|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamenjava stanovanja
16.7.2012 10:06:04   
mayble
Prosim za mnenja - živimo v dvosobnem stanovanju, pričakujemo pa drugega otroka. Moja mama živi v 4-sobnem stanovanju, je sama in ima 65 let. Razmišljala sem, da bi ji predlagala da bi zamenjali stanovanja; ona je že večkrat rekla, da ji je všeč pri nas, nam pa bi tudi ustrezala njena lokacija. Kako bi se vi lotili zadeve oz. bi sploh to predlagali vaši materi? bojim se, da bo ona bila za to, samo da nam pomaga - mene pa bi potem žrlo celo življenje zaradi tega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamenjava stanovanja
16.7.2012 10:11:42   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mayble

Prosim za mnenja - živimo v dvosobnem stanovanju, pričakujemo pa drugega otroka. Moja mama živi v 4-sobnem stanovanju, je sama in ima 65 let. Razmišljala sem, da bi ji predlagala da bi zamenjali stanovanja; ona je že večkrat rekla, da ji je všeč pri nas, nam pa bi tudi ustrezala njena lokacija. Kako bi se vi lotili zadeve oz. bi sploh to predlagali vaši materi? bojim se, da bo ona bila za to, samo da nam pomaga - mene pa bi potem žrlo celo življenje zaradi tega.

Itak! Naj te ne preganja občutek, češ, da ste se ji smilili in vam je pomagala. Ti to ne bi storila za svoje otroke? Meni se zdi ne le lepo, ampak tudi pametno!

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2012 10:22:54   
LuLu
Kar v akcijo. Tvoja mati je dovolj stara, da prevzema odločitve in ONA z njimi živi. Saj preden bi to naredili, bi verjetno bil kak pogovor. Meni se tudi zdi, da bi marsikdo tako naredil od staršev. Če noče, pa bo tudi rekla ne.
Saj, če je to naredila, samo zato, da pomaga... kaj pa je še več treba? Da ima finančne koristi od otroka?
Ti boš tudi marsikaj naredila za otroka, ko te bo rabil, sploh ne boš preveč razmišljala.
Predlagala pa bi ji čisto direktno. Saj nekaj ovinkarit nima smisla. Ti poveš kako je, ona pa svoje.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2012 10:30:45   
MioBambino
Če si edinka in zaradi tega ne bi prišlo do sporov med drugimi člani družine, potem se mi zdi ideja prava, drugače ne.

Pa še nekaj razmisli- bo imela tvoja mami na stara leta v tvojem stanovanju enako dobre pogoje bivanja, kot v njenem stanovanju(če je v bloku, je fino, da ima dvigalo in kakšen balkon, da je lahko malo na zraku)?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2012 10:45:15   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Če si edinka in zaradi tega ne bi prišlo do sporov med drugimi člani družine, potem se mi zdi ideja prava, drugače ne.

Pa še nekaj razmisli- bo imela tvoja mami na stara leta v tvojem stanovanju enako dobre pogoje bivanja, kot v njenem stanovanju(če je v bloku, je fino, da ima dvigalo in kakšen balkon, da je lahko malo na zraku)?

Čaki malo... user posted image
A ni vse to kar si napisala, stvar, da njena mati razmisli? Saj 65 let stara gospa pa res zna razmišljati ali ji kaj odgovarja ali ne.
Tudi, če ni edinka... mati s svojim stanovanjem, dokler je živa lahko dela kaj če.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2012 12:37:40   
Anonimen

bojim se, da bo ona bila za to, samo da nam pomaga - mene pa bi potem žrlo celo življenje zaradi tega.

Če te to toliko skrbi, pa preveri koliko je približno vredno vaše stanovanje in koliko njeno in ji potem razliko doplačaj oz. neko vrednost s katero se boste oboji strinjali.

(odgovor članu mayble)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2012 13:00:17   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

bojim se, da bo ona bila za to, samo da nam pomaga - mene pa bi potem žrlo celo življenje zaradi tega.

Če te to toliko skrbi, pa preveri koliko je približno vredno vaše stanovanje in koliko njeno in ji potem razliko doplačaj oz. neko vrednost s katero se boste oboji strinjali.

enako sem hotela napisat.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2012 13:17:45   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Čaki malo... user posted image
A ni vse to kar si napisala, stvar, da njena mati razmisli? Saj 65 let stara gospa pa res zna razmišljati ali ji kaj odgovarja ali ne.
Tudi, če ni edinka... mati s svojim stanovanjem, dokler je živa lahko dela kaj če.

