|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamrgljen vid
11.4.2007 14:20:09   
vesa
Lepo pozdravljene punce, upam da mi bo katera lahko pomagala, sem 16 t noseča in me zanima ali ima tudi katera od vas težave saj se mi vsak drug dan zavrti v glavi potem pa imam zamegljen vid in kot nekatere pike pred očmi nekaj minut, potem pa vse zgine in kot da ni nič bilo, včasih me potem malo boli glava, moram pa povedati da imam nizek pritisk 100/60. Drug teden v torek imam pregled ampak do takrat me pa kar skrbi da ni kaj narobe. Za odgovore se vam lepo zahvaljujem in vam želim lep dan 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamrgljen vid
11.4.2007 14:24:57   
Naty*
Živjo!

Ne vem, če ti bom sicer veliko pomagala, sem pa nekje prebrala, da je to precej pogosta stvar v nosečnosti. Jaz sem sicer šele v 6 tednu in prvič noseča, zato izkušenj s tem nimam. Imam pa tudi nizek pritisk in se mi je zamegljen vid in pikice dogajalo že pred nosečnostjo.

Upam pa, da te bo lahko pomirila kakšna, ki je to že doživela ;).

LP

(odgovor članu vesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 14:26:01   
Anonimen
Pikice pred očmi so znak očesnega pritiska,saj tako so meni rekli.Pojdi do zdravnika,ki ti bo dal pregledati očesno ozadje.

(odgovor članu vesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 19:53:58   
živa
Če vidiš muhce ali nitke, so to napakice v steklovini in je to povsem normalno v vsakršnem stanju, morda drugače nisi dovolj pozorna in jih opaziš samo takrat, ko se ti zamegli. Če bi bilo kaj hujšega, bi najbrž pikice videla non-stop. Če te skrbi, pa prosi za napotnico za oftalmologa.

Vrti se ti pa zaradi nizkega pritiska, jaz sem se npr. danes počutila popolnoma pijano, samo brez mačka user posted image . Pomaga kava ali pa pravi čaj.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 11.4.2007 19:55:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 21:09:01   
mika
Pomaga kava ali pa pravi čaj.

jaz sem zaradi niskega pritiska v nosečnosti postala kofetarica. no, saj nisem pretitavala, pila sem kavo z veliko mleka in mi je pomagalo.

na eni temi sem že pisala, da sem zaradi razburjanja za en dan zgubila vid na desno oko. takrat sem spila (po naročilu očesnega zdr.) en aspirin in sem naslednji dan bila vredu.

< Sporočilo je popravil mika -- 11.4.2007 21:10:34 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 21:20:38   
majas
Tudi meni se je to dogajalo. Sem zaradi tega tudi parkrat skup padla pa sem morala v bolnico.
Potem pa sem morala biti čim manj v zaprtem prostoru, in biti čimveč na svežem zraku in veliko gibanja.
V nosečnosti je rad nizek pritisk, a boljše nizek kot previsok.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2007 19:17:04   
vesa
Hvala lepa za odgovore, sem se kar malo pomirila, ker sem nekje prebrala, da če imaš zamegljen vid moraš do zdravnika ali G. Lp 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2007 9:04:47   
Naty*
Spet jaz.... včeraj sem tudi sama prebrala v eni knjigi, da moraš v primeru zamegljenega vida k zdravniku.

Svetujem ti, da vsaj pokličeš in se prepričaš na lastno pest. ;) Pa sporoči, kaj si izvedela.

LP

(odgovor članu vesa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2007 10:21:47   
anita1984
ojla

tudi jaz imam tako nizek pritisk. že 2x sem padla v nezavest(enkrat celo pri G).preden sem pa vedela da bom padla, sem imela enake težave...pike pred očmi, mravljince....tako da sem vedela kaj bouser posted image
tako da ti svetujem, da če v naprej slutiš slabost se izogibaj stopnic in nevarnih predmetov, da kje ne padeš...
jst sem se celo prijela za ograjo, pa mi ni pomagaluser posted image pa čim manj hodi sama naokoli...posebej ne vozi sama!
G mi je svetoval zaradi pritiska naslednje:zjutraj zajtrkuj, malo potelovadi(že samo raztezne vaje so dovolj), če ne cele, spij vsaj požirek kave...ena kava na dan ne škodi!
drži se!
lp

(odgovor članu vesa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?