Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 13:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je grozno polivala in bruhala vsakic ko mi je zmanjkalo vode za dojencke.Pa ceprav sem kupila ustekleniceno in jo prekuhala...Tako da sem potem raje kar vseskozi uporabljala Milupa vodo za dojencke in redno poiskrbela da jo ni zmanjkalo..
|
|
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 13:55:09
|
|
|
|
ALEKSA13
|
****, zanima me, kako dolgo si uporabljala vodo za dojenčke-do katerega meseca? Kdaj pa potem lahko začnem uporabljati navadno ustekleničeno vodo?
|
|
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 14:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSA13 ****, zanima me, kako dolgo si uporabljala vodo za dojenčke-do katerega meseca? Kdaj pa potem lahko začnem uporabljati navadno ustekleničeno vodo? Jaz sem jo uporabljala, kar do 1 leta. Saj vedno manj mleka popijejo... Potem smo mi nabavili eno masino za totalno prefiltravanje in ciscenje in sedaj delam ze pol leta s to vodo in je uredu... Kdaj bos najbolje videla po ...vsake 14 dni poskusi en obrok pa bos videla... Sicer pa morda pa bos ugotovila, da to ni razlog... Poskusi mu dat spet mleko narejeno iz vode za dojencke pa bos videla, ce se bruha pol bo bolje da gres k zdravniku...
|
|
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 15:20:52
|
|
|
|
Marogica
|
Mi nismo uporabljalo nobene vode za dojenčka, prekuhala sem pa jo tudi mislim da čisto na začetku. Drugače pa sta pila kar vodo iz pipe. Nobenih problemov. Je pa možno, da je tvoj otroček dobil kakšno virozo, pa sedaj to bruhanje povezuješ z vodo....
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 15:56:28
|
|
|
|
jaša2
|
vročina je šele pri 38,5.
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 16:11:31
|
|
|
|
Putka
|
Ne verjamem, da ima lahko karkoli v zvezi z vodo. Sploh če je bila pravilno prekuhana. ****, moraš se strinjat, da voda iz pipe v Egiptu niti približno ni enaka slovenski vodi. Tudi meni na pamet ne bi padlo, da bi tam pila vodo iz pipe. Najbolj natančno boš otroku zmerila temperaturo v ritki, mora biti 37,5 in čez.
|
|
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 17:21:12
|
|
|
|
anajmad
|
A ni bilo nekje rečen,da ustekleničene vode se sploh ne prekuhava . Jst vodo zmeraj prefiltriram skozi Brita filter,potem jo prekuham in naredim mleko,ali čaj. Jst jo še sedaj prekuhavam,pa čeprav je stara dve leti. Stvar navade pač. Če meriš temperaturo v ritki,moraš pet centilov odštet. Npr.,če pokaže 37,8, je potem realno 37,3. Jst pa kar mislim,da bruha po vodi. Popij ti prekuhano Jano,pa boš vidla,kakšen okus ima.
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 17:36:04
|
|
|
|
VesnaLana
|
Mi od rojstva uporabljamo navadno vodo iz pipe , ki jo prej prekuham. A ve sploh veste , da je v ustekleničeni veliko več svinjarije kot pa v vodi iz pipe. Moja pupa ima 6,5m pa zaradi vode nismo nikoli imeli problemov.
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 17:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Ne smete pozabiti, da je vedno vprašanje, katero ustekleničeno vodo uporabljate, torej je po navadi kar nekaj svinjarije v tej vodi, pa tudi "postana" je, saj je kar nekja tednov stara. Voda iz pipe, ki jo pijemo v MB ima svinjarijo, ki ima točno določeno mejo(kar ustekleničene nimajo) in je stara max. 20 min. Tako, da na ustekleničene vode ne dam nič. Seveda pa ne vem, kako bi reagirala v Afriki....govorim za SLO. Jaz sem tamalo rodila v Sloveniji in sem v Sloveniji kupovala vodo za dojencke od Milupe. Sam tok v vednost... Tudi tega , ki je se v busiju pridem ven potegnit v Slovenijo..in prav tako mu bom kupovala vodo za dojencka v primeru da mojega mleka spet ne bo dovolj. Drugace pa, usteklenicene vode so nekaj drugega kot pa vode za dojencka...
|
|
|
|
RE: Zamenjava vode-slabost?? 1.1.2008 17:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka Ne verjamem, da ima lahko karkoli v zvezi z vodo. Sploh če je bila pravilno prekuhana. ****, moraš se strinjat, da voda iz pipe v Egiptu niti približno ni enaka slovenski vodi. Tudi meni na pamet ne bi padlo, da bi tam pila vodo iz pipe. Najbolj natančno boš otroku zmerila temperaturo v ritki, mora biti 37,5 in čez. Niti slucajno mi ne bi padlo na pamet, da dajam nasvete ki sem jih pridobila v Egiptu nekomu v Sloveniji!!! Se enkrat povem da delim izkusnje iz Slovenije, saj sem oba otroka rodila v Sloveniji in tudi tega ki prihaja nameravam...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?