|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanašanje
29.4.2010 23:35:19   
DaisyE
Evo blanči mene.... A maš pir?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanašanje
29.4.2010 23:37:07   
DaisyE
Sem si na hitro še navodila prebrala, zgleda ni panike, če se ga tule usekamo. UUUUU valjda, četrtek! Gremo naše babe na kup zbobnat!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2010 23:37:56   
blanč
Ti si mi taprava:):) a si že na porodniški???

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2010 23:40:08   
DaisyE
Ne, nise, saj sploh ne vem kako to zgleda. Bom po moje naši socialki en mail napisala, pa naj ona pove, kaj in kako. Zdaj sem na rednem dopustu. user posted image user posted image user posted image Sede.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2010 23:40:13   
blanč
zdej te pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem aja aja

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2010 23:40:40   
DaisyE
Kako ti? Kdaj se ti izteče? A si kaj podaljšala?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2010 23:41:25   
blanč
A sej siuser posted image porodniška zgleda takole. hranjenje, previjanje, pucanje ko spijo, hranjenje, previjanje... 

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2010 23:41:46   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

zdej te pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem aja aja

Samo na Borke sem šla napisat. A take si ti meni volje? user posted image user posted image user posted image Na brzaka spat.

Jaz sem malo grif za hitroprstno tipkanje zgubila.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2010 23:41:54   
blanč
nebom podaljšala. Beri zgornji postuser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2010 23:42:37   
DaisyE

A sej siuser posted image porodniška zgleda takole. hranjenje, previjanje, pucanje ko spijo, hranjenje, previjanje... 

Tolk o motiviranju bodoče matke. user posted image Ej dec je šel spat, jaz mam izobilje časa.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2010 23:43:07   
DaisyE

nebom podaljšala. Beri zgornji postuser posted image user posted image user posted image

Kdaj pa nehaš?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2010 23:43:37   
blanč
jp, motiviranje, še dobr, da ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj je kakšnih petnajst minut umes tudi fajnihuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2010 23:44:54   
blanč
Novembra imam še dopust potem pa na veseli december... Mi nočjo podaljšat, ker imam tolk fajn rejena otroka. Hranjenje, previjanje, hranjenje se ni obrestovalouser posted image user posted image user posted image user posted image joj, pir mi škodiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.4.2010 23:45:04   
DaisyE

jp, motiviranje, še dobr, da ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj je kakšnih petnajst minut umes tudi fajnihuser posted image

Ti kar zaj.bavi user posted image user posted image user posted image Veš, da naš je zlato dete. user posted image user posted image user posted image . Sploh zdaj sem lahko pametna, ko ga samo dve uri na dan vidim. user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2010 23:45:53   
DaisyE

Novembra imam še dopust potem pa na veseli december... Mi nočjo podaljšat, ker imam tolk fajn rejena otroka. Hranjenje, previjanje, hranjenje se ni obrestovalouser posted image user posted image user posted image user posted image joj, pir mi škodiuser posted image

Pravica pa taka! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom že v začetku novembra nazaj na šihtu.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2010 23:47:33   
DaisyE
Saj do novembra maš še čas, da znižaš grame vnešene hrane na minimum. user posted image user posted image

A zdaj, ko si mat, te lahko pr piru položim, al se še vedno ne daš?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.4.2010 23:47:53   
blanč
Itak, da je zlato, saj sta našedva tudi...ampak..., ne no, saj je fajnuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.4.2010 23:48:59   
blanč
Ti ni treba polagat, ker me že pir položi in to ennnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image grozauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.4.2010 23:49:38   
DaisyE

Itak, da je zlato, saj sta našedva tudi...ampak..., ne no, saj je fajnuser posted image

Daj, pusti človeku iluzije... Zdaj samo o lepih stvareh sanjam. user posted image user posted image user posted image

Ej, daj povej, kaj je nujna oprema za enoletnike na potovanjih? Sem kupla pet frutkov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.4.2010 23:49:59   
blanč
Samo ko pa ti prpeleš dete bom spila pa dva pa če pol kr c.r.k.n.emuser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.4.2010 23:50:17   
DaisyE

Ti ni treba polagat, ker me že pir položi in to ennnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image grozauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, pol ne smem na tri strani debate računat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.4.2010 23:51:51   
DaisyE

Samo ko pa ti prpeleš dete bom spila pa dva pa če pol kr c.r.k.n.emuser posted image user posted image user posted image

Cenim to....

Veš, kaj moram jaz zdaj svetsko na balkonu zgledat? V najbolj izpostavljenem eku, edina stvar, ki sveti, je moj monitor meni v glavo. Jutri bom mela po moje cel hišni svet na vratih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.4.2010 23:53:22   
blanč
Kupiš lonček za pit, notri mal frutkovga soka pa veliko vode. Frutki so fajn in jih dobiš vsepovsod. Kakšno igračo, da se zamoti. kako je pa z vozičkom?? Plenice, kremo za rit, kako pa duda??? Obvezno kako tetra pleničko mal za brisat, mal za pocuzat pred spanjem...slinček pri hranjenju, da ni treba nonstop preoblačit...

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.4.2010 23:55:34   
DaisyE
A si že pod mizo?

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.4.2010 23:55:38   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Cenim to....

Veš, kaj moram jaz zdaj svetsko na balkonu zgledat? V najbolj izpostavljenem eku, edina stvar, ki sveti, je moj monitor meni v glavo. Jutri bom mela po moje cel hišni svet na vratih. user posted image user posted image user posted image

Seveda zgledaš svetsko, saj si svetskauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?