|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev
22.6.2005 13:15:18   
A_A
Pozdravljene vse! :)

z možem se pošteno trudiva :sloncek: za :duda: od marca letos (KT sem prenehala jemati novembra lani).

Forum spremljam že kar nekaj časa. Imam nekaj vprašanj:
- ali ste na forumu, samo tiste, ki ste že dale nekaj preiskav čez, ali ste tudi takšne, ki tako kot jaz pač samo čakate kdaj boste :nosecka: in še niste delale dodatnih preiskav (včasih imam občutek, da bi si mogla tudi jaz že kakšno preiskavo omisliti ker :duda: kar ne rata in ne rata)
- koliko ste stare (jaz jih imam 30 in se mi zdi da sem že ful stara za prvega otroka)

A se samo v moji glavi zdi, da sem že problematičen primer in da bi mogla iti h G ali naj še počakam? Do kdaj naj čakam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zanositev
22.6.2005 13:24:02   
LANA37
Pozdravljena!
Jaz sem prvega otroka rodila pri 29 letih. Takrat nisem mogla zanositi in po letu in pol me je G poslal na HSG, ki je bil v redu. Takoj naslednji mesec sem postala srečka nosečka in danes imam otroka starega 8 let. Od avusta 2004 se trudiva za drugega otroka. Zaenkrat čakam, kaj bo "ratalo". Upam, da mi ne bo treba ponovno na preiskave. Žal pa se zdaj spet vleče to čakanje. Zdaj (ne)pričakujem M okrog 29.6. in resnično upam, da je ne bo kar naslednjih 9 mesecev.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zanositev
22.6.2005 13:25:51   
emaa
so punce, ki so komaj začele na tem delat, tako kot ti, in pa take kot jaz, ki so že kaj čez dale. Nisi problematičen primer, saj imaš vsak mesec samo 25% da zanosiš, sicer pa do enega leta še ni panike. Moja svakinja je zanosila po enem letu, pa bo novembra rodila.
Kar še malo počakaj, saj bo ratalo.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zanositev
22.6.2005 13:26:30   
Gea1
Tudi jaz jih imam 30. Ni več tako malo, ni pa še tudi ne tako usodno za prvega :duda:.
Midva se sicer trudiva že skoraj 2 leti in imava za sabo samo jemanje klomifena ter spermiogram 3x. Drugače pa me septembra čaka laparoskopija in histeroskopija, če seveda še nič ne bo.
Jaz bi na tvojem mestu počakala tisto leto, saj ponavadi 80% parov zanosi v roku enega leta. Nato pa bi šele poiskala strokovno pomoč. Lahko pa si že zdaj meriš BT ali pa kupiš testerje, da boš videla, če sploh imaš ovulacijo.
Vem da je tole čakanje ubijajoče, ampak ko in če sploh kdaj boš na tem kot jaz, ti eno leto niti ne bo več pomenilo tako ogromno.

Uživaj poletje in se ne obremenjuj preveč s tem, vsaj zaenkrat še ne!

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zanositev
22.6.2005 13:26:56   
Linda25
Joj punci.

upam, da nam bo čimprej ratalo.

Stara sem 25 let in od avgusta 04 se trudiva postati starša.

Preiskav še nisva delala, ker čakava, da mine leto dni.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zanositev
22.6.2005 14:09:36   
A_A
hvala vsem za spodbudne besede

vam sporočim če oz. ko bo kaj novega ;)

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zanositev
22.6.2005 14:11:49   
hati
evo še ena taka.... no meni se počasi iztekajo dnevi do uradnega leta poizkusov...še en mesec namreč in bom že fosilka... no kakih raziskav še nisem delala, bom pa na naslednjem pregledu do povedala in zahtevala kako priskavco... sicer pa punce, vse pridemo na vrsto...kar nasmeh na usta pa bo...

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zanositev
22.6.2005 16:04:10   
mucica1
Zivjo!

Sem cisto nova na tem forumu in vas zelim vse lepo pozdravit! :kava:
S fantom sva odločitev, da bi imela malo bibico, sprejela šele ta mesec, upava pa, da nama bo hitro uspelo. Trenutno sva cisto evforicna in popolnoma zmedena.:love::love::love:

Hvala bogu za tale forum, so mi nekatere stvari ob prebiranju vasih postov veliko bolj jasne.

Lepo se imejte!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zanositev
22.6.2005 16:09:50   
tinkatonka
Mucica DOBRODOŠLA!

Pa upam, da čimprej zagledata :modri::roza:!

Kr veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Tinkatonka

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zanositev
22.6.2005 19:08:53   
DaisyE
Evo pa se jaz. Stara sem 27, trudiva se pa nekje od aprila ali marca (ne vem tocno, ker sem ze dolgo brez zascite, sam prej sva se malo pazila). G sem povedala, zdaj pa folno kislino malcam. Cez eno leto bom povedala, da me dajo naprej, drugace me pa ze malo psiha po moje daje, ker mi je M zamujala za en teden, pa znakov ni bilo nobenih, da prihaja (drugace je tocna, pa vedno me ene dva dni prej ful spodaj zvija).

Zdaj pooizkušam ne mislit na to, ampak ne vem kako mi uspeva, ko pa vsak dan tu gor visim :)-:)-

Ko bo, pa bo...

