|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamrzovanje bradavic
25.5.2006 18:29:50   
al1*
Hčeri se je na podplatu naredila ena bradavica in naslednji teden smo naročeni na odstanjevanje s tekočim dušikom. Rada bi jo malo naprej pripravila, da ne bo prevelikih presenečinj.

Zanima me, koliko ta poseg boli? Kako dolgo po posegu še ne moreš stopiti na nogo?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamrzovanje bradavic
25.5.2006 18:53:52   
Anonimen
Pozdravjena! V bistvu poseg sploh ni boleč- kot bi ti gor dali kocko ledu. Po posegu pa začne pečt- ni tak hudo.

upam, da bote preživeliuser posted image

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2006 19:04:39   
anitaz
Ni prijetna zadeva user posted image  Jaz sem imela ta "poseg", ko sem imela 14 let, pa vem da sem vsakič (mogla sem it večkrat za eno bradavico) jokala user posted image . Ta palčka, ki ti jo dajo gor je toooolk mrzla, da ornk boli. user posted image   No, vsaj mene je....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 19:26:12   
kofetek2010
našemu smo nekajkrat namazali s COLLODIUM KERATOLYTICUM ---> dermalna raztopina za odstranjevanje kurjih očes in bradavic, in mu je popolnoma izginila user posted image  

povprašaj pri zdravniku za to raztopino user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 20:02:10   
al1*
Hvala vsem za odgovore. S tisto tekočino za kurja očesa smo že poskusili pa ni učinka, poleg tega jo je začela bradavica motiti pri hoji, zato jo moramo v kratkem spravit vstran.

Upam, da je ne bo prehudo bolelo!

lp

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2006 23:33:44   
rozi81
Joj, joj, joj punce kaj strašite. To sem imela jaz in so se mi kar faj razpasle po podplatu na peti in na prednjih blazinicah. Dolgo sem čakala, sem upala da bodo izginile same od sebe pa niso, tako da sem na koncu šla na to kar boste imeli vi. Čuti se zelo malo, samo mrzlo je. Po tem malo (ampak res malo) peče in lahko normalno hodiš. Če ima tega veliko ja fino da hodite nekaj časa na kakšne 14 dni na to pa bo hitro izginilo. Meni je samo to pomagalo pa verjemi da sem imela zelo grdo (praktično čez celo blazinico pod palcem in še vse naokoli po vseh ostalih blazinicah + peta) na koncu sem zelo težko hodila.

Nič ni hudega in držim pesti da jih hitro izgubite.

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 23:36:07   
baguSka
V bistvu poseg sploh ni boleč- kot bi ti gor dali kocko ledu. Po posegu pa začne pečt- ni tak hudo.

Tako je. In čez nekaj časa bradavica sama od sebe pade stran.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2006 13:57:11   
al1*
Da poročam: včeraj je imela zamrzovanja in sicer je imela 4 bradavice na podplatih. Malo je zapeklo, ampak naša punca se je  zelo junaško držala. Danes jo malo peče, ampak lahko čisto normalno hodi. Zdaj pa moramo samo počakat, da odpadejo.

Hvala vsem za informacije!

lp

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2006 13:59:19   
baguSka
user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.