Eja_1
|
Živ! Jaz sem zamenjala G po slabi izkušnjami s sestrama, ki sta tam delali. V 1. nosečnosti sem imela probleme in SS, pa me nista hoteli naročit, sta rekli, da je to normalno, da ni nujno... po SS in operativnem posegu se je to še stopnjevalo (nisem mogla pridet do G, da bi mi zaključila bolniško in pregledala kljub odpustnemu pismu iz bolnice ipd.)... pa so mi rekli (kolegice, mama), da naj razmislim... da G ni nič kriva, da ima take sestre, samo zamenjala sem vseeno... sedaj imam novega G (moškega), nič problemov, tudi s sestrami ne, čeprav je veliko bolj zaseden od prejšnje G (ženske)... sem 2. noseča (v 21t), G je zelo pozoren, bolj kot prejšnji, vse mi razloži, si vzame čas, je bolj pozoren, naredi tudi kakšen UV več glede na prejšnjo nosečnost... dogovorila sva se, da ne bom na bolniški, dokler se bom dobro počutila, čeprav bi to glede na 1. nosečnost lahko izsilila, a mi ni v interesu... Mi pa ni nihče težil glede zamenjave, sem poklicala sestro kpri novem G, povedala in razložila, me je naročila, sem prišla, podpisala novo izjavo, pa je bilo... Edino kar je bilo, da je bila pri NS sestra od 1. G in je nekaj gundrala in komentirala, pa da mi niso hoteli dat materinske knjižice od 1. nosečnosti (so mi jo sestre od 1. G vzele ko sem zaključila bolniško po SS)... se počutim bolj varno, zaupam G in sestram, pa še novi G je bolniški G (dela v bolnišnici vse posege), medtem ko je bila prva G samo ambulantna v zdravstvenem domu... Upam, da sem ti pomagala
|