|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev - dve črtici
23.5.2012 18:55:14   
Anonimen
Dne 19.05.2012 bi morala dobiti user posted image . In seveda je ni... Naredila sem test ki je pokazal user posted image in evo ga zlomka takrat ko ni treba. Klicala sem in so mi povedali da lahko narediš splav s tabletkami in seveda so me naročili 5. junija ker se takrat vidi oz. začne srček biti. Ja fino res kmalu. Ker imam službo tako rekoč kot vsak drugi človek tudi sama za določen čas si enostavno tega nemorem privoščiti. Moja ginekologinja jutri dela popoldan in me zanima ali je to kaj bolj hitro če grem do ginekologinje? Imam tudi vprašanje kako sam postopek tako rekoč izgleda ali je že katera bila na tem.

Bi imela user posted image ampak mi služba tega ne dopušča vem da bi takoj dobila nogo....

Prosim pomagajte mi res sem nervozna....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev - dve črtici
23.5.2012 19:35:47   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2012 19:37:41   
HANYBANY
Punca nisi na pravem forumu, dvomim da bos dobila tu kaksen support, tako da brez zamere, ampak s takimi posti najbrz zelo razkuris dekleta ki se matramo za plusek ze leta in leta, pa marsikatera nima sploh sluzbe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2012 19:46:51   
Anonimen
Oprosti, ampak jaz sem pa nervozna, ko kaj takšnega preberem. In sploh na temi upajmo skupaj. user posted image Sama se trudim že več kot 3 leta,... svet je res krivičen-zelooo! Raje se zavedaj kakšno srečo imaš, da lahko imaš svojega otroka in kaj vse ti je prihranjeno,....

user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2012 19:58:22   
Anonimen
Načeloma rada pomagam, ampak tole je pa dejansko zelo nesramno. Greš v temo Upajmo skupaj, kjer punce vsak mesec trepetajo, da bi vendar zagledale plus, in tarnaš nad svojo nenačrtovano nosečnostjo. Ja, si v stiski in vsaki se lahko zgodi, da stvari ne grejo po planu, ampak pomisli malo, preden delaš take bedarije!!! Tole je res nož v srce za marsikatero, ki je že več let podvržena invazivni diagnostiki, vse samo zato, da bi videla tale tvoj plus... Res totalno netaktno in egoistično! Če imaš vprašanja, kliči svojo ginekologinjo, ali pa vsaj pojdi na primeren forum...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2012 20:04:49   
monsy
Joooj da ne rečem.....ampak si res neumna!!obstaja že tolk zaščite u teh časih, da nevem kje maš pamet punca. če nisi hotla otroka si mela prej MISLIT na to!

kako sploh lahko službo in otroka primerjaš!!! user posted image
...za nas ki se trudimo že leta, nobena služba ne odtehta želje po otroku!!!!!

dej se malo zamisli nad svojim početjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2012 20:52:03   
HeLenčica
O moj bog, pa ti provociraš! Oprosti, ampak sem ne spadaš in si nezaželjena. Drugič pa preberi kak članek o tem, kako do zanositve pride in kaj je to kontracepcija. Jao!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2012 12:54:40   
Jassika
Svašta user posted image Še dobr, da si TI nervozna. Res slaba provokacija user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2012 12:57:10   
SILVA
Punce pustite jo, kar naj gre delat splav, ko bo pa čez par let hotela otroka, bo pa na tem ko me in se bo matrala in matrala pa nič, če že do sedaj ni mislila nič na svojo zaščito tudi v naprej ne bo.In to me zelo pojezi, bi jo najraje premlatlauser posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2012 13:29:56   
mariles
Jaz osebno verjamem, da je vsaka situacija za vsakega človeka drugačna. Sploh, če da oseba veliko težkega skozi, se ji lahko breme druge osebe zdi banalno, medtem ko je za prvo, ki vseh teh izkušenj nima, breme ostaja enako veliko. Tako da vsak gleda na neko situacijo zgolj iz svojega zornega kota. Je pa res Anonimna, da nisi izbrala pravega naslova za nasvet, zato je tvoj problem naletel na neodobravanje.
Tudi sama sem v januarju ugledala tisti čarobni plus, za katerega so rekli, da ga mogoče nikoli ne bo (ginekološke težave pač). Istočasno je šlo v službi samo navzdol in je stanje res alarmantno ter zelo težko. Kriza se je vsak dan spopadati s temi bremeni in ne rečem, da se včasih ne počutim slabo, ker že zdaj vem, da vsaj zaenkrat otročku ne bom mogla privoščiti marsičesa. Ko pride težak trenutek, se mu včasih kar opravičujem, pa začne brcati in takrat se zavem, da imam to malo bitje že zdaj najrajši na svetu. Takrat postanejo vsi drugi problemi prav smešno majhni.
Svetujem ti Anonimna, da se malo ustaviš in resnično dobro premisliš. To, da v tebi raste novo življenje, je velika stvar, ki si zasluži razmisleka. Iz spoštovanja tako do tebe, kot do malega bitja, ki mu lahko pomagaš na svet. Kakorkoli se boš odločila se boš, nihče se ne more namesto tebe in vsaka odločitev bo zate pravilna. Mogoče pa res poišči pomoč in nasvet na kakšen drugem mestu. To so težke zadeve za tiste, ki si tega na vso moč želijo, pa ne uspe.

Ostalim želim veliko veliko veliko sreče, pozitivnih misli in res vse dobro na poti do plusa! Življenje je pogosto kruto in izredno nepravično. Spomnim se, ko sem ležala v bolnici po operaciji in se je vpričo mene z zdravniki kregala "gospodična", ki je že tretjič delala splav in tokrat celo že kar konkretno noseča. Naprej ne bom pisala, ker se mi še danes obrača želodec ob sami misli na to...

Ampak, prej ko slej, se vse postavi na svoje mesto. Ker se mora.
Srečno!!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2012 13:38:00   
LittleSun
mariles user posted image se podpišem pod tole

punca res ni prišla na pravo mesto, ampak kdo smo me, da bi obsojale...ne poznamo situacije, ne poznamo stiske.

(odgovor članu mariles)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2012 13:45:12   
talika81
mariles, tudi jaz se podpišem pod tvoj post.

naj pa dodam še tole, da je pa punca mogoče bila zaščitena, pa je do user posted image vseeno prišlo. se tudi to kdaj pa kdaj zgodi.

drgač pa ja, če ni želela zanosit, pol pa jamra in želi delat splav, gredo tudi meni lasje pokonci, ko to preberem, ker sma se tudi midva matrala več kot 3 leta za user posted image .
ampak sedaj je kar je. in če želi delat splav, ga pač naj gre. sej to je njena odločitev.

res pa je tudi, da takih postov naj drugič ne daje na ta forum, ker ni namenjen takšnim temam.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.5.2012 14:17:20   
Anonimen
Sploh ne gre za to, če je v stiski - verjamem, da je. Sama si ne morem predstavljati, kako zelo hudo bi mi bilo, če bi zanosila pred par leti, ko sva s sedanjim možem komaj začela, ko še nisem imela službe, živela sem pri starših... Res mora biti grozen občutek, če zanosiš z nekom, s katerim si ne predstavljaš preživeti svojega življenja oz. če nimaš niti osnovnih finančnih pogojev za otroka.

Gre za to, da je izbrala popolnoma napačen forum za pogovor o tem. Če je že odprla temo na forumu, je verjetno pred tem prebrala vsaj kako temo in videla, s čim se punce tu ubadajo... Res skrajno nesramno in sebično. Pa tudi neumno - povej, si res pričakovala podporo? Resnično?

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?