|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanima me...
8.1.2005 17:48:44   
Ivka
Pozdravljeni! ;)

Upam da vprašanje ni preveč osebno, ampak vidim da se tu pogovorjate precej odkrito, zato me zanima kdaj ste prvič imele spolne odnose? Je bil to vaš prvi fant? Po koliko časa ste se spustile v to?

Pri meni je bilo tako...Bil je prvi resni fant, prej sem imela 2, ampak sam tko, osnovna šola, nič resnega. Prvič sva pa po nekje dveh mesecih!

Upam da ne sprašujem preveč osebno!
Lep pozdrav vsem po Sloveniji
Adijo, :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zanima me...
8.1.2005 17:49:26   
Ivka
Aja, stara sem pa bila 18 let.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zanima me...
8.1.2005 18:12:34   
Micy
Ja stara sm bla isto,prvič sem pa spala z njim po enem mesecu, prej pa z nobenim. Zdaj sem že dve leti resno s tem fantom.
:rozica::rozica:

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zanima me...
8.1.2005 19:17:34   
Teni_
Stara sem bila 16 let, bil pa je 1. resni fant, skupaj sva bila po tistem še nekje 2 leti. Pred tem, pa sem tako kot ti imela dva, pa ni bilo nič kaj resnega.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zanima me...
8.1.2005 20:16:02   
ZARA
17 let...

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
8.1.2005 20:19:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ivka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zanima me...
8.1.2005 20:26:18   
Tejči
Jaz sem pa bla stara 16,5 in je bil moj prvi resen fant-z njim sma bila skupaj 3 leta. Potem je bila kratka pavza, sem se malo ven znorela, pol pa sem spoznala našega atija:love::love::love: S prvim sma spala nekje po 3. mesecih, z našim atijom pa se mi zdi že drugi teden..hja sma vedela, da sva si usojena-je bila neka kemija vmes:love:

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zanima me...
8.1.2005 20:40:16   
Jančika_
Bila sem stara skoraj 18, po enem letu "hoje", potem sem bila s tem fantom skupaj sedem let.

Ko sem pa srečala zdajšnjega moža, hja....sva pa kar takoj skočila med rjuhe (oz. na avtomobilski sedež:)- ). Ja, je bila kemija, al pa sam pohota:)-:)-:)-!

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zanima me...
8.1.2005 21:00:00   
NinaŠ
16

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
8.1.2005 21:08:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ivka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zanima me...
8.1.2005 21:17:37   
Teni_
Zakaj bi se smejale. Hvala bogu, da si poslušala samo sebe. Pametno, da se spustiš v spolne odnose, takrat, ko si pripravljena in ne zato, ker to počneju vsi drugi.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zanima me...
8.1.2005 21:44:01   
puri
17 let sem bila stara, bil je prvi in še vedno sem z njim! Sva poročena in imava 2 sinčka! Stara bom kmalu 25 let, skupaj sva pa že 9 let!
Aja, prvič sva pa spala skupi šele po enem letu!

lp:rozica:

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zanima me...
8.1.2005 21:44:51   
TaRe*
Pri 18ih,avantura na morju:ups:Prej sem se zmer fino delala...jaz še ne bi,mal bol pol...pa take fore.Tist me je pa čist vrgu9nebesa,pa ga nikol nisem več vidla...grozn,al pa tud ne,no.:ups:

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zanima me...
8.1.2005 22:10:51   
Anonimen
Skoraj do potankosti isto kot *tare. Prej sem z resnim fantom glumila sto na uro, pol pa z enim lepim Beograjčanom na morju bolj iz firbca kot kaj drugega. Enako skoraj 18 let.

(odgovor članu Ivka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zanima me...
8.1.2005 23:12:43   
Joe
Dva tedna manj kot 20 let. Kot najstnik!

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zanima me...
9.1.2005 7:59:47   
Anonimen
16,5 "resen fant", hodila kakšno leto, pol umes še z enimi petimi, pol sem pa mojga najdla.

(odgovor članu Ivka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zanima me...
9.1.2005 9:00:52   
cuma
jaz pa z drugim resnim fantom (1. me je bužec čakal eno leto pa mu ni bilo usojeno :(( )in imela sem celih 19let. Trajalo je 4 mesece, da sem se opogumila. Z mojim sedanjim pa že po prvem tednu :ups:
Še dobro, da sva tik pred tem oba razglabljala, kako nam te stvari ne pomenijo toliko...in da saj to ni vse...potem pa :love::love::love:
cuma

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zanima me...
9.1.2005 10:53:39   
Seven*
16 let, skupaj sva bila potem 8 let.

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zanima me...
11.1.2005 2:23:03   
Annny
18

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Zanima me...
11.1.2005 10:23:12   
puncica
Pri polnih 18 ampak samo zato, da bi že enkrat bilo mimo. Se mi je zdel da sem najstarejša devica v šol :(( Kaj čemo tako je.

Z mojim pa na prvem zmenku, hja sem pač vedla da sva si usojena:bravo:. Skupaj pa sva zdej štir lete pa pol.

(odgovor članu Ivka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.