Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zanosile medtem ko ste dojile? 5.8.2005 9:23:35
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz. Nenacrtovano. :) Razlike bo 15 mesecev.
|
|
|
|
Zanosile medtem ko ste dojile? 5.8.2005 10:06:03
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Seven, ali si čutila kakšne znake ali si izvedela samo preko testa ali pregleda? :miska:
|
|
|
|
Zanosile medtem ko ste dojile? 5.8.2005 13:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolegica je bila prepričana, da je dojenje 100% kontracepcija (seveda ni, samo zmanjšuje verjetnost zanositve, ne pa preprečuje) in je seveda zanosila. Razlika med otročkoma je 16 mesecev. Ampak so vsi srečni in prav luštkana familija.
|
|
|
|
Zanosile medtem ko ste dojile? 5.8.2005 13:41:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Žirafca, tudi jaz sem nenačrtovano zanosila med polnim dojenjem in brez M. Pa samo 2x se nisva zaščitila;). Ti bom povedala moje znake. Najprej je Seven objavila, da je noseča in sem ji bila neskončno fauš8). Seveda sem bila takrat že noseča:)-. Aja, še nekaj mesecev pred tem sem po znakih spraševala Maliko, ki je takrat povedala, da je zanosila brez M in mi ni bilo jasno, kako je vedela. No, resnični znaki so bili pa utrujenost (kar bi sicer lahko pripisala vsakdanjiku s petmesečnikom), pa en izpuščaj, ki sem ga imela tudi na začetku prve nosečnosti, pa glivice sem fasala. Najbolj me je pa presunilo, ker sem delala 200 trebušnjakov na dan, trebuh je pa kar rastel:zmeden2:. Test je pokazal tako divjo modro in debelo črto, da me je skoraj sezulo, ko sem to videla.:)-
|
|
|
|
Zanosile medtem ko ste dojile? 5.8.2005 14:05:05
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Jančika, hvala. Bom pa sporočila, ko bo kaj. Midva se trudiva že par mesecev ampak ni nič. Mam pa obrnjeno maternico in temu pripisujejo težjo zanositev. Pri prvem sva dalala pet mesecev, zdaj pa bomo vidli. :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?