Seveda lahko....samo če ni edinka, lahko v takem primeru pride do nepotrebnih sporov, ko so drugi bratje ali sestre "oškodovani".....ker kot starš, ko imaš več otrokov, verjetno razmiljaš nekako tako, da bi vsem dal vsaj približno enako svojega premoženja, ne pa enemu vse, drugemu ali drugim pa nič......

Res je pa, da lahko starš dela kar želi s svojim premoženjem za časa življenja.....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2012 13:30:53   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Seveda lahko....samo če ni edinka, lahko v takem primeru pride do nepotrebnih sporov, ko so drugi bratje ali sestre "oškodovani".....ker kot starš, ko imaš več otrokov, verjetno razmiljaš nekako tako, da bi vsem dal vsaj približno enako svojega premoženja, ne pa enemu vse, drugemu ali drugim pa nič......

Res je pa, da lahko starš dela kar želi s svojim premoženjem za časa življenja.....

Ok, to je zdaj čisto brezveze nadaljevati, ker sploh ni informacij o nekih bratih in sestrah. Tudi o tem avtorica nič ne sprašuje.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2012 13:46:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

enako sem hotela napisat.

Če bi že prišlo do tega mi je tole edino smiselno.

Drugače pa,..jaz ne bi nikoli vprašala. Če bi se mami zdelo to fajn, bi že ona kej predlagala. Da bi pa hotla mami dat manjše, samo zato ker je sama,.. Sej si ga je sama odplačala in je zatorej njeno tole stanovanje. Lahko ji namignete po mojem, da si želite v večje,.. če je pripravljena zamenjat z doplačilom,.. Če bi si mama že prej želela v manjše bi si ga že zamenjala, in z preostalim denarjem nardila kar bi želela,.. No bog ti ga vedi kake plane ima mama,..

Mi smo živeli kot podnajemniki, v majhnem tesnem stanovanju, pa tašči ne bi niti na kraj pameti padlo, da bi rekla, da pridemo k njej živet oz da bi njeno trisobno zamenjali za dva manjša, al pa kakorkoli, čeprav je bla sama notri,..

Sto ljudi sto čudi, tako, da,...

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2012 14:17:11   
liliana

Ok, to je zdaj čisto brezveze nadaljevati, ker sploh ni informacij o nekih bratih in sestrah. Tudi o tem avtorica nič ne sprašuje.

Sprašuje, ker je spraševala, kako bi se mi lotili zadeve.....in MioBambino ji je pač zelo realno odgovorila.....ker pri takih zadevah je pač precej odločilnega pomena ali si edinec ali nisi.....in v primeru, da si edinec in da je mati pripravljena zamenjati stavnovanje (kot pravi avtorica teme) problema sploh ni.....problem pa je, če nisi edinec (ker takrat pa čutiš tudi ti, kot otrok neko moralno obvezo do svojih bratov ali sester)......

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2012 14:24:19   
LuLu
Joooj, mensezdi, da tak komplicirate. user posted image
Prideš do mame in rečeš: "Mama, meni je tvoje stanovanje všeč, vem, da je tebi tudi naše. A bi bila za to, da zamenjamo stanovanja?"
To je to... po odgovoru od mame, pa bo že vidla kako dalje...
No, jaz bi tak z mojo mamo, s katero se normalno razumem. Mami ziher ne bi nekaj ovinkarla in bluzla. Bo že odgovorila kaj si misli o tem. Saj je nočem okrasti ali izsiljevati. Predlog je pač...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2012 14:28:20   
liliana
Ja, samo avtorica teme ni ti in izgleda, da njo nekaj muči.....da ne more kar tako enostavno stopiti do mame in ji reči "pa zamenjajmo stanovanje".......

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2012 14:34:37   
LuLu

Ja, samo avtorica teme ni ti in izgleda, da njo nekaj muči.....da ne more kar tako enostavno stopiti do mame in ji reči "pa zamenjajmo stanovanje".......

