Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zamenjava prilagojenega mleka 5.5.2005 10:50:35
|
|
|
|
atek
|
Živjo. Sem nov na forumu, čeprav že nekaj časa malo prebiram. Ker smo pa imeli podoben problem, sem se pa prijavil da lahko odgovorim. Poskusi mešati aptamil in conformil - približno pol pol je še kar dobrega okusa za malčka, pa tudi pomaga proti krčem. Po nekaj obrokih lahko dodajaš več conformila in manj apatamila, odvisno če bo še maral.
|
|
|
|
Zamenjava prilagojenega mleka 5.5.2005 10:53:52
|
|
|
|
Mina1
|
Ja uboga mami in revček:duda: Smo že bili v podobni situaciji. Iz Aptamila smo šibali na Comformil zaradi zaprtosti, napenjanja in hudih krčev. Pa je bilo nekaj časa v redu, pa je potem štrajkal pri Comformilu, pa se je sedaj spet uredilo. Drugače pa probaj naslednje: mešaj Aptamil s Comformilom, da se mali navadi. Jaz sem tudi tako naredila, pa je bilo v redu. Ko sem spraševala punce kaj in kako, so hvalile Novolac mleko v prahu in Hipp. Tako da:zmeden: Upam, da bo tvoj mali spel pridno papal mleko še naprej;). pa-pa Mina1
|
|
|
|
Zamenjava prilagojenega mleka 5.5.2005 10:55:18
|
|
|
|
morskadeklica
|
Mi smo imeli na začetku aptamil, začeli so se krči in smo zamenjali z novalacom proti krčem (dobiš v lekarni). prenaša ga super. lp:muca:
|
|
|
|
Zamenjava prilagojenega mleka 5.5.2005 16:27:11
|
|
|
|
Tasika
|
Hvala za hitre odgovore:bravo:. Bomo probali z mešanjem, pa poskusili zmanjševati Aptamil. Če ne pa Novalac. Mislim da :duda:itak nima krčev od Aptamila, ampak bi rada 'zunanje' dejavnike zmanjšala na minimum:hudicek:. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?