|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamenjati ginekologa ali ne?
29.10.2007 8:54:26   
honey
Pozdravljene, zanima me še vaše mnenje glede zamenjave ginekologa. Pred 1 letom sem zamenjala ginekologinjo, ki je imela zelo veliko pacientk in je šlo vse bolj na hitro (se pravi, ni si vzela časa za posamezno pacientko) in me je to rahlo motilo. Šla sem k drugi ginekologinji, pri kateri sem bila samo enkrat (ko sem imela ss), potem pa ne več. Je pa res, da je bila ta gin. prisotna pri mojem 1. porodu in mi je bila zelo všeč. Ampak zdaj je pa nastal problem - ta gin. je šla na porodniško. Zamenjala pa jo je ena druga, mlada. O.k., nimam nič proti, če je mlada, da me ne bo katera narobe razumela. Moti me pa to, ker se mi zdi, da je precej nestrokovna. Problem: M imam že od nekdaj bolj kot ne neredne. Od zadnje M je minilo več kot 2 meseca in nisem bila noseča oz. CB ni nič pokazal, da bi bila. Naročila sem se na pregled, pa moram reči, da sem prišla takoj na vrsto, že čez par dni. Ko pa sem prišla do gin., me je obravnavala, kot da sem noseča, čeprav sem ji takoj na začetku povedala, da najbrž nisem, ker CB ni nič pokazal in nisem imela nobenih znakov, da bi bila. O.k., potem se nekako razumeva kaj in kako in mi naredi UZ. Ugotovila je, da res nisem noseča, da je sluznica zadebeljena in da naj bi M kmalu prišla. O.K. Se začneva spet pogovarjati kaj in kako in mi reče, da če M ne bo v roku 2, 3 mesecv, da naj pridem nazaj user posted image  Potem sem jo vprašala o tem, kaj naj naredim, ker se pač že več kot 1 leto trudiva, da bi zanosila (stara sem 33 let in imam že enega otroka). Pa mi reče, da glede na to, da imam neredne cikluse, da je toliko manjša verjetnost, da zanosim in da če v 1 letu ne bo uspelo, pa da naj pač pridem nazaj user posted image  Ne bu ne mu kaj, zakaj, kako do tega pride, nič. Pa to niti ni samo moj problem, tudi sestra (ki je zdaj 3,5 mes. noseča) ni ravno zadovoljna z njo. Na urgenci so ji ob krvavitvi ugotovili, da ima miom, ko je šla k svoji gin. (se pravi k tej isti), pa ji je rekla, da bo počakala, če bo to raslo. Naročila jo je čez 14 dni in je imela v petek pregled, kjer je ugotovila, da je mimom zrassel v 14 dneh za 1,5 cm. Pa je rekla, da bo čakala še 1 mesec, da vidi kaj bo. Se vam zdi to normalno? Meni osebno ne. Ko sem jaz imela miom v nosečnosti, je bila cela panika.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamenjati ginekologa ali ne?
29.10.2007 9:00:53   
Anonimen
Ja, fajn je v takem primeru kej literature prebrat, pa ji malo pamet solit, da kej ukrepa. Če si pa tak prepričana, da jo boš zamenjala, pa še toliko bolje.
Men je isto presedlo tako, ko sem imela 5 g. v 1 letu. Sem imela občutek, da hodim samo na razstavo žemlje. kO je šel ta moj zdajšnji g privat, sem takoj ušla k njemu.user posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2007 9:04:36   
piščanc
če se ti ne zdi, da te obravnava OK, jo zamenjaj. mene takoj odnese, samo da mi kaj ni OK. pač sem pacient, ki hoče vse vedeti. upam, pa da niso pri vas ginekologi tako zasedeni, kot pri nas. ker v kamniku je nemogoče sploh dobiti ginekologa, kaj šele izbirati.

pa upam, da kmalu zagledaš dve črtici

iz malega zraste veliko

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2007 9:07:30   
fragola
Jaz bi jo definitivno zamenjala!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 9:13:06   
Anonimen
Ja no, merlo ima letos 170 nosečnic , plus ostale pacientke in je res do konca natrpan. še nikoli takega kaosa, kot je zdaj.user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2007 9:26:51   
Naja31
Če nisi zadovoljna, potem zamenjaj.
Je pa problem ker težko najdeš kakšnega ki sprejema nove paciente. Vsaj v Ljubljani je tako.

14 dneh za 1,5 cm

Res nisem strokovnjak, ampak jaz bi rekla, da to hitro raste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2007 9:27:56   
kawasakica
jaz bi jo menjala, takoj

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2007 9:53:41   
honey
Ja, saj men se je tud tako zdelo, sam sem hotla še vaše mnenje slišat. Bom počakala še 1 mesec, da pride izvid PAP nazaj, pol pa zamenjam.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2007 10:02:44   
April
uf, jaz bi jo takoj zamenjala. saj že eno leto skušata zanosit. po enem letu bi te morala  pa mal bolj podrobno začet obravnavat, ne pa da ti reče, da še eno leto počakat. sploh pa če imaš neredne m in se že tukaj nakazuje ovira na poti k zanositvi.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2007 10:06:37   
April
aja pa še to. men je moja g, ko sem prenehala jest kt, rekla, naj pridem čez 6 m spet na pregled, če slučajno ne bi bila vmes že noseča. ker  sem tudi imela neredne m.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2007 16:55:39   
mihi78
Definitivno zamenjajuser posted image user posted image ! Jaz sem ravno danes bila pri novem G, to je že moj tretji. Vse imamo pravico do obravnave s katero smo zadovoljne, ne samo, da se nam govori "bomo videli...". LP 

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2007 19:20:29   
jadrnica
predlagam menjavo, saj tudi potek zdravljenja ni najboljši, če se pacient ne počuti udobno in je negotov v zdravnika, diagnozo, zdravljenje. sama pretehtaj, ali j eveč minusov aliplusov, morda pa noče panika delat. ker je mlada pa nestrokovna, p asem mnenje, da imajo mladi sicer manj izkusenj, vendar več knjig, pa kaj še prej vidijo.

sama se odloči.
lp, a
drgač sem pa jaz/midva za zdravljenje neplodnosti pr enemu staremu mačku - atu Rešu, pa mogoče tudi ni vse tako blazno fajn, kot lahko prebreš na trem forumu, predvsem brzina dela pa to, ampak, se ga pa vse upam vprašat, pa ne muti z brezveznimi natolcevanjai in ti direkt pove, čeprav ni vedno prijetno, mu pa nekako zaupam . moja osebna ginekologinja je pa tud stara, njegova soseda, pred penzijo, pa ima kilometrino , je bolj počasna, pa se kr zadovoljna z njo.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?