Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 10:30:32
|
|
|
|
Nyah*
|
:roza::roza: na babychecku, vceraj popoldan in se enkrat za ziher danes ob 5 zjuraj:)-:)-:)-:)-:)-! Ne vem, ali naj se :)-:)- ali naj :((:((:(( od srece, skrbi,... Vglavnem, sem nova srecka :nosecka: juhuhuhuhuhu:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:! Imam pa malo vrocine:grrr:, tako da me skrbi, pa ne vem, ali ima katera kaj izkusenj s tem, kaj narediti, katera zdravila vzeti,... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :nosecka: Nyah
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 10:36:19
|
|
|
|
urši77
|
:bravo: :bravo: :bravo: Čeeeestiiitaaaamo! Če gre temperatura čez 38st.C lahko mirno vzameš lekadol.Bolje to, kot pa da malo pikico pregreješ! LP in čuvaj se:muca:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 11:11:03
|
|
|
|
marrusa
|
Čestitam!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 11:13:25
|
|
|
|
CatJa
|
:bravo: :sloncek: :bravo: :sloncek:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 11:20:36
|
|
|
|
Skye
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 11:46:14
|
|
|
|
SašaR
|
:rozica::rozica::rozica:Kako sem vesela! Sedaj pa samo uživanje še!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 12:11:26
|
|
|
|
Majdi
|
vesela sem zate. Pazi se, ker noben drugi se ne bo pazil namesto tebe. čestitke še enkrat. :bravo::bravo::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 12:28:46
|
|
|
|
Nyah*
|
Hvala princeske moje:love:, kak je fajn, ko se nekdo veseli s tabo :rozica::rozica::rozica::rozica:! A katera ve, ali mocnejsi prehlad lahko skodi mojemu zakladku?
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 12:31:48
|
|
|
|
girly
|
9nebesačestitke, čestitke, čestitke9nebesa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zdej pa le čuvaj svojo :duda:. pa čestitke tud :love: seveda :)- :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 12:38:52
|
|
|
|
SOONka
|
CESTITAM!:bravo: Pazi nase in uzivaj! :bravo::)-
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 12:43:00
|
|
|
|
Majdi
|
jaz sem imela tudi močen prehlad , mislim pa da mu ni nič škodili- moram počakat da pride na svet pa bomo videli. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 12:48:36
|
|
|
|
Nyah*
|
Huh,:(:ups:, ok, bomo pac cakali! Pregled pri G. imam sele zacetek junija, kje je se to!
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 12:56:53
|
|
|
|
Anitka
|
Nyah - čestitke in lepo nosečnost ti želim, Anitka:pika:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 13:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
:sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Čestitke in zdravo mirno srečno nosečnost!!!!:nosecka::nosecka::rozica::rozica::angel::angel::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 13:09:12
|
|
|
|
Udb
|
Nyah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRESENEČENJE!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo: FUL sem vesela zate!! Glede vročine ne skrbi - med nosečnostjo je ves čas nekoliko povišana. ČE ne presega 37.5 se ne sekiraj, če je višja, lahko poješ en lekadol! Močnejši prehlad zna biti malo zoprn - prevsem zate, ker ne smeš jemati zdravil!!! Pa tudi pri zeliščnih čajih pazi!! Pozdravi se!!
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 13:18:53
|
|
|
|
Nannn
|
Nyah cestitke tud od mene in lepo pazi na svojo pikico.. :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 14:18:33
|
|
|
|
PiaM
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke tudi od mene.Uživaj!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 14:21:12
|
|
|
|
Maša26
|
Nyah, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!! Kako se počutiš kot nova srečka :nosecka:? Kako si povedala :love:? Še enkrat pa :bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa!!
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 14:29:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Nyah!!! Čestitke še od mene!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Uživaj in se veseli v svoji9nebesa, pa da bi bila čimbolj brez skrbi!!!:rozica::rozica::rozica: Pa čimveč božaj bušija:) Tinka
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 15:26:50
|
|
|
|
Fračica
|
Čestitke tudi od mene! :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 15:39:26
|
|
|
|
Nyah*
|
Hvala:rozica:, hvala:rozica:, hvala:rozica:! Kaksne srcice ste, ful lepo od vas! P.S. malo sem custvena, ne mi zamerit, kar naprej bi :((, pa se :)-, huh, upam, da mine:ups: Masa! Moj :love: je bil kar zraven:)-:)-:)-:)-! Sem celih 9 mesecev, ko sva se trudla, gruntala, kako naj mu povem, ko zagledam :roza:, potem pa, ko je prislo do tega, sem mu pa kar pod nosom s polulanim testom pomahala :)-:)-:)-:)-:)-! Kakooooooooo se srecnaaaaaaaaaaaaaaaaa:)-:bravo::)-:bravo: in v 9nebesa!
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 18:53:28
|
|
|
|
emaa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Čestitke :bravo:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 19:03:07
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica:Cestitke, nova :nosecka:!:rozica::rozica::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 22:06:57
|
|
|
|
cmokec
|
Iskrene čestitke :bravo::sloncek:9nebesa
|
|
|
|
Zamudnica M mi je prinesla..... 21.5.2005 22:13:01
|
|
|
|
Mina1
|
:bravo:, sedaj pa pazi nase in na pikico;). Lekadol pa je edina zadva, ki jo smeš v nosečnosti vzeti. pa-pa Mina1
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?