega diskriminirana, potem pa najbrž ni nič narobe, če se o tem še naprej pogovarjate. Sama žal čutim določeno vrste diskriminacije, pa še niti nosečka nisem. Srečno in poročaj, kako se bodo stvari odvijale. In seveda čimprejšnji plusek ti želim!
|