|
Zamudila materinsko šolo, kaj sedaj? 14.2.2006 9:01:46
|
|
|
|
Lorena
|
LP! Jezna sem za znoret! Sestra pri moji G mi je že pred časom povedala, kdaj se izvaja materinska šola, ampak sem imela toliko opravkov in vsega, da sem enostavno pozabila na ta termin, poleg tega je imel pa mož še ta dan skoraj 40* vročine in sem ga morala malo carkljat. Potem sem sestro na pregledu dan zatem vprašala kdaj bo drugič. In mi je rekla naj jo pokličem... in tako jaz že dva dni dopoldne in popoldne kličem sestro, in vse, ki bi kaj vedeli o tem drugem obisku-terminu, pa mi je včeraj rekla sestra, da še ni razporeda, naj pokličem popoldan. O.K., pa spet kličem in se mi nihče živ ne javlja. In danes spet kličem, in mi reče sestra; Ja, drugi termin je bil pa včeraj! Sem mislila da bom kr popenla . Niso tega vedeli ob 10. uri dopoldne. Pa da bi mi se vsaj kdo oglasil na telefon (klicala sem najmanj 20x, cel popoldan, ko vem, da je ordinacija delala!) In tako sem zamudila temo ''POROD'' -ki me nekak najbolj zanima in pa ''NEGA OTROKA''- temi, ki me nekak najbolj zanimata. O nosečnosti me ne zanima nič, ker sem že v 33. tednu! Vem, da sem si sama kriva, ampak tako je pač naneslo. Sedaj razmišljam takole; moram it, če ne drugo vsaj zaradi tega, da dobi mož potrdilo, da bo lahko zraven pri porodu, kaj ne? Sicer imam zapiske, ampak je verjetno dobro, če ženska to tudi sliši od kakšne babice,ne? Naslednji termin imam pa 7.3., takrat bom že v 37.tednu, pa se bojim, da bo prepozno. Kaj naj naredim? V bistvu mi je najbolj žal zaradi tega potrdila,... pa tudi rada bi kaj slišal pozitivnega o porodu, da me ne bi bilo tako strah... Kaj pa, če grem sedaj na 3. in 4. obisk, pa potem morda še marca na 1. in 2. ? Joj, kako mi je žal, da sva to zamudila! Je ta šola sploh ''obvezna'', kako to gre? Prosim svetujte mi kaj naj naredim. Se pa drugače počutim O.K., samo je baje velik in me že 3 tedne pritiska na medenico, pa se bojim, da ne bo dočakal PDP 1.4.
|
|
|