Miša...
|
Dan.. Me dolgo ni blo na tej strani. In ko sem tole brala, čemu se smejim, vidim da bom morala malo bol natančno opisat. Js sem kot prvo zelo zbirčna oseba glede prehrane. Če povem kaj jem se bo večina od vas samo za glavo prijela , pa bo kera napisala da hočem škodit otroku, ampak za enkrat je še vse v najlepšem redu in tudi moja krvna slika je zelo dobra, glede na mojo prehrano. npr.: obožujem sadje,sadne kompote, paradižnik, papriko,pa kuhan grah in korenček, tudi špinačo. jajcam se izogibam, ker mi niso neki dobre, ampak pojem mogoče eno pečeno jajčko na mesec, glede suhih salam in pršuta je pa tako, koker js pojem tega mi nima kaj škodit, ker pojem na en velik kos kruha eno ali eno tanko rezino pršuta, ker ne obožujem okus mesa, mogoče še kakšen zdenka sir, zelo rada si prvošim regrat in ponavadi kuhan krompir na vodi, glede mesa je tako , da omake jem,meso pa čisto mali košček, rib ne jem, in tudi tatarca ne,ob nedeljah pa goveja juhca, zdj jo mamo 2krat na tedn, mogoče kdaj še kakšna pica samo s pelati in sirom..... je še veliko stvari ki jih ne jem, in ni jih več veliko ki jih jem... zato ne vem če lahko izbiram pri prehrani, ker če bom izločla še par stvari , ne bo več kaj jesti... zato se smejim... lep dan