|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev, kljub Mireni?
29.9.2009 12:02:24   
Anonimen
Pozdravljene!

Na vas se obračam zaradi sledečega problema. Ni velik odstotek- vendar je, da nekatere ženske kljub materničnemu vložku zanosijo? Ali mislite, da ta varianta obstaja, ali je možno? Ali se je kateri to zgodilo?
Po porodu sem se odločila za to vrsto kontracepcije - Mireno. Vstaljeno jo imam leto in pol. M sem imela na vsake 2 meseca, redno. Ob pregledu pri G (v maju) sem ji povedala za neredne krvavitve in mi je rekla, da krvavitve niso pomembne. Sem si rekla, ok ona že ve kako in kaj.

No problem imam pa sedaj, ker že od julija nimam M user posted image  user posted image user posted image  Nisem še delala testa, ker; 1. me je strah (po pravici povedano ZELOOO) 2. ker se mi vseeno zdi nesmiselno 3. če pokličem h G mi bo dala datum za pregled in potem bo spet isto - krvavitev ni pomembna . . .

Zelo bi mi prišla prav vaša mnenja...

HVALA

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 29.9.2009 12:43:48 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOST KLJUB MIRENI?
29.9.2009 12:07:36   
Anonimen
svetujem ti, da da najprej narediš test, ni druge

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2009 12:56:21   
janapan
ma če že od julija nimaš m...pol bi že morala čutiti kakšne nosečniške znake........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2009 12:59:53   
Anonimen
Naredi test da se prepričaš. A ni eden od (pozitivnih) stranskih učinkov mirene tud izguba mestruacije?

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zanositev, kljub Mireni?
29.9.2009 13:55:12   
Anonimen
Nosečniške znake... hmmm ja, tudi v prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov da sem noseča, razen seveda izostanek M.

No ja, najbolje je res da se odpravim proti trgovini oz. lekarni in napravim test.

Me pa zanima ali je kje kakšna ženska tule na forumu, ki se ji je takole 'ponesrečil'. Kaj v tem primeru naredijo? Ali lahko normalno donosiš? Ali ti naredijo UPN?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2009 13:57:39   
orhideja75
poznam eno tako ja, ki je kljub mireni zanosila. zdej ima doma zdravo 2-mesečno punčko.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2009 14:04:40   
ROŽICI
jaz tudi poznam osebo ki je rodila zdravo punčko...kljub mireni.
tako da pot pod noge pa v lekarno po testuser posted image .

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2009 14:08:29   
Sibil_
Moram priznat, da sta me zadnji dve sporočili malo prestrašili, ker imam sama tudi Mireno....a pol da ni ziher al kako?Uff...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2009 14:11:13   
orhideja75
naj bi bilo 99%. se pravi, da še vedno ostane tisti 1%, ko lahko pride do zanositve. lahko se tudi med odnosom kdaj kej premakne. čist odvisno.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2009 14:28:19   
Anonimen
Ali imate (tiste ki imate vstavljeno Mireno) tudi takšne težave z M?
Sicer pa, resnično pot pod noge v lekarno in poročam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2009 14:41:50   
blaža
jaz sem tudi že slišala za take primere. Močno upam, da se mi to ne zgodi. jaz mam tudi Mireno in če bi zanosila, bi morala it delat splav, ker finančno si to enostavno ne morem privoščit, ker sem nezaposlena.

Sem pa že imela en ss in to nikakor ne pride v poštev, da bi se mi zgodilo, bi blo res katastrofa.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2009 15:29:23   
Green to Grow
Tudi moji sodelavki se je zgodilo, da je na tak način zanosila. Ima že 3 otroke, s to vrsto kontracepcije ni imela več menstruacije in se posledično niti ni zavedala, da je zanosila. Do 4. meseca sploh ni vedela, da je noseča. Pred kratkim je rodila deklico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2009 15:34:20   
blaža
ma grozno se mi zdi to. pol pa jaz eni tle pravim, da komplicira, ko ima še kondome zraven.user posted image
No pa da so vsaj otroci zdravi. Mene bi skbelo, da ne bi blo z otrokom kej narobe.

< Sporočilo je popravil blaža -- 29.9.2009 15:35:15 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2009 15:37:37   
Green to Grow
Očitno Mirena prinese same punčke, vsaj po postih sodeč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2009 15:39:49   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Green to Grow

Očitno Mirena prinese same punčke, vsaj po postih sodeč...

ja sej to ne bi bil problem, ki mam doma dva fanta.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2009 19:47:15   
T3JK4
Moja svakinja ima trenutno vstavljeno Mireno. Zmanjšala ji je količino krvavitve. Je pa sedaj tudi že skoraj v meni :)
Je pa imela pred drugim otrokom vstavljen maternični vložek (tega je sedaj že 15 let nazaj), pa vendar je zanosila kljub tej vrsti zaščite. Žal pa so morali zarodek odpraviti, ker se je le-ta vrasel v maternični vložek.
Nočem te prestrašiti, vendar obstaja tudi ta možnost. Skratka, tudi jaz bi ti priporočila test. Upam, da se vse srečno konča tebi v prid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.9.2009 21:10:28   
rainbow
Joj, ne me strašituser posted image

jaz imam mireno že skoraj 5 let, bo treba počasi zamenjat, in nimam sploh menstruacije že skoraj od samega začetka. Sem že pozabila, kako je to.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2010 8:10:08   
sashy
Tudi jaz se sprašuejm kako je s to mireno.
23. novembra 2009 sem rodila, potem pa sem si dala 20. januarja vstavit mireno. Ker sem zadnje čase imela neke nosečniške znake: bolečine v spodnjem delu, utrujenost. Sem včeraj naredila test in je bil POZITIVEN. Sploh ne vem kaj naj naredim. V ponedeljek bom poklicala G, da vidim kaj je zdaj na tem. Naredila sem že dva testa BC in oba sta bila pozitivna. A mislite, da prav kažeta?

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?