Lep pozdrav vsem, se beremo

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zanositev
22.6.2005 19:14:20   
emaa
vse se da DaisyE, vse. Jaz pač ne razmišljam o tem, da je test lahko pozitiven, si dam nek mejnike, ki jih je treba doseči, je pa problem, če mi M zamuja več kot enih 6 dni, takrat pa že začnem mal študirat, ne pa preveč, ker je padec potem boleč.
Drugače bo pa za vse nas sonček posijal, še malo pa bomo noseče vse, pol bo pa gužva, ko bo treba rodit:)-
Nasmeh na usta, pa bo, bom pa trebuščke čez zimo mele, da ne bojo problemi s kopalkami

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zanositev
22.6.2005 19:15:12   
baguSka
- delava od oktobra 04
- od takrat na RR
- stara sva oba 27
- do zdej brez pregleda

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zanositev
22.6.2005 19:23:49   
DaisyE
Ema ti si mi ze enkrat tako lepo napisala...

Hvala lepa.

Ampak na RR pa res kar precej visim zadnje case, se mi zdi da vas ze kar poznam...

Normalno da bo in ko bo, se bomo vse samo še smejale. Zdaj pa pogumno novim zmagam in izzivom naproti.

:):):):):):):)

Evo se ze smejim.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zanositev
22.6.2005 19:32:48   
emaa
Hvala Daisy, se je treba truditi in ostati optimističen, druge ni, kako bomo pa drugače take lepe sijoče nosečke. Zdaj pa likat naprej, se mi ne da:(

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zanositev
22.6.2005 20:41:49   
Anonimen
Prvič zanosila pri 28 letih po 2 letih poskušanja, dveh ciklusih Lomifena, 1x spermiogram, nato avgusta 2003 HSG. Zanosila takoj po HSGju-septembra 2003 in imam enoletnega škrata.
Sedaj se z možem trudiva za drugega škrata od novembra 04

(odgovor članu A_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zanositev
22.6.2005 20:42:11   
Anonimen
KLOMIFENA sem mislna napisat :ups::ups:

(odgovor članu A_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zanositev
23.6.2005 11:34:59   
majamo
Pozdravljena še ena čakajoča.

V prvo sem zanosila po 4 mesecih. Nosečnost se je žal končala z odmrtjem ploda. Zdaj pa že spet pridno delamo :sloncek: od marca pa še tudi nič. Jaz bom kupila tele ovulacijske teste, pa bomo videli kaj bo.

Mi je znanka rekla, ki je :nosecka: v 7 mesecu, da se je tudi tak sekirala pa obremenjevala s tem kdaj bo, pa ni bilo nič. Pol pa sta se ga na eni čagi s fantom mičkeno napila se dobro posexala in je ratalo, ko sploh ni pričakovala.

In nauk iz tega: Punce malo več bo treba pit. :)-:)-:)-

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zanositev
23.6.2005 11:53:28   
dolenjka

Mal več pit sploh ni problem, ampak jaz sem tudi to že nekajkrat poskušala in glej ga zlomka, tut pit mi ne paše, če pa že kaj spijem, se me pa prime ne (alko namreč)! :zmeden:

Hudo! :)- Če bomo to varianto izbrale se lahko zgodi, da se kmalu srečamo v živo - pri dr. Ruglju! Se mi zdi, da človek lažje postane alkoholik kot pa ženska zanosi! :)-:)-:)-

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zanositev
23.6.2005 17:01:04   
mucica1
Ojla!

Ocitno sem res še čisto zelena....mam dve vprašanji...
1. kje se dobijo ovulacijski testi
2. kako se uporabljajo

:ups:

A se mogoče se kateri dogaja, da ji je kar naprej slabo, odkar dela na dojencku? Jaz imam že vse mogoče namišljene znake, pa se zdim že sama sebi malo čez les :zmeden:

veliko soncka vsem

:muca:

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Zanositev
23.6.2005 19:12:59   
DaisyE
Jaz sicer ne vem, kako je z ovulqacijskimi testi, ampak ene punce tu gor jih naročajo iz amerike preko neta. Malo preberi poste, boš več izvedela. Drugače pa okrog znakov... Enkrat sem slišala, da so vsi študenti prvega letnika medicine bolni oz. je z njimi nekaj narobe, to pa preprosto zato, ker slišijo za vse možne bolezni potem začnejo pa sami sebe opazovat in logično najdejo pri sebi vse opisane znake.:)-:)-

Tako gre to. Bolj kot se opazuješ, več stvari opaziš, in potem ne veš, zakaj se pojavljajo in si ves zmešan. V resnici pa ni s tabo nič narobe.

Jaz sem bila prejšnji mesec tudi čisto v tem in se mi je zdelo, da imam vse znake. Celo na WC sem hodila bolj pogosto, kot ponavadi. Še ko sem delala test in je pokazal, da nisem noseča, nisem čisto verjela. Evo, ta mesec se pa ne obremenjujem, pa je vse čisto ok in normalno. :hudicek: bo do 27. tega meseca, telesno počutje je v skladu s tem in spet je vse, kot je bilo prej, pa še jaz se ne sekiram.

Sicer nekateri pravijo, da psiha ne vpliva na zanositev, ampak jaz tega preprosto ne verjamem. Brala sem celo, da lahko nekatere ženske, ki si zelo želijo :duda: postanejo namišljene :nosecka:, izostane jim :hudicek:, imajo vse nosečniške znake, nekaterim celo trebuh zraste. Potem si pa predstavljaj razočaranje... Pa saj se ti zmeša.

Psiha definitivno deluje... Če lahko raka zdravi...

Evo zdaj sem pa za cel teden naložila. Bolš, da se spravim dol. :)-:)-:)-

Punce držte se!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Zanositev
24.6.2005 14:57:18   
moni30
Tudi jaz sem stara 30 in z mojim:love:delava na prvi bebici. Začela sva šele ta mesec.
Se je tudi meni zdelo, da sem že skoraj prestara za prvega:duda:, zdaj ko pa vas berem, pa mi je kr lažje pri srcu, ko vidim da nisem edina.

Mogoče smo pozni, jih bomo pa toliko rajš imeli:)-

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?