Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zanesljivost kontracepcije 15.11.2004 8:13:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Poznam družino, kjer sta se starša po tretjem otroku odločila za sterilizacijo. Najprej se je dala sterilizirat mama - in je spet zanosila. So rekli, OK, nej bo, in je rodila. In se je dal sterilizirat še oče, se pravi, da sta bila sterilizirana oba. Juhu, in je spet zanosila. Tako da jih imajo pet. :)
|
|
|
|
Zanesljivost kontracepcije 15.11.2004 8:33:31
|
|
|
|
dory
|
O madonca...pa pri sterilizaciji naj bi bilo le 0.01% moznosti zanositve...hudo:zmeden:
|
|
|
|
Zanesljivost kontracepcije 15.11.2004 8:49:45
|
|
|
|
Lunca1
|
A te ženske še kje kakšne jajcevode skrivajo, al kako:ups:? Mogoče pa je zdravniki ne naredijo in tako skrbijo za večjo nataliteto:)-. Sem bila do danes prepričana, da bi to moralo bit 100 %, no ja razen če bi bilo kakšno jajčece že na poti v maternico, pa sem se očitno motila. LP Lunca
|
|
|
|
Zanesljivost kontracepcije 15.11.2004 9:51:42
|
|
|
|
kimi
|
k nam hodi ženska ki je kljub redni kontracepciji zanosila pri 45 letih in je :duda: obdržala. Pa sem se zamislila nad jemanjem kontracepcije:zmeden:
|
|
|
|
Zanesljivost kontracepcije 15.11.2004 13:28:14
|
|
|
|
Ezi
|
Ja, sej ne ... tisti, ki pa kontracepcije niti ne "povohajo" in si želijo zanositi, tam pa ... ni ni :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.