No, potem pa ji pokažimo, da se da to enostavno rešit.
Ni treba povdarjat, da mayble ni LuLu... to mi je jasno user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.7.2012 20:36:34   
liliana

No, potem pa ji pokažimo, da se da to enostavno rešit.
Ni treba povdarjat, da mayble ni LuLu... to mi je jasno user posted image

Enostavno je zate....za nekoga je pa mogoče prositi starša ni nekaj samoumevnega.....nekdo bo brez problema "prosil" starša za 3000 EUR odpravnine od upokojitvi, ker ta denar nujno potrebuje za rešitev svojega problema (redkokateri starš bi namreč odrekel pomoč otroku), prav tako nekdo brez problema prosi starša za zamenjavo stanovanja manjše za večje (ker mi smo štirje in je normalno, da v dvosobnem stanovanju več ne moremo živeti, mati pa je sama in ji zadostuje dvosobno stanovanje), nekdo pač brez problema vpraša in doseže, da reši svoj problem (recimo moškim se reče mamon, po domače mamin sinček, za ženske tako ime ne obstajauser posted image ), drugi problemi ga ne zanimajo.....nekdo drug pa je mogoče malo skeptičen glede teh starševskih pomoči in se mu ne zdi samoumevno "prisiljevati" starša za rešitev in pomoč pri rešitvi njegovega problema, še posebno, če je star že nekaj nad 30 let.....in je mogoče malo skeptičen iz razlogov, ki sem jih omenila zgoraj, ali pa mogoče iz razlogov, kot je omenila blaža......ker se ženska, mati, pri 65 povsem samostojno odloča in stoji za svojimi odločitvami, bi namreč že sama lahko predlagala tako rešitev problema, zamenjavo svojega, večjega, stanovanja za hčerinega.....vendar jo očitno nekaj drži nazaj, da tega ne stori....

Vem, da tebi to mogoče zveni zakomplicirano......vendar nekateri ljudje, pa naj se še tako dobro razumejo s starši, težko prosijo za finančno in materialno pomoč pri rešitvi svojega problema, ker se jim mogoče to zdi linija najmanjšega odpora......in do zadnjega ne prosijo....

Ker pa je avtorica prosila za naša mnenja, jih je kar nekaj dobila....odločiti se bo pa morala sama.....naša mnenja oz. pogledi na takšno zamenjavo stanovanja, ji lahko zgolj pomagajo, da pogleda na problem širše in še malo razmisli o tem.....ona itak najbolje pozna situacijo, mi povemo zgolj svoje poglede na to problematiko.....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.7.2012 20:53:05   
LuLu

Ja, ja...ok, valjda...
Kolikor jaz razumem avtorico, sprašuje kako bi k temu pristopli... kako češ pristopit, kot pa z vprašanjem ali je mati za to?
Kaj bo mati odgovorila jaz pojma nima, avtorica sama sumi na to, da bi mati bila za to. Ampak potem bi njej bilo hudo...
Sem napisala, da bi jaz mojo mamo direkt vprašala, kak bi pa bil odgovor, pa je že druga stvar user posted image
Moje mnenje je še vedno isto... vprašaš, pa kaj bo, pač bo...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.7.2012 21:10:44   
liliana

Kolikor jaz razumem avtorico, sprašuje kako bi k temu pristopli... kako češ pristopit, kot pa z vprašanjem ali je mati za to?

Torej, če nekdo vpraša kako naj se obesi, so dobrodošli zgolj odgovori kako naj pravilno zategne vrv in postavi stol, da ne bo kiksnil....odgovori, ki bi ga odvrnili od njegovega dejanja pa niso zaželjeni, ker ni spraševal po tem......ampak je spraševal zgolj o pravilni tehniki obešanja......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.7.2012 21:18:18   
LuLu

Torej, če nekdo vpraša kako naj se obesi, so dobrodošli zgolj odgovori kako naj pravilno zategne vrv in postavi stol, da ne bo kiksnil....odgovori, ki bi ga odvrnili od njegovega dejanja pa niso zaželjeni, ker ni spraševal po tem......ampak je spraševal zgolj o pravilni tehniki obešanja......user posted image

Lepše ne bi mogla opisat delovanje celega RR foruma, kot si ga ti zdaj v enem stavku user posted image
Čestitam!
Pa saj se avtorica že počuti krivo, pa sploh še ni vprašala mamo... ne pozabi, da bi mama najverjetneje bila za zamenjavo. To je pomemben podatek. 

