|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanimivo?!?Pomembno?!?
21.11.2004 9:00:58   
Bety
Nekaj sem zasledila pri dr.Pušenjak in menim, da je pametno, da vas o tem obvestim....

=======================
"Spoštovani,

tromociti so del velikega sistema za strjevanje krvi in za ustrezno zagotovitev pričetka strjevanja krvi zelo pomemben element. Za to je sicer pmembno udi njihovo število vendar jih je npr. dovolj tudi le 1/3 od minimalno priporočenih, če so le ti dobro delujoči. Aspirin ne zmanjšuje števila trombocitov pač pa zmanjša učinkovitost njihovega delovanja. V postopku IVF ima aspirin pomembno vlogo ,saj raziskave kažejo, da nizki odmerki te snovi povečajo odziv jajčnikov na gonadotropine, poveča se prekrvitev maternice in jajčnikov, poveča stopnjo vgnezditve in stopnjo nosečosti in to menda celo do 50% nad povprečje brez aspirina. Dokler nimate znakov povečane nagnjenosti k krvavitvam lahko aspirin uorabljate relativno varno, če bi iz kakršnekoli rane, iz črevesja ali iz dlesni pričeli krvaveti takoj prenehajte z jemanjem aspirina in o tem obvestite svojega zdravnika."

==========================

TOREJ = VSAK DAN EN OTROŠKI ASPIRIN OBVEEEEEZNOOOOO!!!
:kuza::kuza::kuza::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zanimivo?!?Pomembno?!?
21.11.2004 9:54:38   
Anitka
O BETY!

Res zanimivo. Ja če ne bo šlo rugače pa bomo začele papcati otroški anspirinček.

In kako si kaj drugače?

Lep nedeljski dan še naprej,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zanimivo?!?Pomembno?!?
21.11.2004 11:48:03   
Bety
O Anitka, kako sem??...mešani občutki...

Moj se ni še sprijaznil z dejstvom, da otročička ni več in moram biti previdna v izjavah,... jaz se pa fizično počutim odlilčno...imam napete prsi in nekaj se v njih dogaja, pa mi ni jasno kaj, saj ovulacije naj ne bi bilo še...:sloncek::sloncek::sloncek: hopa cupa pa že vsak dan, ma prvo iz užitka...
V ponedeljek, 29.11. sva naročena na razgovor pri dr.Reš v LJ ob 16,30 h in odločna sem, da bom šla v postopek za inseminacijo...tudi samoplačniško, če ne gre drugače ...nekako sem prepričana, da je z menoj vse OK in nočem zgubljati čas...
Kako si pa ti??? Veš, velikokrat se spomnim na tebe... Če človek ima lastnosti, ki jih imaš ti, si otroka zasluži... pa ta optimizem pri tebi občudijem... veš, da bo in da je ta dan vse bližji... lepo...

:rozica: za tebe...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zanimivo?!?Pomembno?!?
21.11.2004 21:24:15   
Anitka
Ahoj Bety!

Lepo je slišati, da si v redu in upam, da se bo tudi tvoj kmalu sprijaznil z dejstvom, da žal :duda: ni. In želim vama, da vama kmalu uspe, če ne drugače pa z inseminacijo in da bo leto 2005 vajino. Naj se odgrnejo vsi črni oblaki in naj kmalu pokuka v vajino življenje sonce sreče, ki naj prinese že tako željeno :duda:

Držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za naslednji ponedeljek

Kako sem jaz? :zmeden::zmeden:Ne vem, na hipe me obdajajo neki čudni občutki in sploh ne vem več kako in kaj naprej. Sem sicer sedaj po oktoberskem HSG-ju malce pomirjena tako, da je malo lažje vse skupaj. V tem tednu se približuje moja O in sploh nočem misliti nanjo, ker sem potem samo živčna in nervozna. Moj je bil ta mesec tudi na spermiogramu in sedaj čakam, da pride 30.11. pa da z mojo G pogledave vse izvide in dorečeve kako in kaj naprej. Veš tako si želim, da bi nama v tem krogu uspelo. V decembru imava oba rojstne dneve in sploh si ne znam predstavljati lepšega darila:darilo: kot bi bile :modri::roza:

Draga moja Bety, moramo verjeti v to, da nam bo vsem uspelo in da smo z vsakim dnem bližje cilju. Nekako se moramo tolažiti in nikoli obupati. Tudi jaz se velikokrat spomnim nate in na tvoj "podpsi" - Bety, ki bo kmalu :nosecka: To ti resnično želim in iz srca privoščim. Tudi zate :rozica: in naj vaju :angel::angel::angel::angel: čuvajo

LP,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zanimivo?!?Pomembno?!?
21.11.2004 22:24:08   
Pia73
Draga Bety,... :)-:)-:)-

Jaz pa se ob tvojem imenu vedno spomnim na tiste tvoje izume in da si pisala Pušenjaku,...:)-:)-:)-:)-:)- Pa si mislim, da taki pozitivni punci pa že more uspeti,...:bravo::bravo::bravo:

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zanimivo?!?Pomembno?!?
22.11.2004 8:29:55   
neni
Bety in ostale!

Res je kar pišeš o aspirinu, tudi meni so ga predpisali po postopku (en baby aspirin na dan), ampak samo dokler nismo zanosili, potem pa ne več.

Samo dajte vseeno še malo povprašat G, da ne bo kaj
narobe, to je le kemija.

Pa da bi čimprej zagledale :modri::roza::modri:

lpNeni in :duda::duda::duda:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zanimivo?!?Pomembno?!?
22.11.2004 8:37:54   
klarisa
Aspirin priporočajo pri iVF postopku in sicer po samem postopku vendar kot je napisala Neni v primeru da se zanosi je treba prenehat. Poznam tudi študijo o tem, kako lahko aspirin vpliva na deformacijo zarodka, zato kar po pameti ker kemija je kemija..

pa pa

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

mesečno perilo
TLF

Koliko časa po porodu ste dobile mesečno perilo?

Skoraj takoj (17%)

1-3 mesece (26%)

3-6 mesecev (22%)

6-9 mesecev (17%)

9-12 mesecev (11%)

več kot eno leto (8%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!