|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev
20.7.2007 17:41:38   
malecka24
SEM NOVA TUKAJ TKO DA UPAM DA NE BO KAKE ZAMERE.JAZ NIMAM PROBLEME Z ZANOSITVIJO KER SEM ZELO PLODNA JE REKEL GINEKOLOG,AMPAK SEDAJ S PARTNERJEM HOCEVA OTROCICKA IN DELAVA NA TEM ZE OD PONEDELJKA.MENSTRUACIJO SEM IMELA 1.7.-5.7.
TKO DA ME ZANIMA KAKSNE SO MOZNOSTI DA ZANOSIM TEH PRIBLIZNO 14 DNI PO MENSTRUACIJI IN PO KOLIKO DNEH PONAVADI PRIDE ZE DO OPLODITVE?
V SREDO SEM BILA NA PREGLEDU PA MI NI BILO SE NIC.SEM PREVEC NESTRPNA IN NEUCAKANA.UPAM DA MI BOSTE POMAGALE IN BREZ KAKE ZAMERE PUNCEuser posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 21.7.2007 14:30:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZANOSITEV
20.7.2007 17:59:23   
pinkec
user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2007 18:15:03   
Katja 271

Pozdravljena in dobrodošla na forumu.
Če si imela menstruacijo 1.7. in so tvoji cilusi dolgi 28 dni, so bili tvoji plodni dnevi 12.07. do 17.07., ko naj bi imela ovulacijo. Do oploditve pride nekje 10-14 dni po ovulaciji. Načeloma so tvoje možnosti da zanosiš v vsakem ciklusu 25%. Ampak to so vse samo "statistike". Najboljše da si še kej prebereš po forumu, ker se lahko še veliko naučiš. Ali pa nas vprašaš še kaj te zanima. Tukaj smo vse "male enciklopedije" in ti bomo z veseljem pomagale.
Sicer ti bo pa čez 2 tedna vse jasno. Pa vso srečo!user posted image user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2007 18:21:41   
mojca345
malecka, tle so dekleta, ki delajo na user posted image  že ful časa in ni problem, da ne bi bile plodne oz. da partnerji ne bi imel dobrih spermijev, enostavno mogoče še ni čas oz. ka te jaz vem, kakšen so vzroki.

jest sem že enkrat rekla in se ponavljam, da life da in vzame. tko pač je !

in vse tuki smo glih tko nestrpne in si računamo plodne dneve in ne čakamo na menstro. dobrodošla v hektiki za user posted image  !

user posted image user posted image

ful je zabavno ! zato smo pa na forumu tle !

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?