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.7.2012 22:15:47   
ronja
Jaz sem ista kot blaža, ne bi sama rekla: če bi si mama želela to, bi verjetno sama predlagala... Tudi ne vem, koliko je starejšim ljudem fajn menjat okolje - v bolnici se jim večinoma čisto zmeša, pa čeprav so tam 1 teden ali 14 dni... Vem, ni isto, ampak vseeno - so navajeni na "svojo trgovino", na svoje sosede, na okolje pač... Ne vem - tudi sama bi se bala, da bi mi recimo oče ugodil samo zato, da bi bilo meni lažje (ker on bi to naredil tudi samo zato, za mami se ne sekiram - če njej ne bi bilo to super, bi mi mirno rekla, da ni šans:D - ampak vseeno ji ne bi šla nikoli sama predlagat - še ko je sama predlagala, sem rekla, da ne in da bova itak rešila ta problem enkrat kmalu:)) Samo jaz sem baje čudna:D.

In se strinjam s komentarjem od MioBambino - ni čisto vseeno ali si edinec ali ne v tem primeru...

Edini primer, ko bi res brez zadržkov prosila za materialno pomoč, bi bil, če bi šlo za življenje/zdravje mojih otrok - tudi če sami ne bi predlagali, bi jih vprašala, če bi rabili neko drago operacijo v tujini ali kaj podobnega. Za take reči kot so pa stanovanje pa ne.

avtorica sama sumi na to, da bi mati bila za to.

Avtorica ve, da bo mami za, ne ve pa ali iz pravih razlogov: ali bo mama za, zato, ker si to tudi sama želi (ker bi ji bilo lažje v manjšem stanovanju, ker bi imela manj pospravljanja, ker bi bilo mogoče kaj bližje, itd...) ali bo mama za samo zato, ker si želi pomagat svoji hčerki in si sama (mama) niti pod razno ne želi iz svojega stanovanja v manjše, hčerino.

Lepše ne bi mogla opisat delovanje celega RR foruma, kot si ga ti zdaj v enem stavku

Lili to znauser posted image - meni nikoil ni jasno, kako ji rata vse to v 1 stavku!

lulu, to, kar skrbi avtorico in kar bi skrbelo liljano, blažo in mene, je to, da bi bila lahko mama za samo zato, da pomaga hčerki, sama pa bi pri tej zamenjavi trpela. Tega si večinoma hčerke ne želimo - celo če si nismo strašansko blizu s svojimi mamami. Pač nočemo, da nekdo drug plačuje za naše ugodje - a je to bolj razumljivo?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.7.2012 22:34:59   
Vijoličarka

Par stvari, o katerih bi sama v taki situaciji razmišljala.

Tudi meni se zdi pomembno, ali imaš še kakšne sorojence ali ne. Dediščina je eden najpogostejših jabolk spora v družinah. Torej, če sorojenci obstajajo, je treba razmisliti, kako se zadeve lotiti. Ker ne vem, kako je s tem, teme ne bom razvijala naprej. Zaenkrat.

Čustven vidik: mati je mogoče zelo navezana na svoje stanovanje, na blok, v katerem živi, na ostale sostanovalce, okolico...  Lahko da ji je pri vas všeč, ampak ji je všeč, ko je na obisku in všeč, ker si ti zadovoljna. Kakšen kulturen šok bi bil zanjo, če bi zapustila znano okolje? Npr. če gre vsak dan k sosedi iz zgornjega štuka na kavico, brez problema, v copatih, potem bi, če bi živela na drugem koncu mesta, to odpadlo.  Rešitev bi bila, da naredite kakšne zamenjave ali prodaje in nakupe, tako da mati pride do manjšega stanovanja v svoji znani okolici, vi pa do večjega, nekje po izbiri.

Nadaljevanje čustvenega vidika: popolnoma te razumem, da te skrbi, da bi ti mama ustregla, če je v njeni naravi, da se prerada žrtvuje in zna to potem na poseben način servirati nazaj, neopazno, ampak z ostro puščico v dušo. Če je temu tako, potem to traja že vse življenje in drugega ti ne morem reči, kot da se navadi to ignorirati. Mama je odrasla ženska in opravilno sposobna. In v resnici ona v teh skrbeh uživa, v resnici ne trpi, kot ti trpiš.

