Gina
|
Uh, žal mi je Teja.:rozica: Res nisem pomislila na vse primere. Na tvojem mestu bi tudi jaz prekinila vse stike z njim. Edino pametno. Čeprav nisem prepričana, da bi celo življenje molčala otroku, kdo je njegov oče. Še vedno se mi zdi, da bi vsaj kot odrasel pa vendarle moral vedeti vse o očetu, vključno s tem, kako se ga je hotel znebiti. Pa saj to si pa itak rekla, da se bo otrok sam odločil, ko bo starejši. Jaz ti res želim enega fejst fanta, ki bo lepo skrbel za vaju oba, pa ki vaju bo imel zares rad.:):):) Ko sem tisto pisala, sem imela pred očmi znanko, ki otroku taji očeta iz čisto drugih razlogov. Tretja stvar je, kaj reči otroku, če je oče kriminalec, ali je bila mati posiljena. Jaz bi najbrž vseeno lažje živela, če bi otroku povedala resnico. Seveda ne kot majhnemu, ker to ne bi imelo smisla. Saj če pomislim iz stališča sebe, se mi zdi, da bi raje vedela, da je moj oče tak in tak, kot pa da vse življenje sploh ne bi vedela kdo je. In lažje bi mi bilo sprejet, da sem otrok neznanega darovalca semena, kot pa, da bi se moja mami delala skrivnostno. Celo življenje bi me žrla ta nevednost. Smo pa ljudje različni, tako da mogoče pa je komu lažje živet v nevednosti. Kaj pa vem. Lahko je pametovat, ko nisi v taki situaciji. Res je to.:(
|