mariles
|
Jaz osebno verjamem, da je vsaka situacija za vsakega človeka drugačna. Sploh, če da oseba veliko težkega skozi, se ji lahko breme druge osebe zdi banalno, medtem ko je za prvo, ki vseh teh izkušenj nima, breme ostaja enako veliko. Tako da vsak gleda na neko situacijo zgolj iz svojega zornega kota. Je pa res Anonimna, da nisi izbrala pravega naslova za nasvet, zato je tvoj problem naletel na neodobravanje. Tudi sama sem v januarju ugledala tisti čarobni plus, za katerega so rekli, da ga mogoče nikoli ne bo (ginekološke težave pač). Istočasno je šlo v službi samo navzdol in je stanje res alarmantno ter zelo težko. Kriza se je vsak dan spopadati s temi bremeni in ne rečem, da se včasih ne počutim slabo, ker že zdaj vem, da vsaj zaenkrat otročku ne bom mogla privoščiti marsičesa. Ko pride težak trenutek, se mu včasih kar opravičujem, pa začne brcati in takrat se zavem, da imam to malo bitje že zdaj najrajši na svetu. Takrat postanejo vsi drugi problemi prav smešno majhni. Svetujem ti Anonimna, da se malo ustaviš in resnično dobro premisliš. To, da v tebi raste novo življenje, je velika stvar, ki si zasluži razmisleka. Iz spoštovanja tako do tebe, kot do malega bitja, ki mu lahko pomagaš na svet. Kakorkoli se boš odločila se boš, nihče se ne more namesto tebe in vsaka odločitev bo zate pravilna. Mogoče pa res poišči pomoč in nasvet na kakšen drugem mestu. To so težke zadeve za tiste, ki si tega na vso moč želijo, pa ne uspe. Ostalim želim veliko veliko veliko sreče, pozitivnih misli in res vse dobro na poti do plusa! Življenje je pogosto kruto in izredno nepravično. Spomnim se, ko sem ležala v bolnici po operaciji in se je vpričo mene z zdravniki kregala "gospodična", ki je že tretjič delala splav in tokrat celo že kar konkretno noseča. Naprej ne bom pisala, ker se mi še danes obrača želodec ob sami misli na to... Ampak, prej ko slej, se vse postavi na svoje mesto. Ker se mora. Srečno!!!
|