Finančni vidik: mati se mogoče boji prihodnosti in to stanovanje je njen edini kapital. Če bi npr. morala v dom in bi potrebovala nego, potem je to stanovanje njen kapital.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2012 22:46:22   
Vijoličarka

Dobra definicija, Liliana. user posted image

Meni se odgovor na vprašanje ne zdi preprost, ker smo ljudje pač različni. Konkretno bi npr. moja mama v taki situaciji kar sama predlagala zamenjavo (če bi bila edinka) ali pa prodajo svojega velikega stanovanja in nakup manjšega, razliko pa bi enakovredno razdelila otrokom. Sama je kaj takega ne bi šla nikdar spraševati.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.7.2012 6:09:52   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Par stvari, o katerih bi sama v taki situaciji razmišljala.

Tudi meni se zdi pomembno, ali imaš še kakšne sorojence ali ne. Dediščina je eden najpogostejših jabolk spora v družinah. Torej, če sorojenci obstajajo, je treba razmisliti, kako se zadeve lotiti. Ker ne vem, kako je s tem, teme ne bom razvijala naprej. Zaenkrat.

Čustven vidik: mati je mogoče zelo navezana na svoje stanovanje, na blok, v katerem živi, na ostale sostanovalce, okolico...  Lahko da ji je pri vas všeč, ampak ji je všeč, ko je na obisku in všeč, ker si ti zadovoljna. Kakšen kulturen šok bi bil zanjo, če bi zapustila znano okolje? Npr. če gre vsak dan k sosedi iz zgornjega štuka na kavico, brez problema, v copatih, potem bi, če bi živela na drugem koncu mesta, to odpadlo.  Rešitev bi bila, da naredite kakšne zamenjave ali prodaje in nakupe, tako da mati pride do manjšega stanovanja v svoji znani okolici, vi pa do večjega, nekje po izbiri.

Nadaljevanje čustvenega vidika: popolnoma te razumem, da te skrbi, da bi ti mama ustregla, če je v njeni naravi, da se prerada žrtvuje in zna to potem na poseben način servirati nazaj, neopazno, ampak z ostro puščico v dušo. Če je temu tako, potem to traja že vse življenje in drugega ti ne morem reči, kot da se navadi to ignorirati. Mama je odrasla ženska in opravilno sposobna. In v resnici ona v teh skrbeh uživa, v resnici ne trpi, kot ti trpiš.

Finančni vidik: mati se mogoče boji prihodnosti in to stanovanje je njen edini kapital. Če bi npr. morala v dom in bi potrebovala nego, potem je to stanovanje njen kapital.

Se podpišem.

Se mi zdi pa tudi pomembno, kakšen življenjski slog ima mama. Ali ona dejansko uporablja celo stanovanje ali sobe ostajajo prazne. Moja starša imata npr. 100 m2, pa uporabljata vse in tudi pod razno ne bi pričakovala, da bi mi odstopila stanovanje, če bi imela stanovanjski problem. Je moj oče rekel, da je prvič v svojem življenju prišel do svoje sobe.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 17.7.2012 6:10:31 >

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.7.2012 7:41:50   
mayble
Sem edinka. Mama je že večkrat, že pri rojstvu prvega otroka, ko smo premišljevali o nakupu večjega, rekla, da bomo pa zamenjali stanovanja, ampak bolj v fori, jaz sem takrat odločno rekla ne, ker sem vedno govorila, da nazaj v moj rojstni kraj pa ne grem nikoli več živet, ker je tukaj kjer smo zdaj lepše. Gre pa za dva pritlična stanovanja, lahko prideš peš do vsepovsod, edino kar je da ima njeno stanovanje več vrta. Hvala za vse nasvete, ko bo prilika ji bom namignila pa bomo vidli.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.7.2012 8:32:36   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pač nočemo, da nekdo drug plačuje za naše ugodje - a je to bolj razumljivo?

Ronja... meni je vse razumljivo. Jaz tudi lahko zakompliciram, pa najdem milijon vprašanj, izgovorov in odgovorov na en post... mi je večja umetnost, da se ena taka, (na videz) enostavna zadeva, tudi reši enostavno. Razumeš ti to? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.7.2012 8:35:23   
LuLu

ko bo prilika ji bom namignila pa bomo vidli.

Evo... želim ti, da se hitro zmenite in uredite vse, še preden pride nov član.

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?