|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamrznjenčki
21.12.2008 21:16:02   
Anonimen
Odločila sem se da grem po zamrznjenčkeuser posted image user posted image (na LJ Gineko). Zanima me kakšen je postopek in koliko časa traja da prideš na vrsto.
Napotnica mi je že pretekla tako da moram vse od začetka.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamrznjenčki
21.12.2008 21:24:40   
kajsica
Kot prvo moraš prit do izbranega G v leonišču da ti da napotnico za zmrznjenčke. Ti po povedal tudi ali greš v naravnega ali s stimulansi, odvisno od tega ali imaš svoje O.

Pri stimuliranem dobiš mislim da estrofem, tega jaz ne poznam, pri spontanem pa greš prvič na pregled 9 dan ciklusa in te spremljajo do tvoje O in potem je 5 dan ET.

Zraven se moreš oglasit tudi pri sestri Miri, da dobiš evidenčno številko in ko ti reče pokličeš prvi dan M in ti ona pove kako in kaj dalje.

Upam, da sem ti na kratko odgovorila, drugače pa je bolje, da se oglasiš na temi IVF/ICSI, kjer ti bodo punce odgovorile na tvoja vprašanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zamrznjenčki
21.12.2008 21:42:28   
Anonimen
Kajsica hvala za odgovor. Vem da moram prej spet do svojega G v Leonišču da mi da napotnico.
A imaš mogoče tel od sestre Mire?

Če mogoče še katera ve prib. koliko časa ( mesecev) je treba čakat da prideš na vrsto? Predvidevam da bo postopek brez stimulacije.

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?