Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zamenjava kraja bivanja in posledično zam... 13.6.2012 23:30:08
|
|
|
|
Anais Nin
|
Ja, mi smo se selili, ko je mali imel 3 leta. In sva, ko smo se preselili dala vlogo v bljižji vrtec kamor je bil sprejet s 1.9, to je pomenilo, da smo ga 6 mesecev še vozili v starega. Z vključitvijo pa ni imel nobenih problemov, sem jih jaz imela več ;D
|
|
|
|
RE: Zamenjava kraja bivanja in posledično zam... 14.6.2012 13:02:21
|
|
|
|
tashq
|
Živijo! Mi smo imeli/imamo podobno situacijo. Lansko leto pri vpisu v vrtec smo imeli stalno bivališče v občini Naklo, hčerko smo vpisali v Naklo in v Kranj v vrtec, dobili smo v Naklem. V občino Kranj smo se preselili avgusta, torej 1 mesec pred vstopom v vrtec, in jo torej vozimo iz Kranja v Naklo v vrtec, sicer je samo 15 km v eno smer, vendar se tudi ogromno pozna na bencinu. Letos je pa dobila mesto v kranjskem vrtcu. Svetujem ti, da otroka vpišeš v vrtec bližje vašemu novemu bivališču, ga izpišeš iz starega (mogoče ne takoj, ampak otroka počasi navadiš na to-čez poletje to ne bo tako težko, ker tako ali tako ogromno otrok menja vrtce, gre na dopust...) in če imaš možnost otroka daš v varstvo starim staršem, dokler ne dobi mesta v novem vrtcu. Upam, da se vam bo izšlo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?